Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 16:00

9.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

SESTŘIH: Keramika otočila zápas se Smíchovem a svého soupeře v tabulce předskočila


31

Týmy hájící přední příčky a také týmy, co rády útočí. To nabídlo 9. kolo v Chluumčanech, kam přijel Smíchov. Domácí po prvním poločase prohrávali, v tém druhém ale skóre zásluhou dvou branek Lukáše Tomáška otočili a slaví zisk 3 bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas probíhal tak, jak se předpookládalo. Obě ofenzivy pravidelně zaměstnávaly obrany soupeřů, k velkým šancím to ale dlouho nevedlo. Vše změnila až 22. minuta a úvodní branka z kopačky hostujícího Jakuba Marka. Chlumčany mohly ještě do poločasu srovnat. Na lajně ale Čapského zastoupil Fujan a na poslední chvíli míč z čáry vykopl.

 

 

 

 

Do druhého poločasu vstoupili ve všech směrech lépe domácí a po pěti minutách hry a dalekonosné ráně Lukáše Tomáška srovnali. Střelu chlumčanského středopolaře ještě nešťastně pro hosty přizvedl stoper Bešta, kvůli které míč zapadl do šibenice. V 67. minutě vyrazil hostující brankář prudkou střelu pouze k osamocenému Lukášovi Tomáškovi, který v nelehké pozici dopravil míč do odkryté brány. Oba týmy měly v závěru své šance. Clumčany mohly své vedení pojistit, Smíchov nebyl daleko k vyrovnání. Zápas ale výsledkem 2:1 skončil, a tak Keramika svého soupeře v tabulce předskočila. 



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany
Lukáš Tomášek, hráč: Věděli jsme, že nás nečeká vůbec nic lehkého. Smíchov je velmi kvalitní tým, který má skvělé pojetí fotbalu. Hrají jednoduše a přímočaře dopředu… Od začátku jsme ale na soupeře vletěli ve velké aktivitě, a dokázali jsme soupeře přehrávat. Bohužel ve 22. minutě se po naší chybě a brejkové situaci individuálně prosmýkl hostující útočník do vápna a střelou na zadní tyč otevřel skóre. My si také dokázali vytvořit nějaké brankové příležitosti, ale bez úspěchu. První poločas jsme tedy prohrávali 0:1. V šatně jsme si řekli nějaké potřebné věci, a šli jsme do druhého poločasu od nuly… V druhé půli to bylo nahoru dolů, přesto si myslím, že jsme měli optickou převahu, měli jsme opět několik šancí na vstřelení branky, kdežto soupeř hrozil hlavně ze standartních situací a brejků. V 50. minutě se nám podařilo vyrovnat střelou z 35 metrů a byli jsme na koni. Soupeře jsme zmáčkli ještě více, a hnali se za vítězstvím. A podařilo se! V 67. minutě jsme se dokázali prosadit podruhé, a otočili zápas na 2:1! Po zbytek utkání bylo tempo zápasu pořád vysoké, bylo to nahoru dolu. Stále tam byly náznaky šancí z obou stran, a některé ložené šance byly nevyužity, a tak zápas skončil 2:1. Jsme rádi za 3 body, a už se těšíme na další match.

SK Smíchov Plzeň
Jakub Čapský, brankář: První poločas byl vyrovnaný, hrálo se ve vysokém tempu. Střídaly se pasáže, kdy jsme byli na míči více my a pasáže, kdy byly aktivnější zase Chlumčany. Ačkoliv byl vždy jeden tým v tlaku, tak k ohrožení branek téměř nedocházelo. Oba týmy měly v prvnim poločase po jedné velké šanci. Po individuální akci se krásně prosadil Marek a na druhé straně, při šanci Chlumčan, za mě zaskakoval na brankové čáře Fujan. V druhém poločase už byly Chlumčany lepším týmem a zaslouženě, byť pro nás smolně, vyrovnaly. Ze třiceti metrů se domácí hráč opřel do míče a k naši smůle ho hlavou před vápnem přizvedl Bešta ml. tak šikovně, že skončil v šibenici naší branky. Pak přišla další smolná chvíle, když ve vápně vyslal prudkou střelu na zadní tyč domaci hráč, kterou jsem reflexivně vyrazil, ale k naší smůle přeletěla všechny naše hráče a skončila u útočníka Chlumčan, který pohodlně uklidil do prázdné branky.  Ackoliv všichni makali, co to šlo, tak se ukázalo, že v souboji se soupeři z první pětky budou rozhodovat maličkosti, ve kterých dnes Chlumčany byly lepší.  Takže nám nezbývá, než pogratulovat Chlumčanum ke  3 bodům. Pro nás to je rozhodně cenná zkušenost, ze které doufám, že se poučime v následujících zápasech.



Sestavy


TJ Keramika Chlumčany
M. Hůla [-] - L. Milota [-] , D. Štolle [-] , J. Havlíček [-] , A. Beránek [-] , J. Havlík [-] , M. Němeček [-] , L. Tomášek ml. [-] (91. T. Hrdlička [-] ) , J. Hrdlička [-] , M. Vojáček [-] (46. P. Šimána [-] ) , J. Potočník [-] (90. D. Fiala [-] )

SK Smíchov Plzeň
J. Čapský [-] - T. Knapp [-] , J. Marek [-] (73. D. Marval [-] ) , P. Karlíček [-] (62. J. Gruncl [-] ) , D. Titlbach [-] , J. Krčál [-] (79. J. Louda [-] ) , M. Fujan [-] , J. Přibáň [-] , D. Bešta [-] , P. Konopík [-] , J. Černý [-]

ŽK: 37. L. Milota , 39. D. Štolle , 64. L. Tomášek ml. - 71. D. Titlbach . ČK: 92. D. Titlbach .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Sirový Václav - PAUR Roman, FRGAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Adam Žák
Tip experta: remíza

Šlágr kola bude reklamou na fotbal a útočně laděný zápas s mnoha góly skončí remízou.

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích