0:5
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 16:00

9.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žákava nadělovala ve Staňkově, který schytal bůra


Branky


44. M. Boukal , 48. P. Malý , 62. V. Mencl , 77. I. Kašpar , 88. V. Mencl
30

Žákava byla po celý zápas lepším týmem. Střeleckou smůlu ale protrhla až v závěru poločasu. Ve druhém poločase už produktivita problém nebyl a počet vstřelených gólů hostů se zastavil na čísle 5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku zápasu byli lepší hosté z Žákavy. Míč svému soupeři takřka nepůjčovali. Domácí zalezli před své vápno, kde srdnatě bránili výsledek 0:0. Ten držel až do závěru úvodního dějství. Střeleckou smůlu prolomil a klid na kopačky Žákavy do druhého poločasu dal gólem ve 44. minutě Matěj Boukal.

 

Ve druhém poločase to nevypadalo o moc jinak, než v tom prvním. Žákava svého soupeře přehrávala a když oproti první pětačtyřicetiminutovce zlepšila koncovku, radovali i z většího počtu vstřelených gólů. Hned v úvodu zvýšil na 2:0 Pavel Malý. Šance mohly přicházet i na druhé straně. Jednoduché nepřesnosti v kombinaci ale brzdily jakoukoliv možnost domácích ke vstřelení gólu. Naopak góly přidávali hosté. Po hodině hry to bylo po gólu Václava Mencla už 0:3. V závěru ještě na 0:4 upravoval Ivo Kašpar. O bůra se postaral v 88. minutě svým druhým gólem v zápase Václav Mencl, čímž udělal tečku za utkáním.



Ohlasy k zápasu


FK Staňkov
Ondřej Bauer, předseda klubu: První poločas se hrál vyrovnaný fotbal, hosté častěji drželi balón. Na každé straně bylo po dvou příležitostech, naši Šot s Vrbou bohužel neproměnili. Hosté jednu využili kdy se krásně uvolnil Boukal, nejlepší hráč na place a bylo to minutu před přestávkou 0-1. Druhý poločas už bylo na hřišti z nepochopitelných důvodů jen jedno mužstvo, které výborně kombinovalo více běhalo a více chtělo.. Bohužel musíme říci naprosto zasloužená porážka. Snad to napravime v neděli v Tlumačově.

FK Žákava
Ondřej Soukup, hráč: Od začátku zápasu jsme drželi míč více na kopačkách my, ale nedařilo se nám prolomit blok domácích, kteří bránili občas i v 11 lidech na své polovině. Nějaké náznaky šancí tam byly, ale uchytila se až pěkná střela Matěje Boukala na konci poločasu. Druhý poločas se nesl ve stejném duchu jako ten první, ale už jsme byli efektivnější. Domácí trápila nepřesnost v přechodu do útoku a za celý zápas si nevypracovali větší gólovou příležitost. Jsme rádi za 3 body a doufám, že nám opět přinesou klid na kopačkách.



Sestavy


FK Staňkov
L. Jánský [-] (75. L. Nejdl [-] ) - F. Dolejš [-] , V. Mifek [-] (75. D. Pokorný [-] ) , M. Liška [-] , D. Drudík [-] - J. Vrba [-] , V. Heger [-] , J. Kubina [-] , M. Bozděch [-] (24. J. Šot [-] ) - T. Tlustý [-] , T. Pitipáč [-] (58. J. Mařík [-] )

FK Žákava
M. Vykoupil [-] - V. Mencl [-] , J. Smazal [-] , L. Drugda [-] (79. J. Kosťu [-] ) , M. Skala [-] , T. Nekola [-] , O. Soukup [-] , M. Boukal [-] (75. I. Kašpar [-] ) , S. Nekola [-] (88. L. Kosnar [-] ) , P. Malý [-] (75. T. Froněk [-] ) , J. Tišl [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Cupl Zbyněk - SLADKÝ Stanislav, CUPL Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Adam Žák
Tip experta: výhra hostů

Žákava si do Staňkova dojede pro všechny 3 body.

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů