Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 10:00

8.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žákava v 10 dokázala srovnat, nakonec z toho byla prohra 3:6


Branky


30

Oba týmy se prezntují zajímavým ofenzivním fotbalem. Výjimkou nebyl ani jejich vzájemný duel, ve kterém nakonec padlo hned devět gólů. Domácí se i v 10 dokázali vrátit do zápasu, nakonec ale stejně přesvdčivým třígólovým rozdílem vítězí Kralovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lépe začali domácí. Ti se dostávali do nebezpečných vně nebo ve vápně Kralovic. Ke gólu nebo vážnějšímu ohrožení branky hostů to ale nevedlo. Když tlak domácích Kralovice ustály, ozvaly se po 20 minutách také ony. Kralovice si vytvořily hned tři šance, gólman Vykoupil ale všechny zlikvidoval. Až ve 24. minutě se poprvé měnilo skóre. Špatnou přihrávkou gólmanovi se preznetoval jeden z domácích hráčů a Martin Řenč neměl složitou práci chybu potrestat. Nadále měly šance spíše hosté. Jednu takovou jeětě do poločasu stačili proměnit. Pánkův roh dopravil hlavou do sítě Tomáš Kříž. Žákava si zápas ještě více zkomplikovala v samotném závěru poločasu. Druhou žlutou kartu viděl Jakub Tišl a hosté dohrávali v deseti.

 

 

Žákavě se ale v 66. minutě i v početní nevýhodě podařilo snížit, když se trefil Pavel Malý. Domácí se rázem dostali na koně. Nadšení ale mírnil kralovický Jakub Kulhánek. Ten se o tři minuty později trefil přesně a bylo to opět o dva góly. To hosty uspokojilo a do 74. minuty to bylo po gólech Václava Mencla a Tomáše Nekoly rázem 3:3. Kralovice ale měly možná nečekaného hrdinu. Hned minutu po vyrovnání se zpoza vápna trefil Miloš Kulhánek a Kralovice opět vedly. Žákava měla v závěru šance na srovnání. Žádná z nich se ale neujala, a tak přišel trest v podobě páté inkasované branky, která přišla z kopačky Davida Běláče. Na toho jeětě v nastavení navázal druhým gólem v utkání Jakub Kulhánek, který tak pojistil výhru svého týmu a dal zápasu konečný, velmi divoký, výsledek 3:6.

 



Ohlasy k zápasu


FK Žákava
Ondřej Soukup, hráč: Hodnocení posledních zápasů je v podstatě pořád stejné. Hrajeme vyrovnané partie, ale pak nás položí jeden gól a ideálně dostaneme hned další…teď to bylo stejné, 20 minut vyrovnaná hra a po naší chybě dostaneme soupeře do vedení a i na koně, kdy z Kralovic opadla úvodní nervozita a začali dobře kombinovat. Poločas 2:0, ale na obou stranách byly neproměněné šance, plus jsme jako bonus dostali do šatny červenou kartu (oprávněně). Druhý poločas jsme začali úplně opačně, než konec prvního. Začali jsme i v 10 soupeře přehrávat a dokázali skóre srovnat na 3:3. V tu chvilku si myslím, že byl soupeř lehce nervózní, ale špatný odkopem jsme mu připravili další branku a to už jsme bohužel zlomit nedokázali. Párkrát nás vychytal dobře chytající golman, a když už jsme ho překonali, zastoupili ho spoluhráči. Chybí nám trochu toho štěstí, které jsme měli v úvodních utkáních a snad to brzy zlomíme. Kralovicím gratuluji ke třem bodům, dali venku 6 gólů a vítězství si zasloužili.

TJ Sokol Kralovice
Jakub Kulhánek, hráč: V Žákavě se nám nikdy dobře nehrálo, o čemž svědčí i poslední 2 zápasy, kdy jsme prohráli. To všechno jsme chtěli změnit a začít sbírat body i venku. Začátek utkání se pro nás nevyvíjel dobře. Žákava začala dost aktivně a rychlými akcemi se dostávala k našemu vápnu, kde mohla hrozit. Po 20 minutách hry jsme dokázali naší hru ustálit a zrychlit přesnou kombinací. Celkem hned se to ukázalo na našich útocích, kdy jsme ve velkých šancích mohli vstřelit 3 góly, ale gólman Žákavé byl proti… první gól nám musel darovat soupeř, kdy chybně nahrál zpět gólmanovi. Využil toho Řenč, který nahrávku zachytil a po kličce na brankáře rozvlnil síť v prázdné bráně. Šancemi se hemžil spíše kralovický tým. Další šance ke skórování využil Tomáš Kříž, kdy po perfektně kopnutém rohu od Martina Pánka zakončil hlavou a zapsal se tak mezi střelce. Do konce poločasu soupeřův stoper obdržel 2. žlutou kartu v zápase a bylo jasné, že tedy bude dohrávat v desíti… Druhý poločas se stalo to co žádný tým nechce a to je dostat gol proti desíti na 1:2… Rázem soupeř vycítil šanci, kterou jsme zarazili v 69. minutě gólem na 1:3. S naivní myšlenkou, že se to dohraje v klidu samo jsme inkasovali hned během 5 minut na 3:3. Hororový scénář. Naštěstí to už na hřišti hrál od 64. minuty fantastický Miloš Kulhánek a skóre vrátil na naší stranu dokonalou trefou z vápna na 3:4. Mimochodem u gólu na v 69. minutě se podepsal asistencí. V 89. minutě po plno nájezdech soupeře pojistil skóre na klidných 3:5 David Běláč. Gól na 3:6 jsme přidali v nastavení po devadesátá minutě a můžeme si připsat všechny body…



Sestavy


FK Žákava
M. Vykoupil [-] - V. Mencl [-] , J. Smazal [-] , L. Drugda [-] , M. Skala [-] , T. Nekola [-] , O. Soukup [-] , M. Boukal [-] , S. Nekola [-] , J. Tišl [-] , J. Aubrecht [-] (46. P. Malý [-] )

TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - D. Běláč [-] , O. Růžek [-] (64. M. Kulhánek [-] ) , M. Pánek [-] , J. Kulhánek [-] , M. Kůsa [-] , J. Lavička [-] , T. Kříž [-] , O. Berbr [-] , D. Sládek [-] , M. Řenč [-]

ŽK: 32. O. Soukup , 35. J. Tišl , 64. J. Smazal - 72. J. Kulhánek , 82. D. Běláč . ČK: 46. J. Tišl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KAISER Daniel - PETRŽELKA František, PRESSL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Marek Kastl
Tip experta: výhra domácích

Žákava má silný útok a myslím, že vyhraje 2:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích