Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 16:00

10.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malesice nastřílely v posledních pěti zápasech dva góly, teď jich daly Kralovicím osm


Branky


13. M. Matas , 38. T. Gita , 41. J. Svoboda , 45. J. Svoboda , 46. P. Šmídl , 57. M. Legát , 60. M. Matas , 66. P. Šmídl - 23. T. Kříž , 86. M. Řenč
31

Malesicím se nedaří a každý už si říkal, kdy výsledkovou smůlu prolomí. A stalo se tak o tomto víkendu. Do Malesic přijely Kralovice a s radostí na tento výlet vzpomínat nebudou. Dostali osm gólů... od týmu, který jich za 9 kol vstřelil 12. Hosté dali pouze dva a z Malesic si odvezli debakl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení se Malesice dostaly už ve 13. minutě, kdy se prosadil Martin Matas. Hosté ale brzy srovnali. Po rohovém kopu srovnal obránce Tomáš Kříž a po 23 minutách se začínalo od znova. Závěr poločasu ale patřil jednoznačně domácím a fanoušci, kteří přišli svůj tým podpořit asi nestačili zírat, kolik gólů do kralovické branky padá. Ve 38. minutě vrátil domácím vedení Malesicím Tomáš Gita, o 3 minuty později na rozdíl dvou gólů pak zvyšoval Jiří Svoboda, stejný hráč ještě do poločasu vedení domácích navýšil, a do kabin se tak šlo za stavu 4:1.

 

 

 

Plány kralovických do druhého poločasu mohly být jakékoliv. Gól Patrika Šmídla ve 46. minutě je ale určitě překazil. V 57. minutě se trefil také kapitán Miilan Legát. Chvíli po něm, ani ne po hodině hry, už na 7:1 zvyšoval Martin Matas. V 66. minutě se stal třetím dvougólovým střelcem zápasu Patrik Šmídl, který tak ke svým pěti asistencím přidal 2 góly. Poté už se domácí trochu "zklidnili" a další góly už nepřidávali. Jediné, co se do konce zápasu změnilo, bylo číslo v kolonce gólů hostů, které upravil v 86. minutě Martin Řenč. Ten korigoval na konečných 8:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malesice
Milan Legát, hráč: Dnes jsme herně navázali na slušný výkon v úterním pohárovém zápase s Radnicemi, navíc se nám ale podařilo jej přetavit v góly, hodně gólů. Do vedení jsme šli hned v začátku zápasu, ale hosté dokázali záhy srovnat z rohového kopu. Nijak nás to ale z míry nevyvedlo a do poločasu jsme dokázali proměnit tři příležitosti v branky. Do druhého poločasu jsme chtěli vstoupit především koncentrovaně po loňské zkušenosti, kdy jsme se stejným soupeřem přišli o poločasové vedení 3:1. Dnes se nám to podařilo a hned v začátku druhého poločasu jsme šli do vedení 5:1. Dalších 20 minut byla vcelku demolice hostů z Kralovic a moc nechybělo, aby si dnes odvezli desítku. Ke konci už ale zápas ztratil tempo a tak už došlo jen ke snížení ze strany hostů na konečný stav 8:2. Věřím, že jsme dnešním zápasem vypustili džina z láhve a budeme v podobných výkonech pokračovat i dále.




Sestavy


TJ Sokol Malesice
D. Faltus [-] - J. Svoboda [-] , M. Matas [-] , P. Šmídl [-] , D. Tichý [-] (70. D. Krinke [-] ) , T. Gita [-] , M. Legát [-] , K. Schleis [-] (75. J. Čech [-] ) , O. Žitek [-] , M. Potoček [-] , J. Havelka [-]

TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - D. Běláč [-] , O. Růžek [-] (55. M. Kulhánek [-] ) , M. Pánek [-] , J. Kulhánek [-] , M. Kůsa [-] (46. L. Sládek [-] ) , J. Lavička [-] , T. Kříž [-] , O. Berbr [-] , D. Sládek [-] , M. Řenč [-]

ŽK: 21. J. Havelka , 50. O. Žitek - 61. M. Kulhánek , 68. M. Pánek .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - FANFULE Ladislav, FANFULE Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Michal Bublík
Tip experta: výhra domácích

Malesice už se musí chytit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích