4:1
(2:1)
27. M. Matas
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 16:00

9.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby ovládly Křimice, vidět byl opět Mariánus


Branky


30

Derby nemá favorita, říká se. Na to spoléhali v Malesicíéch, kam body putují pouze zřídka. Naopak Křimice baví a výhry sbírají po hrstech. Další přidaly i proti Malesicím, které nebyly o tolik horším týmem, nakonec ale prohrály 1:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu se hrál v poklidném tempu. Oba týmy vyčkávaly na to, co vymyslí ten druhý. Malesice držely míč, Křimice se spíše zatáhly a čekaly, co vymyslí hosté. Skoro se poprvé minulou ve 20. minutě, kdy Mariánus našel Dytrta, který sklepl pod sebe na Pince. Ten razantní střelou prostřelil vše, co mu stálo v cestě a Křimice vedly. Za chvíli ale bylo vyrovnáno. Ve 27. minutě házely Malesice aut a po chybě Pince, který netrefil míč, se dostal sám před brankáře Martin Matas, který s klidem uklidil míč do brány. Pak hráli s míčem spíše hosté. Tlak byl ale platonický a do vážnějšího ohrožení branky se Malesičtí nedostali. Ve 39. minutě vyhodil špatně Faltus na domácího Szedmáka, ke kterému se míč vzápětí opět dostal, aby ho nacentroval před bránu, kde čekal Pavel Mariánus. Ten zpracoval balon, obešel obránce a dal na 2:1. Tímto výsledkem také první poločas skončil.

 

 

Ve druhé půli vstřelili první gól domácí. Mariánus posunul na Kuneše, který ještě našel lépe postaveného Reného Kropáčka. Ten se obtočil kolem obránce a o tyčku zvýšil na 3:1. Pak už se zápas dohrával spíše mezi vápny. Malesice měly šance spíše po chybách v rozehrávce domácích. Ty ale neproměnily, a tak dlouho držel stav 4:1. To až do poslední minuty, kdy byl na kraji vápna zfaulován Mariánus, který se i sám k přímému kopu postavil. Trefil ale pouze tyčku, od které se míč odrazil k Lukáši Čejkovi a ten z první dorazil míč za Faltusova záda, čímž dal zápasu konečný výsledek 4:1.

 



Ohlasy k zápasu


FC Křimice
Jakub Szedmák, hráč: Hrálo se poklidné lokální derby. Moc šancí jsme si v zápase nevytvořili, ale když už jsme se k nějaké dostali, tak jsme většinou dali gól. Velká pochvala tak za naši skvělou produktivitu. Hosté byli v zápase asi více aktivní s míčem, ale chyběla jim kvalita ve finální části k nějakým větším šancím či delšímu tlaku. Děkuji našemu týmu k dalším 3 bodům a soupeři za férový zápas. Malesice ukázaly, že mají v týmu šikovné hráče a je jen otázkou času, kdy začnou sbírat nějaké body.

TJ Sokol Malesice
Milan Legát, hráč: Do derby jsme šli plni očekávání a s odhodláním zlomit naši sérii proher. Zároveň jsme věděli, že nás čeká velmi silný a ambiciózní soupeř. Myslím, že nás výkon v prvním poločase nebyl úplně špatný, ale Křimice nás neúprosně trestaly za každou chybu nebo nedoraz v obraně. I přesto se mohlo jít do šaten za stavu 2:2, kdybychom využili jednu z našich příležitostí na konci poločasu. Do druhé půle jsme chtěli hru zrychlit a především zjednodušit, ale nástup měli lepší domácí. Čím dál méně jsme se dostávali do hry a po za mě kontroverzním střetu v našem vápně inkasovali třetí gól. Ten za mě zápas převážil definitivně na stranu Křimic a bohužel už jsme se herně nedokázali zvednout. Branka na 4:1 pak už byla jen logickým vyústěním. Náš cíl jsme tedy nesplnili a domácí získali další tři body v boji o čelo tabulky. Nám nezbývá než o body zabojovat v příštím domácím zápase.



Sestavy


FC Křimice
J. Moravec [-] - R. Hřebík [-] , T. Čechura [-] - M. Pinc [-] , J. Szedmák [-] (69. L. Čejka [-] ) , P. Mariánus [-] , P. Grambal [-] (77. P. Hulina [-] ) - J. Dytrt [-] (77. M. Špiroch [-] ) , R. Kropáček [-] (92. F. Mareš [-] ) - V. Kuneš [-] (69. T. Lemák [-] ) , Z. Bečka [-]

TJ Sokol Malesice
D. Faltus [-] - J. Svoboda [-] , M. Matas [-] , M. Maur [-] , T. Gita [-] , M. Legát [-] , K. Schleis [-] (70. A. Boguševschi [-] ) , J. Havelka [-] , T. Kepka [-] , M. Potoček [-] , J. Čech [-] (69. D. Krinke [-] )

ŽK: 31. R. Kropáček , 62. V. Kuneš , 82. P. Mariánus - 55. T. Kepka , 55. J. Čech , 64. M. Legát .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - PŘIBYL Zdeněk, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Adam Žák
Tip experta: výhra domácích

Toto derby vyhrají Křimice. Kropáček se hattrickem dostane na 20 vstřelených golů.

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích