1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2023 14:00

14.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malesice v azylu a těžkých podmínkách udolaly Bolevec. "Kvůli tutomu fotbal nehrajeme," hodnotil zápas Michal Bublík


Branky


26

Malesice odehrály domácí zápas s Bolevcem na hřišti na Skvrňanech, v areálu 33. základní školy. Silný vítr fotbalové kráse přiliš nepřidal, a tak nebylo překvapením, že odvážní diváci, kteří na tento zápas zavítali, viděli jen jeden gól.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku zápasu měli více ze hry hráči Malesic. Bolevečtí ale poctivě bránili, a tak se domácí úvodního gólu v úvodní pětačtyřiceti minutovce nedočkali. Hosté se šancemi šetřili a nikoho tak nepřekvapilo, že se do kabin šlo za nerozhodného bezbrankového stavu.

 

 

Ve druhém poločase měl Bolevec soupeře nejen v 11 malesických hráčích, ale rovněž v silném větru, který hoostům komplikoval i základní věci jako je kombinace nebo odkopy od brány. Toho využili domácí a po hodině hry otevřel skóre Jiří Svoboda. Jak čas přibýval, tak šancí ubývalo, a tak tento zvláštní, pro oko díváka ne moc koukatelný, zápas skončil hubenou výhrou Malesic 1:0.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malesice
Milan Legát, hráč: Zápas se hrál za velmi težkých podmínek a fotbalu to příliš neprospělo. Chtěli jsme navázat na výsledky z posledních zápasů a opět urvat 3 body. To se nám podařilo. Navíc opět s nulou vzadu. Od začátku zápasu jsme byli myslím dominantnějším týmem a vytvářeli náznaky šancí. Bolevec zodpovědně bránil, a tak se nám do poločasu gól vstřelit nepodařilo. Ve druhém poločase byl místy dost silný vítr a bylo naší výhodou, že jsme jej měli v zádech. Místy měl Bolevec problém vůbec dokopnout balon na půlicí čáru. Podařilo se nám dát první branku, a to si myslím, že o výsledku zápasu rozhodlo. Bolevec si víceméně šance nevytvářel, až na ojedinělé závary po standardních situacích nebo rohových kopech. A protože se fotbal už příliš nehrál, nemohlo to dopadnout asi jinak než naším těsným vítězstvím.

SSC Bolevec
Michal Bublík, hrajicí trenér: Strašný prostředí 33.zš, strašný hřiště, strašnej vítr a strašnej fotbal. Jedině rozhodčí v težkých podmínkách na jedničku! A obdivuji všechny diváky, kteří se přišli podívat. Malesice daly gól, a tak vyhrály zaslouženě. Kvůli tutomu fotbal nehrajeme...



Sestavy


TJ Sokol Malesice
L. Lecjaks [-] - J. Svoboda [-] (90. O. Pondělík [-] ) , D. Faltus [-] , K. Schleis [-] , T. Gita [-] , T. Kepka [-] (85. L. Kružík [-] ) , P. Šmídl [-] , O. Žitek [-] , M. Legát [-] , M. Potoček [-] , J. Havelka [-]

SSC Bolevec
J. Körner [-] - J. Fryček [-] , J. Jaroš [-] , D. Bezděk [-] (46. M. Šedivec [-] ) , D. Paškan [-] , J. Šplíchal [-] (85. D. Humpál [-] ) , M. Bublík [-] , V. Poliščuk [-] , K. Dejmek [-] , L. Liška [-] (22. J. Kovář [-] ) , J. Šedivec [-]

ŽK: 53. T. Gita , 55. J. Havelka , 90. J. Svoboda - 12. D. Paškan , 54. K. Kepl .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: PAUR Roman - RUBÁŠ Jaroslav, RADA Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: David Běláč
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 23:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 15:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 11:53

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 10:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 09:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 09:00

Tip: výhra domácích