1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2023 14:00

15.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luby porazily Chlumčany nejtěsnějším možným rozdílem


Branky


21

Na gól čekali diváci v Lubech až do 64. minuty. Branka Jiřího Matějky byla nakonec jediná, a Start si tak připsal další 3 body. Na konci minulé sezóny měly Luby 32 bodů, nyní jsou po podzimu na čísle 24.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se hrálo nahoru dolů, ani jeden z týmů ale dostatečně nezaměstnal soupeřova brankáře, aby se vůbec mohlo přemýšlet o změně skóre. Do kabin se tak po prvních 45 minutách šlo za nerozhodného bezbrankového stavu.

 

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí. Ani lepší vstup do poločasu ale zatím úvodní branku nepřinesl. To až v 64. minutě, kdy chybu v hostujících řadách potrestali Petrželka s Jiřím Matějkou. První jmenovaný vybídl nejlepšího střelce týmu a ten se v takových situacích v letošní sezóně nemýlí. Keramika nebyla v závěru zápasu daleko od vyrovnání, za Šítovými zády ale zvonila pouze tyč. Luby už si hubený náskok pohlídali a v posledním podzimním porazily Chlumčany 1:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Luby
Tomáš Partyngl, hráč: Před úvodním hvizdem jsme věděli, že nás nečeká lehké utkání, soupeř má kvalitní tým a jisté také bylo, že terén kvalitě zápasu moc nepřidá. První poločas nepřinesl ani na jedné straně nějakou výraznější gólovou příležitost, hrál se fotbal takzvaně nahoru dolů, ale bez gólu. Proto jsme odcházeli do kabin za stavu 0:0. Druhý poločas začal podobně, jako skončil ten první. Jak už bylo poslední dobou tradicí, právě do druhého poločasu jsme vstoupili lépe, než do prvního, a v 64. minutě nás tak poslal do vedení kdo jiný, než Jirka Matějka. Po hezké kombinaci s Vojtěchem Petrželkou nedal hostujícímu gólmanovi šanci a my tak vedli 1:0. Tato branka byla jediná, která v zápase byla k vidění, po finálním hvizdu rozhodčího svítil na tabuli výsledek 1:0 a my tak uzavřeli první polovinu sezóny ziskem tří bodů a potvrzením domácí neporazitelnosti.

TJ Keramika Chlumčany
Lukáš Tomášek, hráč: Zápas to byl velice těžký pro obě strany - hrálo se na velmi obtížném, bahnitém terénu, který připomínal spíše močály než fotbalové hřiště. Nedá se ani tak hodnotit kvalita utkání, jelikož se toho nedalo nic moc předvést… Domácí byli ale o kousek šťastnější, a to když se jim podařilo vstřelit jednu branku po ojedinělém brejku, když jsme udělali chybu v rozehrávce. My na samém konci matche trefili pouze tyč, a tak domácí uhájili a vybojovali vítězství.



Sestavy


TJ Start Luby
D. Šít [-] - M. Pivoňka [-] (60. A. Čížek [-] ) , T. Partyngl [-] , V. Koželuh [-] , L. Marek [-] , D. Vozka [-] , H. Pikhart [-] , P. Čipera [-] , V. Petrželka [-] , J. Matějka [-] , Š. Tomaka [-] (85. J. Juřina [-] )

TJ Keramika Chlumčany
P. Hlůžek [-] - J. Potočník [-] , F. Šteffel [-] (73. P. Šimána [-] ) , J. Havlíček [-] , A. Beránek [-] , L. Tomášek ml. [-] , D. Fiala [-] (46. V. Smola [-] ) , D. Tomíšek [-] (40. M. Zíka [-] ) , L. Milota [-] , J. Havlík [-] , M. Vojáček [-]

ŽK: 79. J. Matějka , 83. Š. Tomaka , 87. P. Čipera - 65. M. Zíka , 90. J. Potočník . ČK: O. Přibyl .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - FANFULE Adam, MATOUŠEK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2023 08:31

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 19:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 14:58

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 13:53

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 13:28

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Luby se oproti loňskému roku hodně zvedli a doma jsou navíc velmi silní, i když Chlumčany mám za jedno z top mužstev A třídy, zde se budou radovat domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích