3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.08.2023 17:00

1.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořice exdivizní Náchod nezaskočily


Branky


9

Náchod v prvním kole přivítal na domácím hřišti Hořice, kterým chyběla ofenzivní síla v podobě bratří Drozdů. I přesto hosté bojovali o body do posledních minut.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Náchod našel v první půli recept na skvěle chytajícího Krejčího pouze jednou

Náchod vstoupil do utkání velmi aktivně a dobrými kombinacemi dokázal překonávat hořickou obranu. První branku vstřelil Náchod ve 20. minutě, když krásnou kombinací z pravé strany rozebral hořickou defenzivu a Kamil Mariusz Kudasiewicz bez problému uklidil míč do sítě. Náchod byl aktivnější i po zbytek první půle, ale ani jednu ze svých několika šancí nedokázal proměnit, hosty několikrát podržel velmi dobře chytající Dominik Krejčí. Do šaten se tak odcházelo za stavu 1:0 pro domácí.

Zápas se rozhodl až v závěru

Domácím vstup do druhé půle nevyšel, stále byli častěji na míči, ale z tlaku lehce polevili. Ani dobře hrající obrana Náchoda se nevyvarovala chyb. Tu největší dokázal v 65. minutě využít Adam Kedroň, když vypíchl špatnou zpětnou přihrávku a svůj samostatný únik s přehledem zakončil. Po vyrovnávací brance opět rostl tlak Náchoda, domácím se však pevnou hořickou defenzivu dlouho nedařilo překonat.

 

Když už to vypadalo, že si Hořice odevezou z Náchoda bod, tak v 89. minutě našel Jakub Petřík centrem na zadní tyč střídajícího Jana Knapa, který se položil do hlavičky a vrátil Náchodu vedení. Vzápětí po rozehrávce domácí získali míč a rychlým útokem po pravé straně se dostali do dvoubrankového vedení, když Denis Hrubý vybídl ke skórování Michala Rojšla a ten párádní přihrávkou nepohrdl.

 

Náchod tak v závěru dokázal zápas strhnout na svoji stranu a zaslouženě si tak připsal tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Náchod
Martin Malý, trenér: Do zápasu jsme vstoupili dobrou kombinační hrou a dobrým postupným útokem jsme se dostávali do šancí skrz hluboký blok soupeře. Po vstřelení první branky jsme si vytvořili velké množství dalších příležitostí, které jsme bohužel nedokázali proměnit. V druhé půli jsme polevili v tlaku a spokojili jsme se s držením míče. Nevyhnula se nám chyba a soupeři jsme nabídli vyrovnání. V nastalé panice jsme dobývali blok soupeře, což se nám podařilo až v závěru.

TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra, trenér: Domácí měli celý zápas převahu, ale naše defenziva pracovala dobře. Několikrát nás podržel i výborný Krejčí v brance a tak i díky nepřesnosti domácích v koncovce jsme drželi nerozhodný stav až do devadesáté minuty. Velká škoda, k bodu bylo velice blízko, ale je na čem stavět a při doplnění sestavy se body dostaví. Pochvala všem hráčům za bojovnost ve velmi mokrém počasí.



Sestavy


FK Náchod
J. Hladík [-] - M. Jahoda [-] (82. L. Knap [-] ) , M. Punar [-] , M. Brich [-] , K. Kudasiewicz [-] (73. L. Kudláček [-] ) , J. Vančák [-] (73. M. Hanuš [-] ) , D. Nejman [-] (73. D. Hrubý [-] ) , J. Havlena [-] , J. Petřík [-] , M. Rojšl [-] , J. Locker [-]

TJ Jiskra Hořice
D. Krejčí [-] - J. Šedivý [-] , A. Kedroń [-] (68. O. Pácalt [-] ) , Š. Podsadlo [-] , P. Palm [-] , A. Vávra [-] , M. Havelka [-] , Z. Nečesaný [-] , D. Palm [-] , J. Rozsévač [-] , M. Bango [-]

ŽK: 61. M. Havelka , 71. J. Šedivý .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Žerovnický David - DOROTÍK Petr, PETRŮ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Michal Kos
Tip experta: výhra domácích

Podobně jako Dvůr bude chtít Náchod ukázat, že patří o třídu výše a dojdou si pro vítězství.

Tip: výhra domácích