J. Chmelík 53. (vl.)
J. Havlena 96. (p.)
2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 17:00

3.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby pro Náchod


Branky


53. J. Chmelík (vl.) , 96. J. Havlena (p.) - 58. R. Pípek
11

Třetí kolo krajského přeboru nabídlo první letošní derby krajského přeboru. Náchod přivítal Českou Skalici. Ve vyrovnaném utkání se nakonec ze tří bodů radoval Náchod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyloučení hned v úvodu

První důležitý moment zápasu nastal již v 11 minutě, kdy byl vyloučen náchodský Locker. Z následného trestného kopu trefil Chmelík pouze zeď a domácí se dostali do brejku, ve slibné situaci ale Rojšla vychytal Šťastný. I v deseti Náchod držel míč a snažil se překonat dobře řízenou obranu hostí. Skalice spoléhala na ex-náchodské duo Hanel-Pipek, které zlobilo domácí obranu. Ve 27. minutě vyzkoušel Hanel brankáře Baláže, ten jeho střelu ale zlikvidoval. V první půli diváci branku neviděli a do šaten se tak odcházelo za stavu 0:0.

Rozhodnutí přišlo až v závěru

Ve druhé půli opět excelovali gólmani, když Šťasný skvělým zákrokem vychytal hlavičku Kudláčka. Skalický gólman se musel ohánět i v 53. minutě, kdy vyrazil technický pokus Simona. Následný centr a teč spoluhráče Chmelíka už ale byly nad jeho síly a Náchod se dostal do vedení. Radost domácím ale dlouho nevydržela, když o pět minut později Pípek srovnal na 1:1. Čtvrt hodiny před koncem orazítkoval tyč skalické branky Punar.

 

Zápas se rozhodl až ve čtvrté minutě nastavení, když Sedláček ve vápně fauloval náchodského kapitána Bricha a sudí nařídil pokutový kop. K penaltě se postavil Havlena a upravil na konečných 2:1.



Ohlasy k zápasu


FK Náchod
Michal Malý, vedoucí mužstva: Viděli jsme výborné a dramatické derby se vším všudy. My, ač jsem hráli téměř celý zápas v deseti (oprávněně), tak si myslím, že jsme byli lepším týmem a měli jsme i územní převahu. Šance byly na obou stranách, ale k nám se přiklonilo víc štěstí v závěru kdy byl nařízen pokutový kop, který Jan Havlena bezpečně proměnil. I kdyby tato penalta nebyla, tak si myslím, že mladý rozhodčí toto utkání zvládl velmi dobře.




Sestavy


FK Náchod
F. Baláž [-] - J. Locker [-] , L. Kudláček [-] , M. Punar [-] , L. Knap [-] (84. M. Hanuš [-] ) , K. Kudasiewicz [-] (76. D. Hrubý [-] ) , J. Vančák [-] , P. Simon [-] (66. M. Jahoda [-] ) , J. Havlena [-] , M. Rojšl [-] , M. Brich [-]

TJ Jiskra Česká Skalice
J. Šťastný [-] - P. Srubjan [-] (63. P. Sedláček [-] ) , V. Novotný [-] , J. Chmelík [-] , T. Pácalt [-] , M. Diviš [-] (88. O. Resler [-] ) , S. Hanel [-] , R. Pípek [-] , A. Lelek [-] , P. Rompotl [-] , V. Výborný [-] (84. J. Hánl [-] )

ŽK: 64. M. Rojšl , 95. M. Hanuš - 33. R. Pípek , 65. P. Sedláček , 95. S. Hanel . ČK: 11. J. Locker .
Počet diváků: 280. Rozhodčí: Šůma Josef - MRKÁČEK Michal, BUCHTA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Ladislav Kukal
Tip experta: výhra domácích

Šlágr kola zvládne lépe Náchod a vyhraje v těžkém zápase 1:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích