0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 10:15

8.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Keramika si odvezla 3 body z Tlučné, rozhodla posila z Klatov


Branky


31

Tlučná hrála podruhé za sebou doma. Po překvapivé výhře nad rozjetým Smíchovem přijela další těžká váha - Chlumčany. Keramika si ale zuby na Kovaříkovy nevylámala a z Tlučné si odvezla 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chlumčany mají kvalitní tým, což samozřejmě věděli i v Tlučné. Domácí zvolili vyčkávácí taktiku a hráli ze zabezpečené obrany. Chlumčsny držely míč a snažily se najít mezery v kompaktní obraně domácích. To když už se podařilo, stál v bráně hrdina minulého kola brankář Kovařík, který všechny šance lapil. Na střelu nové tváře v dresu Keramiky, Jakuba Javorského, byl ale i on krátký a hosté se tak “šatňákem” dostali do vedení. 

 

Druhý poločas se od toho prvního lišil možná tím, že si oba týmy prohodily strany a že sluníčko o něco málo vylezlo výš. Jinak se hrál podobný fotbal. Chlumčany určovaly tempo hry, byly více na míči a celkově byly nebezpečnější. Domácí bojovali, což ale gól nepřineslo a když do toho v 71. minutě praštil Pavel Šimána, radovali se hosté podruhé a byli ještě blíže třem bodům. Výsledkem 0:2 také zápas skončil, a tak si Chlumčany odváží tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Tlučná
Michal Vašák, trenér: Věděli jsme, že k nám přijel kvalitní soupeř. Chlumčany mají dobrý zkušený tým a k tomu jsme taky přizpůsobili taktiku a hráli jsme ze zabezpečené obrany. Kluci bojovali, soupeři jsme se vyrovnali, ale zase nás srazil lehce inkasovaný gól v závěru půle. Do druhého poločasu jsme pak nastoupili s tím, že se pokusíme o vyrovnání a když jsme se tak nějak dostávali do hry, tak jsme, bohužel, inkasovali druhý gól. Vesmě s je to asi zasloužené vítězství Chlumčan, i když musím kluky pochválit za bojovnost po celý zápas. Tuty porážky mrzí, ale musíme to brát. Takovéto mančafty z popředí ty naše chyby trestají a pak se to odráží ve výsledcích. Nezbývá nic jiného než bojovat dál a pokusit se v dalších zápasech, i když teď máme sérii těžkých zápasů, urvat nějaké body a hlavně zvednout hlavy a bojovat dál.

TJ Keramika Chlumčany
Lukáš Tomášek, hráč: Zápas jsme měli pod kontrolou celých 90 minut. Byli jsme většinu času na balonu, a postupnou kombinací jsme si dokázali připravit několik šancí, ale buďto jsme mířili vedle a nebo nás domácí gólman vychytal. Najít skulinky mezi domácími obránci nebylo snadné, jelikož soupeř byl převážně zalezlý na své polovině hřiště, a hrozil z nakopávaných míčů na rychlé krajní útočníky. V utkání jsme dokázali vstřelit dvě branky, a opět máme nulu vzadu, takže super výkon, a spokojenost se třemi body.



Sestavy


TJ Tlučná
V. Kovařík [-] - J. Folk [-] , M. Škoda [-] (60. L. Polák [-] ) , J. Saitz [-] (78. L. Kouřil [-] ) , J. Sadílek [-] (78. D. Černý [-] ) , O. Šafránek [-] (78. A. Houdek [-] ) , P. Soukup [-] , F. Veselý [-] , R. Novák [-] (78. M. Kouřil [-] ) , M. Stehlík [-] , P. Hiťha [-]

TJ Keramika Chlumčany
M. Hůla [-] - J. Javorský [-] (88. V. Smola [-] ) , M. Němeček [-] , J. Potočník [-] , P. Šimána [-] , L. Tomášek ml. [-] , A. Beránek [-] , M. Vojáček [-] , L. Milota [-] , J. Havlík [-] , D. Štolle [-]

ŽK: 18. J. Folk - 34. L. Milota .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Křen Jiří - CIMICKÝ Filip, MOLEK Eduard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Marek Kastl
Tip experta: výhra hostů

Chlumčany jsou směrem dopředu kvalitní, naopak Tlučná moc gólů nedává. Chlumčany vyhrají 2:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů