2:2
(2:0)
71. S. Hanel (p.)
74. M. Diviš
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.08.2023 14:00

1.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičín se rozešel s nováčkem z České Skalice po bodu


Branky


30. J. Ulvr , 41. J. Macháček - 71. S. Hanel (p.) , 74. M. Diviš
9

Česká Skalice se po deseti letech vrátila do krajského přeboru. V prvním kola zavítala do Jičína, který díky dobrým jarním výkonům v minulé sezóně dokázal působení v krajském přeboru uhájit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě přesné hlavičky Jičína

Jičín vstoupil do utkání aktivněji a měl herní převahu. Skóre se poprvé měnilo ve 30. minutě, kdy si na centr z levé strany naskočil jičínský kapitán Ulvr a přesnou hlavičkou poslal domácí do vedení. Jičín pokračoval v aktivní hře a skóre mohlo narůstat. Do sítě se však dostal míč až ve 41. minutě, kdy se tentokrát po centru z pravé strany prosadil rovněž hlavou Jiří Macháček. Za tohoto stavu první půle skončila.

Csaplárova past sklapla a Skalice v závěru sahala po výhře

Česká Skalice v druhé půli oživila hru Pavelm Sedláčkem, který nahradil Ondřeje Chrásku. V úvodu druhé půle se hrál vyrovnaný fotbal, ale góly ne a ne přijít. Domácí v 66. minutě stáhli ze hřiště velmi dobře hrajícího Macháčka a tím došlo k utlumení ofenzivy domácích. Hostům se podařilo přebrat iniciativu a v 66. minutě Patrik Rompotl vybojoval pokutový kop. K němu se postavil Stanislav Hanel a s přehledem snížil na 2:1. 

 

Tato branka vlila krev do žil hostujících fotbalistů a již o čtyři minuty později se do vápna domácích dostal Martin Diviš a tvrdou střelou k levé tyči překonal jičínského gólmana Skořepu. Jičín tato branka skoro zlomila a hosté cítili šanci na obrat. V samotném závěru byl velmi blízko k vítězné brance střídající Ondřej Resler, jeho střela však těsně minula levou tyč.

 

Skóre se už nezměnilo a Jičín se z nováčkem z České Skalice rozešel smírně po bodu.  

 

 



Sestavy


SK Jičín
A. Skořepa [-] - J. Ulvr [-] , J. Kuneš [-] (79. J. Kuncíř [-] ) , J. Vrabec [-] , P. Mokošín [-] - J. Lánský [-] (79. V. Matějka [-] ) , D. Fidrich [-] , O. Zugar [-] (87. P. Beneš [-] ) , V. Vladeka [-] - J. Macháček [-] (67. F. Smolík [-] ) , D. Machačný [-]

TJ Jiskra Česká Skalice
J. Šťastný [-] - V. Novotný [-] , O. Chráska [-] (46. P. Sedláček [-] ) , J. Chmelík [-] , T. Pácalt [-] , M. Diviš [-] (91. O. Resler [-] ) , S. Hanel [-] , R. Pípek [-] , A. Lelek [-] , P. Rompotl [-] , V. Výborný [-] (87. J. Hánl [-] )

Počet diváků: 151. Rozhodčí: Kořínek Lukáš - LOPUSZYNSKI Michal, ŠNÝDL Radovan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Michal Kos
Tip experta: výhra hostů

Česká Skalice ukáže, proč postoupila z A třídy a naváže na povedené jaro prvním vítězstvím v krajském přeboru.

Tip: výhra domácích