Kanonáda v Újezdu: Domácí snaha skončila debaklem


Branky


16. P. Váchal , 20. V. Krch , 35. J. Stýskal , 50. T. Duffek , 72. P. Váchal , 75. P. Váchal (p.)
11

Dlouhý újezd nastoupil do boje v rámci třetího kola 1.B třídy sk. A na domácí půdě proti Mrákovu, který svou sezónu odstartoval velmi dobře- drží totiž neporazitelnost. Dlouhý Újezd naopak zažívá poměrně kostrbatý start. Po třech kolech má na kontě pouze tři body, jelikož souboj s Mrákovem domácím těžce nevyšel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do půle v podstatě rozhodnuto

Hosté velmi dobře zvládli první polovinu utkání, ve které si zvládli vytvořit dostatečný náskok na svého soupeře, pro kterého byla tato situace vlastně bezvýchodná. Skóre otevřel již v šestnácté minutě Pavel Váchal, a hosté poměrně rychle vedli.


Na úspěch prvního střelce navázal Václav Krch ve dvacáté minutě utkání. Do konce první půle se ještě prosadil Jaroslav Stýskal, který tak zakončil střelecké úspěchy Mrákova v první půli.

Velmi podobná druhá půle

I do druhého poločasu vlétli hosté velmi dobře, a vytvořili si několik zajímavých šancí. Ta první byla využita už v páté minutě druhé půle, kdy se prosadil Tomáš Duffek. V tu chvíli vedli hosté o čtyři branky. Platilo ale, že střelecký den měl Pavel Váchal, který přidal svou druhou branku v 72. minutě, a následně završil utkání hattrickem po proměněné penaltě v minutě pětasedmdesáté.


Mrákov tak utkání zcela bez problémů zvládl, a utkání jednoznačně ovládl.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Mrákov
Pavel Váchal: Co k tomu říct.. BOMBA. Nikdy jsem tam s Mrákovem nevyhrál a letos tam nadělíme kanára, ale je třeba si říct, že to byl na začátku zápasu vývoj nahoru dolu, kdyby bylo skóre z kraje 2:0 pro domácí tak bychom se ničemu nedivili. Nicméně šance jsme nakonec proměnili my a druhy poločas si domácí již téměř nic nevypracovali, a pokud ano, tak to zalepil Jirka v brance. Opět skvělý týmový výkon a já před kluky smekám. Góly dávám díky excelentní práci celého mužstva. Takovej vstup do sezóny jsem asi ještě nezažil.. PS: Normálně penaltu kopat nechci, ale tady jsem si věřil natolik, že jsem věděl, že to dám.. je to jen díky psychice v kabině, příště už ji nechám Jardovi..



Počet diváků: 60. Rozhodčí: KOVÁŘ Bronislav - KRAUS Jan, SMOLA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích