3:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 17:00

2.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v Lázních Bělohrad vítěze nepřinesla


Branky


14. M. Kiec , 57. J. Loner , 91. J. Wagenknecht (p.) - 3. M. Rojšl , 23. J. Havlena , 83. M. Rojšl
9

Ve druhém kole se utkali nováčci krajského přeboru. Exdivizní Náchod přivítal Lázně Bělohrad. V zápase padlo šest branek a rozzuzlení přineslo až nastavení, kdy domácí srovnali na 3:3 z penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Blesková branka Náchoda

Náchod měl skvělý vstup do utkání a už ve 3. minutě vedl. Míč putoval od Simona k Kudasiewiczovi až k neomylně zakončujícímu Rojšlovi. Hned v následující minutě podržel domácí gólman Hladík. Náchodský gólman podržel svůj tým i v následující šanci. Poté se opět osmělil i Náchod, když Havlenova střela orazítkovala břevno Dobřichovského branky. Po čtvrt hodině hry přišlo po rychlé kombinaci středem hřiště vyrovnání, když se prosadil Kiec. Ve 23. minutě si vzali domácí vedení zpět zásluhou Havleny, který střelou z dvacetipěti metrů překonal domácího gólmana. Další branky diváci neviděli a do šaten tak odcházeli spokojenější hosté.

Penalta v poslední minutě

Jako první v druhé půli udeřili domácí, když v 57. minutě na 2:2 srovnal Loner. Nováček byl blízko k obratu, ale Náchod opět podržel dobře chytající Hladík. Další branka padla v 84. minutě, kdy se po dobré práci Vančáka podruhé v zápase prosadil Rojšl. Vyvrcholení zápasu přišlo v nastavení kdy nařízenou penaltu využil Wagenknecht a vystřelil tak Lázním Bělohrad důležitý bod.



Ohlasy k zápasu


SK Lázně Bělohrad
Tomáš Marek, trenér: Dnes jsme poznali, že krajský přebor bude jiná soutěž než 1.A třída. Náchod má individuálně velmi dobrý tým. O to více nás může těšit, že jsme s hosty drželi krok a byli jsme si schopni vytvořit poměrně dost brankových příležitostí. Myslím, že vzhledem k průběhu utkání zasloužená remíza.

FK Náchod
Michal Malý, vedoucí mužstva: Po celé utkání jsme byli lepší na míči a asi jsme měli i více ze hry. Dali jsme tři pěkné branky a domácí hrozili z brejků, které jim, díky naší nedůslednosti, vycházeli. No a vyrovnání ponecháme bez komentáře...



Sestavy


SK Lázně Bělohrad
M. Dobřichovský [-] - T. Nezbeda [-] (60. L. Pour [-] ) , J. Wagenknecht [-] , J. Hrnčíř [-] , M. Kiec [-] (79. J. Kluz [-] ) , J. Loner [-] , M. Wagenknecht [-] (81. D. Kulhánek [-] ) , J. Kracík [-] (46. P. Horáček [-] ) , J. Odvárko [-] , V. Marek [-] , E. Pierce [-]

FK Náchod
J. Hladík [-] - J. Locker [-] , M. Jahoda [-] (70. L. Kudláček [-] ) , L. Knap [-] , M. Brich [-] , K. Kudasiewicz [-] (70. D. Hrubý [-] ) , D. Nejman [-] (18. J. Petřík [-] ) , P. Simon [-] (46. J. Vančák [-] ) , J. Havlena [-] , M. Rojšl [-] , M. Punar [-] (81. M. Hanuš [-] )

ŽK: 39. M. Wagenknecht , 51. M. Kiec , 55. V. Marek - 49. J. Vančák , 51. J. Petřík , 84. M. Rojšl , 90. J. Hladík , 95. M. Brich . ČK: 68. J. Petřík .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Filip Miroslav - MARTÍNEK Miroslav, VALIHORA Jaromir.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Ondřej Častvaj
Tip experta: remíza

Náchod si odveze z horké bělohradské půdy pouze bod.

Tip: výhra hostů