2:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2023 14:00

14.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trápící se Kralovice si vyšláply na Horšovský Týn. “Soupeř chtěl vyhrát více,” zní z Horšáku


Branky


7. J. Havlíček , 31. L. Sládek (vl.) - 40. M. Pánek , 57. O. Růžek , 79. O. Berbr
26

Kralovice, které naposled slavily bodový zisk na konci září po výhře nad Tlumačovem, jely do Horšovské Týnu spíše zkusit překvapit. A překvapily možná i sami sebe, protože i navzdory nepříznivému začátku zápasu vybojovaly z horké půdy 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byli lepší domácí fotbalisté, kteří také po půl hodině vedli 2:0. Nejprve se prosadil už v 7. minutě Jan Havlíček, ve 31. minutě si vlastní gól vstřelil Lukáš Sládek. Namísto toho, aby domácí přidali další gól, inkasovali. Po pěkném gólu Martina Pánka ze 40. minuty to bylo 2:1 a Kralovičtí zadělali na drama.

 

Druhý poločas už byl vyrovnanější a byli to spíše hosté, na kterých byla vidět větší chuť zvítězit. V 57. minutě srovnal toho dne skvěle hrající Ondřej Růžek a jelo se od nuly. Po inkasovaném gólu ale dostali domácí hosty pod tlak. K jejich smůle z něj ale nevzešla žádná gólová šance a hosté tak krušné chvíle přežili. A nejen to! V 79. minutě se prosadil Ondřej Berbr, který vystřelil hostům 3 body.



Ohlasy k zápasu


FC Dynamo Horšovský Týn
Ondřej Chrž, brankář: Tento zápas se mi nehodnotí lehce. Prvních 40 minut jsme odehráli dobře, soupeři jsme téměř nepůjčili míč a hrálo se téměř jen na jeho polovině, podařilo se nám vstřelit dvě branky a mělo to být klidné utkání. Jenže místo toho, abychom vstřelili ještě další branky jsme ve 40.minutě inkasovali a od té doby jsme se na hřišti trápili a hráli v křeči. Druhý poločas už jsme bohužel nedokázali pokračovat v tempu, které jsme měli na začátku utkání a řekl bych, že soupeř ačkoli nebyl fotbalovější, tak chtěl více vyhrát. Po tom co se Kralovicím podařilo skóre srovnat jsme si vytvořili tlak i možnosti ke skórování, ale byl to prostě zápas blbec, takže gól jsme nevstřelili, ale naopak jeden dostali. Nám nezbývá nic jiného než se z toho oklepat, ponaučit se a urvat tři body ve Staňkově.

TJ Sokol Kralovice
David Běláč, hráč: Do zápasu jsme vstoupili špatně a obdrželi dva góly, naštěstí se brzy hra více vyrovnala a míč se začal více potulovat i po soupeřově polovině. Ještě do poločasu snížil nádhernou ranou za “za háčky” Martin Pánek. Druhý poločas byl z obou stran velmi bojovný naštěstí pro nás, soupeř své šance neproměnil a my jsme tak mohli otočit zápas ve svůj prospěch. Pochvalu za velmi dobře odehraný zápas si jednoznačně zaslouží náš střední záložník Ondřej Růžek, za celý zápas neztratil snad jediný balon. Kaňkou na zápase je pak z mého pohledu to, že někteří domácí hráči opustili hřiště aniž by si s námi podali ruce.



Sestavy


FC Dynamo Horšovský Týn
O. Chrž [-] - J. Havlíček [-] , M. Dibrivnyi [-] (63. O. Sloup [-] ) , J. Malý [-] , M. Falout [-] , D. Slapnička [-] , J. Černík [-] , M. Mašek [-] , J. Čižikov [-] , A. Slinkin [-] , Y. Kokhan [-]

TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - L. Sládek [-] , J. Kulhánek [-] , M. Kůsa [-] , O. Berbr [-] , M. Řenč [-] , O. Růžek [-] (79. M. Kulhánek [-] ) , M. Pánek [-] , T. Kříž [-] , P. Gažák [-] , J. Lavička [-] (86. D. Běláč [-] )

ŽK: 60. J. Havlíček , 62. M. Mašek , 64. M. Falout - 60. M. Pánek , 66. J. Kulhánek , 89. D. Běláč , 93. M. Kulhánek .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: ŠIMEK František - KULHÁNEK Milan, FILLINGER Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: David Běláč
Tip experta: výhra hostů

Věřím, že se konečně dokážeme vyhecovat a v našem utkání ukázat že nechceme být otloukánkem, i kdyby se nám nepodařilo zvítězit, byl bych rád za bojovný výkon.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 23:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 15:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 11:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 10:08

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 09:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 09:00

Tip: výhra domácích