Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 10:15

8.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horšovský Týn přidal další výhru, tentokrát si tři body odvezl z Dobřan


Branky


30

Horšovský Týn šlape. Zaváhal jen v Sušici, jinak kosí jednoho soupeře za druhým a jinak tomu nebylo ani v Dobřanech. Tam vedl Horšák už po hodině hry 4:1 a bylo dá se říct vymalováno. Domácí sice stačili snížit, na víc už se ale nezmohli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu lépe vstoupili hosté z Horšovského Týna. Brzy přišl i úvodní gól. Akce po ose Slinkin-Černík-Havlíček skončila až přesným zakončením z prvního doteku nejlepšího střelce minulého ročníku a Horšák tak o 17 minutách vedl 1:0. Zanedlouho bylo v táboře hostů ještě veseleji. Krásnou střelu vyslal na bránu brankáře Jehlíka Jaroslav Malý. Na tu gólman Dobřan nedosáhl a hosté vedli už 2:0. Domácí se ale nevzdali a stále bojovali. Jeětě před koncem poločasu přišlo snížení. Chrž podcenil mokrý terén a skluz míče, a Šimon Mertl tak měl jednoduchou práci chybu hostujícího gólmana potrestat. Domácí ale rychle o lepší pozici na obrat přišli. Ve 44. minutě ještě hosté přispěchali s třetím gólem. Stoper Andrii Slinkin se náramně trefil z přímeho kopu a do kabin tak šli v lepší náladě hosté.

 

 

Druhý poločas už tolik nebavil. Domácí fanouškšy určitě ne, protože to byli hosté, kdo se po hodině hry opět prosadil. Už na 4:1 zvyšoval druhým gólem v zápase Jan Havlíček. V závěru už pouze korigoval skóre rovněž druhým gólem v zápase domácí Šimon Mertl, který tak dal zápasu konečný výsledek 2:4.

 



Ohlasy k zápasu



FC Dynamo Horšovský Týn
Ondřej Chrž, hráč: Do zápasu jsme vstoupili ve vysokém tempu, drželi míč a dobře kombinovali. Také jsme se ale nevyvarovali chyb v kombinaci, což musíme zlepšit. První gól zápasu padl už v 17. minutě, po krásné akci Slinkin-Černík- Havlíček na jeden dotyk zakončoval posledně jmenovaný. O tři minuty později se trefil nechytatelnou střelou Malý. Zhruba po půl hodině naše aktivita opadla. Ve 40. minutě jsem si vybral slabší chvilku já a klukům moc nepomohl, když jsem neodhadl na mokrém terénu rychlost balonu a domácí hráč měl jednoduchou příležitost ke vstřelení gólu, o to víc jsem pak chtěl klukům v zápase pomoc a napravit svou chybu. To ale nebylo vše z prvního poločasu, protože ve 44. min. se nádherně trefil Slinkin z přímého kopu. Druhý poločas už neměl takové tempo jako ten první, v 60. minutě vstřelil rozhodující gól Havlíček a v 85. minutě ještě upravili skóre domácí na 4:2. Chtěl bych ale podotknout, že domácí se nevzdávali ani za stavu 4:1, byli dobře fyzicky připraveni, což pro nás bylo nepříjemné, zejména ke konci zápasu, kdy jsme byli hodně roztaženi a měli velkou díru mezi obranou a útokem. Dobřanům přejeme, ať se jim v dalších zápasech daří.



Sestavy


TJ Dobřany
F. Jehlík [-] - T. Mertl [-] , J. Šneberger [-] (67. J. Rajt [-] ) , F. Kuneš [-] (67. J. Roubíček [-] ) , P. Smetana [-] (67. M. Fabián [-] ) , L. Radič [-] (67. A. Černý [-] ) , M. Hohlberger [-] , Š. Mertl [-] , P. Brabec [-] , D. Hloušek [-] , V. Bouček [-] (85. M. Hájek [-] )

FC Dynamo Horšovský Týn
O. Chrž [-] - J. Havlíček [-] , J. Malý [-] , J. Černík [-] (80. M. Mašek [-] ) , M. Falout [-] , J. Čižikov [-] (67. T. Novák [-] ) , M. Dibrivnyi [-] , J. Svárovský [-] , O. Sloup [-] , A. Slinkin [-] , Y. Kokhan [-]

ŽK: 27. P. Smetana , 75. V. Bouček - 35. M. Falout .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - PŘIBYL Zdeněk, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Marek Kastl
Tip experta: výhra hostů

Tejno má silnou obranu i útok a Dobřany porazí 3:0.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích