1:5
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 17:00

4.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zahraniční posily Police rozstřílely Třebeš


Branky


15. V. Schober - 40. D. Camara , 48. P. Topolnytskyi , 52. O. Spišák , 77. J. Minah (p.) , 87. J. Minah
9

Police se po dvou remízách dočkala první výhry, když až překvapivě jasně zvítězila v Třebši vysokým rozdílem 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel krásnou střelou Schober

Úvod zápasu nenasvědčoval tomu, že by domácí měli odejít ze hřiště bez bodu a s vysokou porážkou. Již v 15. minutě poslal domácí do vedení Václav Schober, který se parádně trefil z přímého kopu. Police dokázala ještě do poločasu srovnat, skákavou střelu Makarenka dokázal Heřman ještě vyrazit, ale pouze do míst kde se pohyboval Camara a ten střelou o tyč srovnal na poločasových 1:1.

Police v druhé půli otevřela gólostroj

Hosté vstoupili do druhé půle aktivněji a hned v úvodu měli velkou šanci, domácí však podržel Heřman. O chvíli později se skóre už měnilo pro aut si seběhl Topolnytskyi, který obešel dva hráče a střelou na zadní tyč poslal Polici do vedení. Na hostující střídačce bylo za čtyři minuty ještě veseleji, když nepřesnou malou domů potrestal Spišák. V 77. minutě fauloval ve vápně Krykorka Minaha a kopala se penalta. K ní se postavil faulovaný Minah a zvýšil na 4:1. Konečnou podobu výsledku dal opět Minah, který v 87. minutě střelou zpoza vápna upravil na konečných 5:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Třebeš
Vladislav Krykorka, vedoucí týmu: Dnes se hrál v Třebši oboustranně útočný fotbal velice solidní úrovně. Bohužel jsme ale rychlostně stačili hostům pouze první poločas. Naše naděje pak definitivně pohřbila neproměněná penalta za stavu 1:3. Zkrátka dnes vyhrál lepší a my si musíme naše chyby rozebrat. A jede se dál.

Spartak Police nad Metují
Hejnyš Milan, vedoucí mužstva: I přes nepříznivé počasí se hrál velmi atraktivní duel.Základem dnešní výhry byl konec první půle a začátek poločasu druhého.Tady prakticky naše produktivita rozhodla. Máme za sebou úspěšný hradecký týden a je před námi další výzva. A to domácí duel s ex divizním Dvorem. Doufejme v početnou diváckou kulisu,které bude předvedena atraktivní podívaná.



Sestavy


TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - J. Kudrna [-] , J. Neugebauer [-] , M. Krykorka [-] , M. Farkaš [-] (78. J. Sobotka [-] ) , V. Schober [-] (78. J. Zeman [-] ) , I. Kosyak [-] (59. R. Kuneš [-] ) , M. Palma [-] , L. Jandík [-] (68. V. Kober [-] ) , D. Hruška [-] , D. Tesař [-]

Spartak Police nad Metují
P. Vlk [-] - M. Routek [-] , J. Minah [-] , O. Spišák [-] (83. J. Klapkovský [-] ) , I. Lehkobyt [-] , P. Gilian [-] , D. Camara [-] (87. T. Mucha [-] ) , M. Moravec [-] , O. Havrda [-] , P. Topolnytskyi [-] (62. P. Franc [-] ) , S. Makarenko [-] (83. F. Kalaš [-] )

ŽK: 31. P. Topolnytskyi , 51. J. Minah .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Horský Leonard - KUDLÁČEK Milan, URBAN Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Tomáš Štětina
Tip experta: remíza

Třebši očekávám vyrovnaný zápas, který skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů