Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 16:00

9.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Matějka čtyřmi góly sestřelil Sušici. Ta po vlaštovce ze Staňkova opět ztratila


Branky


30

Luby si vyšláply na Sušici. Správnou nohou zřejmě ráno vstal Jiří Matějka - autor všech čtyř domácích gólů. Nakonec z toho byla výhrra 4:1 a Luby jsou v tabulce s 15 body sedmé.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu zastihl v lepším rozpoležení tým hostů, kteři se v úvodu dostali do řady šancí - žádná z nich ale míčem za zády brankáře Šíta. Po zhruba půl hodině se osmělili také domácí. A hned z toho byla úvodní branka zápasu. Jiří Matějka potrestal chybu po autovém vhazování a bylo to 1:0. Ve zbývajících minutách prvního poločasu už žádný gól ani na jedné, ani na druhé, nepadl, a tak se šlo do kabin za úzkého vedení domácích.

 

 

Hosté určitě chtěli co nejrychleji srovnat, domácí je ale svou hrou překvapili a byly to právě Luby, kdo vstřelil další branku zápasu. Neuběhlo ani deset minut a po druhé brance Jiřího Matějky to bylo 2:0. Pak si s góly dali na chvíli domácí pokoj. To platilo ale pouze do 78. minuty, když Marek našel skvělou přihrávkou Jiřího Matějku a ten svým třetím gólem završil hattrick a výrazně přiblížil Luby ke třem bodům. Vadu na kráse ztropil pro domácí sušický obránce Jan Pechek, který se trefil po rohovém kopu. Třigólové vedení ale ješte v 89. minutě vrátil domácím… poprosím virbl… ano, hádáte správně - Jiří Matějka. One man show domácího útočníka skončila na 4 gólech a Luby zvítězily 4:1.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Start Luby
Tomáš Partyngl, hráč: Začátek zápasu jsme trochu zaspali a soupeři umožnili pár zajímavých šancí, které naštěstí zůstaly nevyužity. Úvodní tlak jsme přečkali a naopak ve 28. minutě otevřeli skóre, kdy Jirka Matějka využil špatného autu domácích. Do konce poločasu se skóre neměnilo a tak jsme odcházeli do kabin za stavu 1:0. Do druhého poločasu jsme nastoupili lépe připravení na hru hostů a to přineslo své ovoce. V 54. minutě se prosadil Matějka podruhé po dobře zahraném rohovém kopu. Hattrick se Jirkovi povedl zkompletovat v 79. minutě po rychlém brejku a perfektní nahrávce Lukáše Marka. Hosté dokázali snížit gólem po rohovém kopu na 3:1, ale byli jsme to právě my, kdo upravoval na 4:1, konkrétně kdo jiný, než Jirka Matějka, který opět po rohovém kopu vstřelil svůj druhý gól v zápase hlavičkou a čtvrtý celkově. Zapas skončil 4:1 a my celkem zaslouženě udrželi 3 body doma.




Sestavy


TJ Start Luby
D. Šít [-] - V. Petrželka [-] , T. Partyngl [-] , V. Řeřicha [-] (60. M. Hrach [-] ) , D. Vozka [-] , L. Marek [-] , H. Pikhart [-] (90. M. Červený [-] ) , P. Čipera [-] (69. M. Vejskal [-] ) , Š. Tomaka [-] (69. V. Koželuh [-] ) , J. Matějka [-] , M. Pivoňka [-] (90. D. Šnour [-] )

TJ Sušice
D. Těžký [-] - V. Kopa [-] , O. Míčka [-] , J. Kysilka [-] (90. J. Jarolímek [-] ) , T. Klíma [-] , J. Králík [-] , J. Štěch [-] (90. P. Kaltenbrunner [-] ) , T. Marek [-] , L. Kodýdek [-] , P. Pechek [-] , A. Pivetz [-]

Počet diváků: 180. Rozhodčí: Petrželka František - KRAUS Jan, ADÁMEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Adam Žák
Tip experta: výhra domácích

Toto střetnutí bude vyrovnaný, ale myslím, že šťastnější z něj odejde celek domácích, tak jako při nedělním zápase rezervních týmů.

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů