1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 10:15

10.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


22. L. Radič - 11. P. Fořt , 33. P. Fořt
32

Křimice prinlížil v Dobřanech ke třem bodům Fořt, kterýv první půli vstřelil dva góly. Na začátku druhého dějdtví ale přišla pro hosty červená karta, a tak už se žádné ofenzivní hody nekonaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodních minut byli aktivnější hosté a Dobřany spíše čekaly, co soupeř vymyslí.

Skóre se poprvé měnilo v 11. minutě. Centr Zdeňka Bečky skvěle na zadní tyči zužitkoval Pavel Fořt a hosté vedli. Aktivita hostů po vstřeleném gólu nepřestala. O 3 minuty později napřáhl za velkým vápnem ke střele Pavel Mariánus, který orazítkoval břevno. Poté Kropáček šikovně přiklepl Čejkovy. Ten ale ve velké šanci selhal. I přes další šance hosté druhý gól nepřidali, a tak přišel trest v podobě inkasování. Po pěkné akci dokázali zásluhou Lukáše Radiče srovnaly Dobřany na 1:1. O jedenáct minut později se skóre měnilo znovu. Szedmák přiťukl Mariánusovi a ten našel Pavla Fořta, který se ani podruhé v zápase nemýlil.

 

Krátce po vstupu do druhého poločasu ztropili Křimičtí chybu v rozehrávce, míče se zmocnil Hohlberger a směřoval sám na bránu. Stíhal ho Dytrt, který mu brnkl o nohu a po zásluze viděl v 52. minutě druhou žlutou kartu. Křimice tedy nastalé situaci uzpůsobily styl hry a zatáhly se do dobře fungujícího bloku. Dobřany se do hradby těl nedostaly, Křimice si z nabídnutých protiútoků nedokázaly vytvořit vážnější šanci, a když se o jedinou vážnější situaci v závěru zápasu postaral hostující Hulina, který to u nedovoleného zákroku přehnal s intenzitou s viděl červenou kartu, skončil zápas výsledkem 1:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Dobřany
Šimon Mertl, hráč: O víkendu jsme přivítali na našem hřišti tým Křimic, který na nás od začátku naskočil a díky tlaku se ujal brzkého vedení. My jsme se tlačili do čím dál tím větších šancí a po mé nahrávce pod sebe se Lukáš Řadič prosadil a srovnal. Po zbytek poločasu jsme hráli vyrovnaně a bylo to nahoru a dolů, ale bohužel po přesném centru se znovu prosadil útočník Pavel Fořt a toto skóre vydrželo až do přerušení poločasovou pauzou. V druhém poločase jsme tlačili a soupeři tekli nervy, což jen podtrhl fakt obdržených karet. Tlak nestačil, a tak se radovali hosté.

FC Křimice
Jakub Szedmák, hráč: V sobotu dopoledne jsme se na krásném hřišti v Dobřanech utkali s domácím výběrem. V prvním poločase jsme měli míč častěji na kopačkách a z naší aktivity pramenila spousta šancí, nicméně jak jsem nás minulý týden chválil za skvělou produktivitu, tak dnes tomu tak nebylo a možná nám místy chybělo i pomyslné “štěstí”. Se vší úctou k domácím, kdyby první poločas skončil výraznějším rozdílem, asi by se nikdo nedivil. Druhý poločas jsme začali nešťastně a po špatné rozehrávce jsme chytli za záchranou brzdu a byla z toho druhá žlutá, tudíž červená karta. Od té doby jsme hráli kompaktně, poctivě drželi prostory a domácí jsme tak k žádné šanci nepustili. Zápas skončil tedy naší výhrou 2:1. Náš tým musím pochválit za fotbalový výkon v prvním poločase (jen škoda šancí), v druhém poločase za skvělou týmovost a poctivost! Mrzí mě zbytečně vyhrocený závěr, je to taková malá kaňka, jinak dobrého zápasu…



Sestavy


TJ Dobřany
O. Bouček [-] - T. Mertl [-] (84. M. Smola [-] ) , Š. Mertl [-] , P. Smetana [-] (66. M. Fabián [-] ) , J. Roubíček [-] (66. O. Havlíček [-] ) , A. Černý [-] , V. Bouček [-] , L. Radič [-] , M. Hohlberger [-] , P. Brabec [-] , M. Hájek [-]

FC Křimice
J. Moravec [-] - T. Čechura [-] , R. Hřebík [-] - L. Čejka [-] (66. P. Hulina [-] ) , J. Szedmák [-] (89. J. Křehlík [-] ) , P. Mariánus [-] , P. Grambal [-] , M. Pinc [-] (9. J. Dytrt [-] ) - R. Kropáček [-] - Z. Bečka [-] , P. Fořt [-] (46. V. Kuneš [-] )

ŽK: 40. R. Kropáček , 44. J. Dytrt , 60. Z. Bečka , 95. J. Moravec . ČK: 52. J. Dytrt , 94. P. Hulina .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Fanfule Adam - FANFULE Ladislav, PŘIBYL Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Michal Bublík
Tip experta: výhra hostů

Dobřany jsem čekal nahoře, Křimicím přeju, takže dvojka,ale bojím se jedničky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích