Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 10:15

10.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koloveč odčinila prohru s Dobřany, odnesla to Tlučná


Branky


31

Koloveč v minulém kole poprvé zaváhala. Odčinit prohru s Dobřany jela do Tlučné. Souboj dvou týmů, které před sezónou postoupily vyzněl lépe pro hosty, kteří se tsk dost možná naladili zpět na vítěznou vlnu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřeli už po šesti minutách hosté z Kolovče. Střeleckou dormu potvrdil Lukáš Tumpach, který hosty poslal do brzkého vedení. Rychle ale bylo srovnáno. Tlučná využila protiútok, který přesně zakončil Pavel Soukup. Deset minut před pauzou inkasovali domácí podruhé. Útočná standardka Tlučné skončila gólem Kolovče a po gólu Milana Lucáka to bylo 1:2.

 

Druhý poločas nemohl pro Koloveč začít lépe. V 54. minutě vstřelil gól na 1:3 Karel Královec a Koloveč odskočila na rozdíl dvou gólů. Tlučná byla blízko ke snížení. Povedená střela ale skončila na břevně, a tak měli poslední slovo znovu hosté. Tečku za zápasem udělal v 79. minutě Matěj Soupír, který upravil na konečných 1:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Tlučná
Vladimír Vašák, asistent trenéra: Zápas jsme prohráli 1:4. Výsledek je ale dost krutý. První gól jsme dostali po standardce. A pak jsme srovnali po pěkném protiútoku. Pak jsme bohužel dostali po naší útočné standardní situaci gól když jsme nezachytili jejich protiútok. celkově to bylo vyrovnané, oni byli fotbalovější, ale hlavně byli důraznější. Nám marodilo asi 6 kluků, zranění, chřipky… Takže jsme to plácali, měli jsme 3 náhradníky z toho 2 z béčka. To nejsou výmluvy, to jsou prostě fakta. Zápas byl pěkný, rychlý ale my jsme ho prohráli v důrazu v obou šestnáctkách. Za stavu 3:1 jsme měli šanci - bohužel to padlo na břevno, pak to gólman vyrazil na roh. Koloveč ale vyhrála zaslouženě. Byly důraznější a rychlejší. Prostě nás trápí hlavně ten důraz v obou šestnáctkách.

TJ Slavoj Koloveč
Martin Steinbrücker, trenér: Jsme rádi, že jsme potom průšvihu doma s Dobřany vyhráli. Mohli jsme vyhrát i vyšším rozdílem, jen se nám nedařila přechodová fáze. jsem rád za 3 body, protože byly třeba a kluci se trochu uklidnili. Jsme rádi že jsme před tou poslední podzimní třetinou vyhráli a zvenku ty 3 body přivezli. Celkově spokojenost.



Sestavy


TJ Tlučná
V. Kovařík [-] - M. Kouřil [-] (61. J. Saitz [-] ) , P. Hiťha [-] , R. Novák [-] , A. Houdek [-] , J. Folk [-] , M. Škoda [-] , J. Sadílek [-] , O. Šafránek [-] , P. Soukup [-] , M. Stehlík [-]

TJ Slavoj Koloveč
V. Knopf [-] - A. Kamír [-] , D. Tumpach [-] (66. M. Soupír [-] ) , M. Lucák [-] , M. Duchoň [-] , D. Soupír [-] , J. Lucák [-] (80. R. Duchoň [-] ) , K. Kralovec [-] , L. Tumpach [-] (84. M. Záhrobský [-] ) , F. Šlajs [-] , P. Kadlec [-] (80. V. Vitoň [-] )

ŽK: 22. R. Novák , 41. J. Sadílek , 52. P. Soukup - 54. K. Kralovec .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: Bína Roman - PRESSL Václav, STACH Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Michal Bublík
Tip experta: výhra domácích

Tlučná dvakrát vystřelí na bránu a vyhraje 2:1.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích