4:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 16:00

10.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Za Luby už měsíc nedal gól nikdo jiný než Matějka, jeho další branka ale na body z Žákavy nestačila


Branky


31

Na body to měla Žákava s Luby 15:15. Hrálo se tedy o to, kdo komu v tabulce odskočí. To se povedlo domácím, kterým pomohl i Nekola. Nebylo to ale nejen o něm.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku byli lepší domácí fotbalisté a brzy se dočkali úvodního gólu. V 7. minutě otevřel skóre Tomáš Nekola. A mohlo být i lépe. Další dvě tutovky ale domácí zahodili, a tak dali hostům šanci výsledek srovnat. Tuto šanci vzali hosté za pačesy a po 18 minutách bylo srovnáno. Trefil se autor dvanácti posledních gólů celku z Lub - Jiří Matějka. V Žákavě přidal třináctý. Potrestal chybu v rozehrávce a začalo se tedy znovu "od nuly". Poté se řešily spíše verdikty rozhodčího a hra neodpovídala postavení obou týmů v tabulce. Oba týmy měly chvíle před koncem šance zvrátit výsledek na svou stranu. Dalekonosná rána z kopačky jednoho z hostujících hráčů skončila břevně, domácí své další dvě tutovky zahodili. Poločas tak skončil výsledkem 0:0.

 

 

 

Produktivita se na straně domácích ve druhém poločase zlepšila. V 53. minutě dostal domácí do vedení Pavel Malý, po třech minutách odskočili domácí na rozdíl dvou gólů. Na 3:1 zvýšil Tomáš Nekola. Žákava se poté uklidnila, zatáhla se a chtěla spíše vyčkávat a bránit vedení. Míč na kopačkách měli logicky hosté. Nebezpeční pro Vykoupila a jeho bránu ale nebyli. Gól nedali. Ten naopak dali domácí. Obránce Lukáš Drugda zakončil samostatný únik střelou do horního rohu a o bodech bylo rozhodnuto.



Ohlasy k zápasu


FK Žákava
Ondřej Soukup, hráč: Potkali jsme se se sousedem v tabulce a očekávali jsme vyrovnaný zápas. Jak už jsem jednou zmiňoval, Luby se za poslední rok herně zvedli. Prvních 20 minut zápasu, jsme byli mírně lepší tým na hřišti, hlavně v útočné fázi jsme soupeře přehrávali. Brzo jsme otevřeli skóre a následně neproměnili další 2, řekl bych až 100% šance. Bohužel jsme poté špatnou rozehrávkou ve vlastním vápně darovali gól soupeři a vrátili ho do hry. Dalších 20 minut bylo vcelku hektických, hodně se komentovalo a hra asi nebyla úplně ideální, ani u jednoho týmu. Soupeř do poločasu stihl zahrozit z dálky, kdy se jedna střela otřela o břevno a my zahodili další 2 šance. Místo klidného vedení bylo tedy stále o co hrát. Ve druhém poločase jsme už seřídili mířidla a odskočili soupeři na rozdíl dvou branek. Poté na chvilku uklidnili hru a postavili se do bloku, abychom zase neztratili slibné vedení. V té chvíli měli optickou převahu na hřišti hosté, ale jen po naše vápno, kdy jsme je do žádné šance, kromě pár nepřesných ran z dálky, k ničemu nepustili. Klid na kopačkách nám dal kolem 80. minuty Lukáš Drugda, který krásně zakončil svůj samostatný únik střelou k pravému hornímu rohu brány. Dnes nás naštěstí zahozené šance body nestály a pochválil bych obranu, která si poradila s dobře technicky vybavenými útočníky soupeře.




Sestavy


FK Žákava
M. Vykoupil [-] - V. Mencl [-] (71. J. Aubrecht [-] ) , J. Smazal [-] , L. Drugda [-] , M. Skala [-] , T. Nekola [-] , O. Soukup [-] , M. Boukal [-] , S. Nekola [-] (80. T. Froněk [-] ) , P. Malý [-] , J. Tišl [-]

TJ Start Luby
D. Šít [-] - L. Marek [-] , J. Cole [-] (83. D. Beránek [-] ) , J. Matějka [-] , H. Pikhart [-] (83. M. Hrach [-] ) , V. Petrželka [-] , T. Partyngl [-] (90. M. Červený [-] ) , V. Řeřicha [-] , D. Vozka [-] , A. Čížek [-] (50. Š. Tomaka [-] ) , M. Pivoňka [-]

ŽK: 11. J. Smazal , 19. O. Soukup , 47. V. Mencl , 84. T. Nekola - 73. M. Pivoňka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ADÁMEK Filip - SIROVÝ Václav, PAUR Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Michal Bublík
Tip experta: výhra domácích

Luby mám rád, ale asi těsně vyhrají domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích