1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 13:30

5.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové posily mají výrazný podíl na vítězství Týniště


Branky


8

Páté kolo svedlo proti sobě dva týmy z rychnovského okresu. Dobruška doma přivítala Týniště v jejíž brance nastoupila legenda Votroků Radim Ottmar a i díky jeho několika dobrým zákrokům si hosté odvezli z Dobrušky všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobruška měla více ze hry, gólově se prosadila ale pouze jednou

Domácí otevřeli skóre již v 7. minutě, kdy Pago pěknou kolmicí našel nikým nehlídaného Aleše Haška a zkušený dobrušský útočník přízemní střelou na zadní tyč překonal Ottmara. Domácí úvodní branka povzbudila a vytvářeli si další šance, hosty v důležitých chvílích podržel gólman Ottmar. Týniště srovnalo ve 27. minutě, Radek Kollár z rohu našel Tomáše Vodu, ten hlavičkoval pouze do hostujícího obránce, míč se ovšem dostal do míst, kde se nacházel Tomáš Repák a ten ho bez větších potíží dorazil do sítě a vyrovnal na poločasových 1:1.

Týništi vystřelil tři body Provazník, který se trefil hned ve svém prvním zápase v dresu Týniště

Do druhé půle vstoupili opět aktivněji domácí, týnišťská obrana však v druhí půli byla pozornější a dokázala spoustu útočných výpadů Dobrušky eliminovat a nebo domácí útočnici ztroskotali na Ottmarovi. Vítěznou branku zápasu vstřelila v 69. minutě nová posila hostů Adam Provazník, který se obtočil kolem domácího obránce poté obešel gólmana Pěničku a s přehledem svoji krásnou individuální akci zakončil. Dobruška na tuto branku již nedokázala zareagovat a Týniště si tak odvezlo z Dobrušky důležité tři body.



Ohlasy k zápasu



SK Týniště nad Orlicí
Jan Winkler, vedoucí mužstva: Dnes hodně vydřená výhra. Po úvodní naší akci jsme opět inkasovali a nevypadalo to dobře. Domácí měli více šancí a naštěstí neproměnili. Když nás podržel Ottmar srovnali jsme po rohovém kopu z dorážky. Druhá půlka a my jsme museli začít hrát hlavně odzadu a eliminovat šance domácích. Pak jsme využili nepozornosti a po rychlé akci jsme šli do vedení. Závěr utkání jsme odehráli spíš na útočné půlce, a tak jsme dnes vydřeli důležité body.



Sestavy


SK Dobruška
M. Pěnička [-] - M. Čančara [-] , D. Doucek [-] , L. Světlík [-] , P. Krahulec [-] (85. D. Eimann [-] ) , Z. Pago [-] , P. Feichtinger [-] (80. K. Krištof [-] ) , A. Hašek [-] , J. Vávrů [-] (70. J. Žahourek [-] ) , J. Moník [-] , V. Karal [-]

SK Týniště nad Orlicí
R. Ottmar [-] - D. Šedivý [-] (46. M. Kadavý [-] ) , M. Cvejn [-] (83. V. Nedomanský [-] ) , D. Krupka [-] (60. M. Šotola [-] ) , J. Šreibr [-] , T. Repák [-] , A. Provazník [-] , R. Kollár [-] , T. Voda [-] (60. D. Diblík [-] ) , J. Forejtek [-] , F. Kadavý [-]

ŽK: 41. P. Feichtinger - 89. A. Provazník .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: DOSKOČIL Radim - SAŇÁK Jan, HOCK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Mikuláš Heřman
Tip experta: remíza

V Dobrušce očekávám velmi vyrovnaný duel, který by mohl skončit remízou.

Tip: výhra domácích