1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 17:00

3.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček oloupil o body Dobrušku


Branky


11

Nováček soutěže Lázně Bělohrad si připsal další body, po vybojovaném bodu z Náchoda dokázal tentokrát zvítězit v Dobrušce

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první poločase se gólově prosadili oba týmy

Domácí poslal ve 20. minutě do vedení Denis Doucek, který přízemní střelou k levé tyči překonal gólmana hostí Dobřichovského. Hosté dokázali ještě do poločasu vyrovnat. Ve 41. minutě se po centru z pravé strany hlavičkou prosadil Martin Kiec. Další branku diváci v první půli neviděli a do šaten tak oba týmy odcházely za nerozhodnutého stavu 1:1.

Tři body nováčkovi vystřelil Wagenknecht

Rozhodnutí přišlo až v poslední čtvrthodině hry, kdy se při postupné kombinací hostů dostal míč až k Marku Wagenknechtovi, který obešel dva domácí obránce a nekompromisní střelou na přední tyč překonal Effenberka. Hosté jednogólový náskok udrželi a mohli se tak radovat z premiérových třech bodů.



Ohlasy k zápasu


SK Dobruška
Milan Petřík, trenér: Utkání se některým hráčům úplně nepovedlo a tak dobře organizovaní, bojovní a běhaví hosté odvážejí zaslouženou výhru. Pro nás je to velké ponaučení da dalších zápasů.

SK Lázně Bělohrad
Tomáš Marek, trenér: V prvním poločase byla hra vyrovnaná. Dobruška se ujala vedení.Pro nás bylo velmi důležité, že se nám podařilo do přestávky vyrovnat. V druhé půli jsme v úmorném vedru projevili větší chuť po vítězství. Byli jsme aktivnější a zaslouženě jsme vstřelili vítěznou branku. Děkuji celému týmu za předvedený výkon.



Sestavy


SK Dobruška
F. Effenberk [-] - M. Čančara [-] (82. K. Krištof [-] ) , J. Žahourek [-] (70. J. Komůrka [-] ) , D. Doucek [-] , L. Světlík [-] , P. Krahulec [-] , Z. Pago [-] , P. Feichtinger [-] (89. M. Jirásek [-] ) , T. Štětina [-] (82. A. Hašek [-] ) , J. Vávrů [-] (70. L. Prostředník [-] ) , J. Moník [-]

SK Lázně Bělohrad
M. Dobřichovský [-] - P. Horáček [-] (46. J. Kluz [-] ) , T. Nezbeda [-] (66. L. Pour [-] ) , J. Wagenknecht [-] , J. Hrnčíř [-] , M. Kiec [-] , J. Loner [-] , M. Wagenknecht [-] (82. D. Kulhánek [-] ) , J. Kracík [-] , J. Odvárko [-] , E. Pierce [-]

ŽK: 58. Z. Pago - 78. J. Wagenknecht , 89. L. Pour .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Paulus Petr - ZBOROŇ Petr, HORSKÝ Leonard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Ladislav Kukal
Tip experta: remíza

V Dobrušce očekávám velmi vyrovnaný duel, kdy se oba aktéři rozejdou smírně 2:2

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích