P. Gondek 16.
J. Šup 49. (p.)
P. Vogeltanz 87.
3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 18:00

2.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kdyně vynulovala Dlouhý Újezd: Brankář Horáček udržel čisté konto


Branky


16. P. Gondek , 49. J. Šup (p.) , 87. P. Vogeltanz
12

Kdyně bez větších problémů zvládla utkání s Dlouhým Újezdem. V duelu od počátku diktovali hru domácí, a tak celková hladká výhra 3:0 dozajista nepřekvapila žádného sportovního statistika.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V půli jen s drobným náskokem

Technicky vzato jsme tak sledovali velmi vyrovnaný fotbal, který byl okořeněn brankou hned v úvodní čtvrthodině utkání. V šestnácté minutě zakončil zajímavou akci Patrik Gondek, který tak přinesl na domácí střídačku klid, který vydržel po celou první půli.


Hosté sice měli několik příležitostí průběh první půle zvrátit, ale tyto příležitosti se nesetkaly s úspěchem. První půli tak ovládli domácí.

Napomohla penalta, utkání rozhodl Vogeltanz

Těsně po startu druhého poločasu domácí využili velké příležitosti, kdy proměnil pokutový kop Jan Šup. Tato branka přinesla domácím náskok již dvou branek, a pro hosty se tak jednalo o poměrně velkou komplikaci, na kterou se nepodařilo najít recept.


Po této brance se hra na poměrně dlouhou dobu klidnila, a my měli možnost sledovat relativně rovnocenný duel. Třetí branku, která se stala pomyslnou třešničkou na dortu, přidal 3 minuty před koncem Petr Vogeltanz, a body tak brali domácí po hladké výhře 3:0



Sestavy


SK Kdyně 1920
V. Horáček [-] - M. Výškrabka [-] , L. Waldmann [-] , Š. Kullač [-] , J. Mašek [-] , J. Šup [-] , M. Jarko [-] (84. P. Vogeltanz [-] ) , P. Gondek [-] (20. T. Linkeš [-] ) , J. Červeňák [-] (90. P. Zajíc [-] ) , M. Džugan [-] , T. Dufek [-]

TJ Sparta Dlouhý Újezd
O. Bučan ml. [-] - D. Marek [-] , R. Blatnický [-] , D. Gabčo [-] , V. Pešek [-] (84. V. Zeman [-] ) , L. Zeman [-] (80. M. Vrba [-] ) , M. Stoklasa [-] , M. Pažountka [-] , D. Lončík [-] , L. Gitta [-] , M. Dvořák [-]

ŽK: 23. J. Mašek , 32. J. Červeňák , 37. T. Dufek - 32. L. Zeman , 77. M. Dvořák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HOŠEK Jaroslav - KOVÁŘ Bronislav, MĚŘIČKA Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Síbr

Expert: Pavel Váchal
Tip experta: výhra domácích

Tohle utkání vidím ve prospěch domácí Kdyně. Dlouhý Újezd hrál vždycky hezky a moc bodu neutráceli. Nicméně jsem viděl osobně minulý týden Kdyni a mají mladý a velmi fotbalový kádr a jejich hra se mi hodně líbila.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů