3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2023 14:00

14.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o první místo ovládla Koloveč, která svému sokovi odskočila na 3 body


Branky


26

Přímý souboj o první místo se odehrál v Kolovči, kam přijely Křimice. První poločas byl vyrovnaný, ten druhý ale ovládli domácí fotbalisté, kteří rychle vedli 3:0. Hosté se zmohli pouze na korekci, a tak důležité tři body zůstaly v Kolovčí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase čekali na gól diváci marně. Šance ale byly na obou stranách. Na té hostující se připomněl Kropáček, který ale ztroskotal na Knopfovi. Na druhé straně střílel nebezpečně Milan Lucák. Vytáhl se ale i druhý gólman a Moravec ránu zneškodnil. Brankář hostů měl práci i zhruba 5 minut na to. Střelu Grajciara z úrovně penalty ale rovněž lapil. Ke konci poločasu měli šance Mariánus a Kuneš. Oba ale v koncovce selhali, a tak se šlo do kabin za stavu 0:0.

 

 

Hned na začátku druhé půle měl šanci Kropáček, chvíli po něm šel sám na brankáře Szedmák. Hosté se ale prvního gólu ne a ne dočkat. A když se ho nedočkali hosté, dočkali se domácí. O chvíli později si ve vápně hodil míč kolem obránců David Tumpach, který otevřel skóre. Hosté byli opaření, čehož využili znovu domácí a v 59. minutě to bylo po křimické chybě a gólu Milana Lucáka 2:0. Křimice ale nesložily zbraně a také oni se dostávali na útočné polovině na dostřel domácí brány. Veškerá snaha ale přišla vniveč v 67. minutě, kdy se odraženého balónu na vápně ujal Milan Lucák, který přesnou střelou k tyči zvýšil na 3:0. Poté hosté spíše zalezli, hosté chtěli skóre zkorigovat, což se jim po gólu Reného Kropáčka povedlo. Dostat se na rozdíl jednoho gólu mohli hosté po šanci Hřebíka. Ta ale gólem neskončila. V závěru hostující brankář Moravec zasáhl míč mimo pokutové území a viděl červenou kartu. Na konečný výsledek 3:1 to ale nemělo žádný vliv.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Koloveč
Jakub Szedmák, hráč: Hned na úvod mě mrzí, že na takové utkání nebylo lepší počasí a kvalitnější stav hrací plochy. Fotbalu to ten den určitě uškodilo. K zápasu, hrálo se vyrovnané utkání, kdy opět rozhodly maličkosti. Dokázali jsme si za zápas vytvořit velký počet šancí, bohužel již druhý zápas nás trápí slabá produktivita. Naopak v obranné fázi jsme při 3 situacích nebyli dostatečně důslední a soupeř nás nekompromisně trestal. Je to škoda, aktuálně se na své branky nadřeme a naopak naše obdržené branky jsou laciné. To ale k fotbalu patří a nám nezbývá nic jiného, než se dobře připravit na poslední zápas tohoto roku, protože máme rozhodně co napravovat. Kolovči gratuluji, ne nadarmo jsou jako nováček v tabulce tam kde jsou.




Sestavy


TJ Slavoj Koloveč
V. Knopf [-] - P. Grajciar [-] , M. Soupír [-] , D. Tumpach [-] (70. M. Záhrobský [-] ) , M. Lucák [-] , J. Lucák [-] (84. A. Kamír [-] ) , D. Soupír [-] (61. R. Duchoň [-] ) , K. Kralovec [-] , L. Tumpach [-] , F. Šlajs [-] , P. Kadlec [-]

FC Křimice
J. Moravec [-] - T. Čechura [-] , Z. Bečka [-] , R. Hřebík [-] , T. Lemák [-] (76. D. Dmitrovič [-] ) - J. Szedmák [-] , P. Mariánus [-] , D. Matějka [-] , L. Čejka [-] (76. M. Pinc [-] ) - V. Kuneš [-] (63. P. Fořt [-] ) , R. Kropáček [-] -

ŽK: 33. J. Szedmák . ČK: 90. J. Moravec .
Počet diváků: 121. Rozhodčí: Křen Jiří - MOLEK Eduard, CIMICKÝ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: David Běláč
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 23:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 15:53

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 11:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 10:08

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 09:00

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 09:00

Tip: výhra hostů