3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2023 10:00

15.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovanu se povedl druhý poločas a slaví důležité body


Branky


21

Oba týmy by se raději viděly na jiných příčkách. Také proto byl jejich vzájemný soboj tak důležitý. Tlučná by se v případě výhry přiblížila klidnému středu, Slovan by se nakopl do záchranářských bojů. Zvítězit se povedlo domácím, kteří tak berou důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase byli o něco lepší hosté. Ti domácí hráče takřka k ničemu vážnějšímu nepustili. Hosté si pár zajímavých příležitostí vypracovali. K jejich smůle ale žádná neskončila gólem. První poločas tak skončil nepopulárním výsledkem 0:0.

 

 

Jestli byli v první půli o něco lepší hosté, v té druhé to bylo přesně naopak. Domácí po hodině hry potrestali chybu v zadních řadách Tlučné a po gólu Dmytra Dergachova to bylo 1:0. Poté se Slovan zatáhl a spíše čekal na další zaváhání a spoléhal na brejkové situace. Hosté se přes dobře fungující obranu nedokázali dostat a jediné, co z jejich snažení vzešlo, byl druhý gól v jejich síti. O ten se postaral Patrik Matula, který ještě v nastavení obstaral pojistku, jež znamenala konečnou výhru 3:0.



Ohlasy k zápasu


SK SLOVAN Plzeň 1910
Adam Žák, hráč: První půlku se hrál vyrovnaný fotbal. Na šance 1:1. Druhou půlku už jsme byli lepším týmem. Soupeře jsme nechali hrát jen 10 minut po první brance. Jinak jsme byli mnohem aktivnější a vytvořili si asi 6 šancí, kdy jsme zvládli proměnit jen tři. Hodně mám vzadu pomohl Ondra Žák, kterého bych vybral i jako hráče zápasu.

TJ Tlučná
Michal Vašák, trenér: Zápas se mi nehodnotí úplně dobře. První poločas nebyl z naší strany špatný, vytvořili jsme si pár gólových šanci, kdy jsme mohli jít do vedení. Domácí jsme do ničeho, kromě pár rohů, nepustili. Do druhého poločasu jsme si řekli, že musíme přidat, abychom se dostali do vedení. Bohužel jsme udělali pár individuální chyb, které soupeř potrestal. První gól padl po špatné rozehrávce a pak hrál soupeř odzadu. My jsme nedokázali překonat a po dalších chybách předal soupeř dva góly. Tímto bych jim chtěl pogratulovat k vítězství, protože my jsme ten druhý poločas vůbec nezvládli a tím pádem jsme odjeli s prázdnou.



Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - J. Reischig [-] (68. M. Nosek [-] ) , P. Matula [-] , D. Dergachov [-] , D. Daniel [-] (89. L. Mareška [-] ) , M. Pernt [-] , M. Koranda [-] (80. P. Nožička [-] ) , M. Cigler [-] , O. Žák [-] (80. M. Lang [-] ) , A. Žák [-] , J. Nosek [-]

TJ Tlučná
V. Kovařík [-] - J. Folk [-] (91. J. Saitz [-] ) , A. Houdek [-] (58. L. Polák [-] ) , L. Kouřil [-] (64. D. Černý [-] ) , J. Saitz [-] , R. Novák [-] (91. S. Polák [-] ) , P. Soukup [-] , M. Škoda [-] , J. Sadílek [-] , O. Šafránek [-] , M. Stehlík [-] (91. M. Kouřil [-] )

ŽK: 93. P. Matula - 90. R. Novák , 90. M. Stehlík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - DUDA Miroslav, SIROVÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2023 08:31

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 19:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 14:58

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 13:53

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 13:28

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Slovan si myslím, že nemá v A třídě co dělat, ale svojí tvrdou a zákeřnou hrou si urvou proti mladíkům z Tlučné bod

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů