Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2023 14:00

15.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křimice nadělovaly, sedmičku si odvezl Smíchov


21

Asi se od klání mezi druhým s čtvrtým týmem čekalo vyronanější špíl. Křimice ale rychle otočily nepříznivý výsledek a po zbytek zápasu už pálily pouze ony. Nakonec se počet vstřlených gólů domácích zastavil na čísle 7.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu se povedl lépe hostům. Jakub Černý zatáhl míč po lajně, nacentroval s letící míč trefil do ruky bránícího hráče a pískala se penalta. Tu si sám Jakub Černý proměnil a hosté v Křimicích vedli.

Vedení jim ale netrvalo dlouho. V 18. minutě si centr Szedmáka od rohového praporku našel Josef Kovačič, který hlavou srovnal. Po chvíli to bylo 2:1. Na konci povedené akce stál René Kropáček. Ke konci poločasu dokonce domácí své vedení navýšili. Mariánusův rohový kop si našel opět hlavu Josefa Kovačiče, po jehož hlavičce to bylo 3:1.

 

Hosté věděli, že není nic ztraceného. Dvougólové manko se dá během pár minut smazat. Otevřená hra Smíchova vyhovovala ale spíše domácím. Po chybě v hostujících řadách došlo k faulu, jehož rozehrání se ujal Szedmák. Ten našel Reného Kropáčka, který stejně jako jeho útočný kolega vstřelil svůj druhý gól. Na pátém křimickém gólu se podíleli oba. Kovačič vybídl Kropáčka, který sám před brankářem nezaváhal. Domáci s palbou nekončili a v 72. minutě to bylo po Čejkově centru a Kropáčkovo zakončení 6:1. Poslední branka zápasu padla z kopačky Jakuba Szedmáka, kterému předložil míč před prázdnou bránu předložil míč Kropáček.



Ohlasy k zápasu


FC Křimice
Jakub Szedmák, hráč: To co nás trápilo poslední zápasy, jsme naopak teď zlepšili. V obraně jsme byli zodpovědní a v útoku velice produktivní. Nakonec z toho byl vysoký výsledek, pro hosty možná až krutý… Musím vyzdvihnout přístup a odhodlání, všech našich hráčů, odčinit poslední dva neúspěšné zápasy. Od začátku bylo vidět, že jsme chtěli víc vyhrát. Úspěšný zápas se samozřejmě promítl na dobré náladě při večerní dokopné, kterou jsme si náležitě užili. Závěrem velké DÍK všem hráčům, trenérům, fanouškům, vedení klubu a lidem, kteří nám v Křimicích zajišťují výborné podmínky. Ti všichni se podíleli na pěkném umístění našeho týmu v tabulce podzimní části!

SK Smíchov Plzeň
Jakub Čapský, brankář: Zápas se nám nepovedl, Křimice byly lepší ve všech aspektech a zaslouženě vyhrály.



Sestavy


FC Křimice
M. Špiroch [-] - R. Hřebík [-] , Z. Bečka [-] , T. Čechura [-] (79. D. Dmitrovič [-] ) - L. Čejka [-] (79. T. Lemák [-] ) , P. Mariánus [-] , J. Szedmák [-] - R. Kropáček [-] (83. V. Kuneš [-] ) - M. Pinc [-] , J. Zapoměl [-] (70. D. Matějka [-] ) , J. Kovačič [-] (83. P. Fořt [-] )

SK Smíchov Plzeň
V. Bešta [-] - P. Karlíček [-] (65. J. Gruncl [-] ) , J. Marek [-] , J. Krčál [-] (76. J. Louda [-] ) , M. Fujan [-] , D. Titlbach [-] , J. Přibáň [-] , J. Černý [-] , D. Bešta [-] , T. Sládek [-] , P. Konopík [-] (70. K. Fajfrlík [-] )

ŽK: 8. J. Zapoměl , 32. L. Čejka , 57. Z. Bečka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Sirový Václav - ŠKARDA Jiří, SLADKÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2023 08:31

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 19:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 14:58

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 13:53

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 13:28

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Krimicim se nedaří a budou to chtít doma určitě napravit. Výhra domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů