3:1
(2:0)
90. V. Mencl
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2023 14:00

14.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smíchov dál drží kontakt se špičkou, s Žákavou velké problémy neměl


Branky


26

V neděli se na Smíchově potkaly jedny z nejofenzivnějších týmů v soutěži. Prokazovali to ale spíše domácí, kteří se do poločasu dostali do dvoubrankového vedení, které v tom druhém jeětě nyvýšili a došli si pro 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas dvou ofenzivně laděných týmů začal velkou šancí hostů. Smíchov však zachránil brankář Bešta, který tak udržel stav zápasu na bezbrankové remíze. Poté už ale hrozili převážně domácí. A nezůstalo pouze u ohrožování. Ve 29. minutě otevřel Smíchov skóre, když se z přímého kopu trefil Tomáš Knapp. Domácí byli v laufu a cítili, že by mohli přidat do poločasu ještě jeden gól. To se povedlo o 6 minut později, kdy na 2:0 zvyšoval Pavel Karlíček.

 

 

 

Druhý poločas vypadal dost podobně jako ten první. Jen s tím rozdílem, že na začátku toho druhého už nemělěi hosté tutovku. Ty měli i nadále výhradně domácí, kteří ale dlouho třetí, uklidňující gól nepřidali. Hosté se snažili hru zjednodušit a nakopávanými balóny se dostat na dostřel Beštovy brány. To ale na domácí neplatilo, a když v 84. minutě přidal Jan Přibáň třetí gól domácích, bylo prakticky rozhodnuto. V závěru udělal kosmetickou úpravu na skóre hostující Václav Mencl, který snížil na 3:1.

 



Ohlasy k zápasu


SK Smíchov Plzeň
Jakub Čapský, brankář: Zápas byl herně vyrovnaný. Chvilku jsme tahali za delší konec my, chvilku Žákava, ale brankové příležitosti jsme měli převážně jen my a rozdíl ve skóre mohl být určitě vyšší. Paradoxně jsme v prvním poločase mohli prohrávat, když se hosté dostali, dle mého názoru, do jediné, ale obrovské šance, kterou naštěstí neproměnili. Následně jsme odpověděli dvěma brankami. Druhý poločas vypadal podobně jako ten první. My přidali ještě jednu branku a Žákava v závěru snížila. Celkově bych řekl, že z naší strany to nebyl herně nejpovedenější zápas, ale výsledkově jsme si ho v klidu pohlídali.

FK Žákava
Ondřej Soukup, hráč: Favorité zápasu jsme nebyli, ale i přesto byl začátek vyrovnaný. První větší šanci zápasu jsme měli my, ale bohužel domácí brankář dvěma pěknými zákroky změnu skóre nepovolil a jak se říká, nedáš, dostaneš…z přímého kopu se pěkně prosadil domácí Knapp. V tu chvíli byli více na míči domácí a do poločasu z toho vytěžili ještě druhý gól. Druhý poločas měli více míč i herní převahu domácí, my hráli hlavně na dlouhé balony. Myslím, že skóre zápasu odpovídá i hře, kdy domácí byli mírně lepším týmem a výhru si zasloužili. Hrál se vcelku pěkný, občas důrazný fotbal…divák se snad nenudil.



Sestavy


SK Smíchov Plzeň
V. Bešta [-] - T. Sládek [-] , J. Černý [-] , T. Knapp [-] (87. V. Duspiva [-] ) , P. Konopík [-] , P. Karlíček [-] (66. J. Gruncl [-] ) , D. Titlbach [-] , D. Bešta [-] (72. J. Louda [-] ) , M. Fujan [-] , J. Přibáň [-] , J. Marek [-]

FK Žákava
M. Vykoupil [-] - S. Nekola [-] , V. Mencl [-] , J. Smazal [-] (62. I. Kašpar [-] ) , J. Aubrecht [-] , M. Skala [-] (78. T. Froněk [-] ) , T. Nekola [-] , O. Soukup [-] , M. Soukup [-] (62. Z. Plzák [-] ) , M. Boukal [-] , L. Drugda [-] (72. R. Škala [-] )

ŽK: 12. D. Titlbach , 32. J. Přibáň - 44. J. Smazal , 63. L. Drugda , 68. S. Nekola , 81. J. Aubrecht .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Říha Zdeněk - HAVRÁNEK Martin, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: David Běláč
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 23:03

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 15:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 11:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 10:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 09:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 09:00

Tip: výhra domácích