Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 15:00

9.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Havlíček se připomněl hattrickem. Tlučná se ale za výkon stydět určitě nemusí


29

Favorit zápasu byl určitě domácí tým. Na hřišti to ale určitě tak jednoznačné nebylo. Hosté hráli aktivně a zejména ve druhém poločase si vytvořili spoustu příležitostí. Využili ale pouze jednu a jelikož si domácí odnesli z prvního poločasu třígólový náskok, zvítězili 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O tom, kdo měl lepší vstup do zápasu ani nemusíme vést diskuze. Hned v páté minutě se prosadili domácí, když se trefil Jan Havlíček. Od té doby ale zápas neměl lepší tým. Tlučná měla šance na srovnání. Místo výsledku 1:1 ale ve 21. minutě platil stav 2:0. Znovu to byl Jan Havlíček, který v nelehkých chvílích dodal domácím na kopačky pottřebný klid. Po chybě v zadních řadách Tlučné se prosadil Jan Havlíček do poločasu potřetí, a tak byl poločasový výsledek Jan Havlíček vs. Tlučná 3:0.

 

 

 

Ve druhém poločasu měli více šancí hosté, kteří chtěli utkání zdramatizovat pokusit se o zázrak. Ze spousty šancí vyplynul ale pouze jeden gól a to z koapčky Radka Nováka v 69. minutě, což samozřejmě na body nestačilo. Tlučná ale hrála určitě lépe než v předešlých zápasech a pro favorita byla více než důstojným soupeřem.



Ohlasy k zápasu


FC Dynamo Horšovský Týn
Ondřej Chrž, brankář: Do zápasu jsme šli s tím, že chceme soupeře zatlačit a vstřelit co nejrychleji gól, to se nám povedlo hned v 5. minutě, kdy se trefil Havlíček.  V naší kombinaci jsme se dopouštěli chyb a v kombinaci s rychlým přechodem do útoku soupeře, jsme si na problémy zadělávali téměř jen sami. Ve 20. minutě se ale trefil opět Havlíček a trošku nás tím uklidnil. Poté jsme měli ještě nějaké příležitosti ke vstřelení branky, které jsme nevyužili. Pět minut před koncem poločasu se prosadil opět Havlíček a skóre bylo 3:0. To ale neznamenalo, že bylo po zápase. Tlučná se nevzdávala a hrála s vysokým nasazením, což vyústilo v gól, který vstřelil hostující Novák. Tlučné přeji, aby na podzim posbírali další body a přezimovali v klidných patrech tabulky. My jsme za tři body rádi a už se soustředíme na další těžký zápas v Chlumčanech.

TJ Tlučná
Michal Vašák, trenér: Jeli jsme do Horšovského Týna s tím, že nás čeká kvalitní soupeř - vedoucí tým tabulky, takže to nebude nic jednoduchého a začali jsme nešťastně, když jsme po chybě v rozehrávce inkasovali první gól. Nicméně jsme zvedli hlavy a herně se domácím vyrovnali. Chvílemi jsme byli i lepší. Bohužel nedokážeme proměnit naše příležitosti a opět jsme inkasovali po našich chybách. Ve druhém poločase jsme si řekli, že to zkusíme zdramatizovat a trochu jsme přeměnili systém a vytvořili si nějaké příležitosti. Využili jsme bohužel jenom jednu, ale kluky bych chtěl za předvedený výkon pochválit. Byl to asi náš nejlepší výkon sezóně, ale nedosáhli jsme ani na bod, a tak jsme odjeli s prázdnou.



Sestavy


FC Dynamo Horšovský Týn
O. Chrž [-] - J. Havlíček [-] , J. Malý [-] (87. M. Mašek [-] ) , M. Falout [-] , D. Slapnička [-] (67. T. Novák [-] ) , J. Čižikov [-] , M. Dibrivnyi [-] , J. Svárovský [-] , O. Sloup [-] , A. Slinkin [-] , Y. Kokhan [-]

TJ Tlučná
V. Kovařík [-] - J. Folk [-] , M. Škoda [-] (60. R. Novák [-] ) , J. Saitz [-] , J. Sadílek [-] , O. Šafránek [-] , P. Soukup [-] , F. Veselý [-] (74. J. Saitz [-] ) , L. Polák [-] (60. A. Houdek [-] ) , M. Stehlík [-] , L. Kouřil [-] (69. P. Hiťha [-] )

ŽK: 44. M. Škoda , 71. J. Sadílek .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Brůha Radek - PRESSL Václav, BÍNA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Adam Žák
Tip experta: výhra domácích

V tomto zápase domácí potvrdí roli favorita a body zůstanou doma.

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích