J. Kubina 76. (p.)
1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2023 14:00

15.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staňkov podal nejlepší výkon za poslední týdny. Na body to ale proti favoritovi nestačilo


Branky


21

Staňkov lokálním derby sezónu začal a jeho první čast i ukončil. V obou zápasech je nečekal jednoduchý soupeř. Právě naopak jedni z těch nejtěžších. Koloveč i Horšovský Týn sice Staňkov porazily, "Tejno" to ale nemělo ve Staňkově vůbec snadné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté z Horšovského Týnu brzy potvrdili roli favorita vstřeleným gólem, o který se postaral Dominik Slapnička. Po gólu Mykoly Dibrivnyie z 26. minuty to bylo 0:2 a všichni čekali jednoznačný průbeh. Tak to ale nebylo. Domácí se také dostávali do příležitostí. Velkými šancemi ale pohrdli jak Šot, tak Zámostný, a tak bylo skóre stále 0:2.

 

 

 

V 50. minutě ale veškeré šance na nějaký bodový zisk domácích dost uzemnil Jan Havlíček, který vstřelil gól na 0:3. Ani to ale nepoložilo aktivní domácí fotbalisty. Ti si vytvářeli šance, opět ale dopláceli na jejich neproměňování. V 76. minutě měli domácí možnost pokutového kopu. Toho se chopil Josef Kubina a gólově zahranou penaltou vykřesal domácím naději. Zkušený tým hostů si ale závěr bez větších problémů pohlídal a z nedalekého Staňkova si odvezl povinné, ale určitě ne jednoduché tři body.

 



Ohlasy k zápasu


FK Staňkov
Ondřej Bauer, předseda klubu: Nejlepší výkon za poslední dobu. Proti favoritovi jsme předvedli dobrý výkon. Byli jsme překvapeni kolik gólových příležitosti jsme si proti Tejnu vytvořili. Šot šel dvakrát úplně sám na Chrže v bráně,Zámostný jednou. Tejno své šance proměnilo a to byl snad jediný rozdíl v zápase protože jsme byli  vyrovnaným soupeřem. Nás mrzí jen to že takové výkony nezopakujeme se soupeři jinými a neměli bychom jen tři body..

FC Dynamo Horšovský Týn
Ondřej Chrž, hráč: Poslední zápas podzimu jsme chtěli odehrát v poklidu, vstřelit rychlé góly a kontrolovat hru. Do půl hodiny jsme sice vedli 2:0, po gólech Slapničky a Dibrivnyie. Pro nás to ale klidný poločas nebyl, svojí nedůsledností jsme soupeře pustili několikrát do šance a měli jen štěstí, ze je neproměnil. Do druhého poločasu jsme šli s dvoubrankovým vedením a opět jsme chtěli přidat další gól a případně více branek. V 50. minutě se trefil Havlíček, ale hru jsme příliš neuklidnili a i Staňkov měl příležitosti ke skóróvání. Trefil se ale jen v 76. minute Kubina z penalty. Důležité je, že jsme získali tři body, teď je pro nás prioritou, abychom se dali všichni zdravotně dohromady přes zimní přestávku, udělali kvalitní zimní přípravu a co nejlépe se připravili na jarní část. Chtěli bychom ještě poděkovat dorostencům, kteří na utkání dorazili a rozšířili náš kádr. Staňkovu přejeme, aby se jim jarní část povedla bodově lépe než ta podzimní.



Sestavy


FK Staňkov
D. Pokorný [-] - J. Vrba [-] , V. Mifek [-] , T. Kopecký [-] , F. Dolejš [-] - P. Zámostný [-] , J. Kubina [-] , V. Heger [-] , T. Pitipáč [-] - J. Šot [-] , M. Kastl [-] (73. J. Mařík [-] )

FC Dynamo Horšovský Týn
O. Chrž [-] - J. Havlíček [-] (90. A. Štýs [-] ) , M. Dibrivnyi [-] , J. Malý [-] , M. Falout [-] , D. Slapnička [-] , J. Černík [-] , M. Mašek [-] (80. A. Rada [-] ) , J. Čižikov [-] , A. Slinkin [-] , Y. Kokhan [-]

ŽK: 79. J. Mařík , 88. V. Mifek - 75. J. Čižikov , 75. M. Falout .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Šlauf Jiří - SCHNEIDER Josef, PŘIBYL Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2023 08:31

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 19:59

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 14:58

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 13:53

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 13:28

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Tady je to jasné. Horšák přejede Staňkov jako parní válec a završí podzim výhrou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů