Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 17:00

4.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libčany si připsaly první výhru


Branky


9

Libčany si po po bezbrankové remíze s Jaroměř a těsné prohře s Třebší připsali první výhru proti Jičínu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mokrý využil chybu jičínské obrany a poslal domácí do vedení

Úvod vyšel lépe domácím, když špatnou malou domů potrestal Josef Mokrý. Hosté zahrozili o tři minuty později, když prudkou střelu musel vyrážet Tošovský. Další branka padla ve 28. minutě, kdy rychlý brejk po pravé straně zakončil Houdek překvapivou střelou z úhlu a poslal domácí do dvoubrankového vedení. Jičínu se podařilo do poločasu snížit, když si Machačný naběhl na centr Mokošina a zkorigoval skóre na 2:1.

Jičín srovnal hned v úvodu druhé půle

Vstup do druhé půle vyšel Jičínu. Ve 47. minutě po rohu Fidricha srovnal na 2:2 Mokošín. Vyrovnávací branka však paradoxně více nakopla Libčany, které zátápěly jičínské obraně. Jejich šance však cestu do branky nenašly a jednou hosty podržel dobrým zákrokem gólman Sýkora. Úspěšní byli domácí až v 78. minutě, kdy centr zprava dorazil míč do prázdné brány nikým nehlídaný Buriánek. Jičín měl ještě příležitosti na srovnání, ale své šance ale nevyužil. 



Ohlasy k zápasu


SK Libčany
František Bárta, sekretář: Jednoznačně zasloužené tři body. Zápas jsme si, chtělo by se říci tradičně, zkomplikovali, nicméně tentokrát jsme utkání dotáhli do vítězného konce. Rozdílnost mého a soupeřova názoru na průběh zápasu si vysvětluji použitím nesprávné optiky. Zatímco pan Beneš hleděl nejspíše skrz brýle růžové, já jsem zvolil brýle dioptrické, které mi umožnily vidět zápas realisticky.

SK Jičín
Petr Beneš, trenér: Domácím gratulace k 3 bodům.Mrzí,že jsme jim je darovali.2 góly z brejku po vlastních standardkách,kdy jsme byli lepším týmem,bylo těžkou ranou.Chválím,že se dokázali vzpamatovat a vyrovnat.Bohužel jsme přestali hrát a nedokázali bránit standardky.Tak dlouho jsme si koledovali,až domácí udeřili po třetí.Bránění standardek bylo tragikomické.Po 3.brance jsme se nadechli k náporu a k vyrovnání byli blízko.Škoda,na body jsme dnes měli.Připravili jsme se o ně vlastními chybami.Pochvala pro rozhodčí.



Sestavy


SK Libčany
M. Tošovský [-] - F. Havrda [-] , J. Mokrý [-] (74. T. Buriánek [-] ) , F. Studýnka [-] , M. Bořke [-] , M. Holubec [-] , T. Houdek [-] (91. A. Chromek [-] ) , J. Semerák [-] , M. Novotný [-] , P. Čihák [-] , M. Mařas [-]

SK Jičín
M. Sýkora [-] - F. Smolík [-] (59. V. Vladeka [-] ) , J. Ulvr [-] , J. Kuncíř [-] , J. Vrabec [-] (46. M. Florian [-] ) - P. Beneš [-] (59. P. Jiřička [-] ) , P. Mokošín [-] , O. Zugar [-] , V. Matějka [-] (84. M. Rajniš [-] ) - D. Machačný [-] , D. Fidrich [-] -

ŽK: 71. M. Bořke - 54. F. Smolík , 62. P. Mokošín , 85. P. Jiřička .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Marek Miloš - PAULUS Petr, CHLÁDEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Tomáš Štětina
Tip experta: výhra domácích

Libčany využijí domácího prostředí a budou slavit první výhru v letošní sezóně.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů