2:1
(1:0)
81. O. Sloup (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 14:00

7.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Horšovském Týně rozhodla penalta v nastavení


Branky


38. M. Falout , 93. M. Falout - 81. O. Sloup (vl.)
26

Malesicím se příliš nedaří. Změnit to přijely do Horšovského Týna, kde je ale nečekalo nic jednoduchého. Dynamo šlape, což potvrdilo i proti Sokolu, kde rozhodla penalta v nastaveném čase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy začaly aktivně. Do vážnějších příležitostí se ale dostávali spíše. Za Faltuse dvakrát zchraňovali spoluhráči, zvonily tyče anebo zasáhl právě on. Gólově se tak domácí prosadili až pár minut před pauzou. Skóre otevřel povedenou střelou Marek Falout.

 

Malesice si chtěly nějaké body odvést. Druhý poločas začali aktivně, s čímž pokračovali i domácí a vznikaly z toho zajímavé akce. Další gól dal sice domácí Ondřej Sloup. Ten však překonal vlastního brankáře a v 81. minutě bylo srovnáno. Poslední slovo ale měli opět domácí. V nastaveném čase odpískal rozhodčí penaltu pro domácí, se kterou se Sokol příliš neztotožnil. Rozhodnutí sudího ale nikdo nezměnil a Marek Falout penaltu proměnil. Malesice se v závěru ještě domáhaly penalty, tu však rozhodčí neodpískal, a tak si Sokol neodváží ani bod.



Ohlasy k zápasu


FC Dynamo Horšovský Týn
Ondřej Chrž, hráč: Do zápasu jsme vstoupili poměrně aktivně, drželi jsme míč a kombinovali, ale také jsme se nevyvarovali chyb v rozehrávce a právě z toho těžil soupeř, který měl rychlé křídelní strany a rychlý přechod do útoku. Zatím co se soupeř během celého zápasu nedostal do žádné pořádné šance, tak my jsme jich hned v prvním poločase několik nevyužili. Buď byl v brance dobře nachystaný brankář Faltus nebo brankáře zastoupili dvakrát obránci na brankové čáře a nebo jsme trefovali jen konstrukce brány. Skóre tak otevřel až krásnou střelou v 38. minutě kapitán Falout a do kabin se nám šlo lépe. Druhý poločas už nebyl tak atraktivní pro diváka co se týče hry. Opět jsme nějaké šance neproměnili a z jednoho z mála průniků soupeře do naší šestnáctky jsme si srazili míč do brány sami. V posledních deseti minutách jsme ale ukázali, že vůli po vítězství máme a soupeře zatlačili. Náš tlak vyústil faulem ve vápně v 90. minutě. Míč si na puntík postavil zkušený Falout a penaltu proměnil. S ohledem na vývoj utkání si tři body zasloužíme, zbytečně jsme si to ale zkomplikovali neproměněnými šancemi.

TJ Sokol Malesice
Milan Legát, hráč: Dnes jsme na půdě favorita nesehráli špatný zápas a celkově si myslím, že měl skončit spíše remízou než naší prohrou. V prvním poločase měli domácí územní převahu a v několika momentech se k nám přivrátilo štěstí, když nastřelili dvakrát brankovou konstrukci. Do vedení šli bohužel po naší chybě, kdy se krásnou střelou prosadil domácí kapitán. Tato chyba a obdržený gól nás ale nesrazila a do druhého poločasu jsme šli s odhodláním skóre minimálně vyrovnat. Hráli jsme, co jsme si v kabině řekli a přineslo to ovoce v podobě vyrovnání. Domácím začali trochu docházet síly a věřili jsme, že máme na to, utkání dokonce otočit. Do hry však ve třetí minutě nastavení vstoupili rozhodčí, kteří po střetu našeho bránícího hráče a dobíhajícího útočníka domácích nařídili pokutový kop. Domácí kapitán druhým gólem v utkání s přehledem proměnil. V probíhajícím nastavení jsme ještě měli několik závarů a penalta se mohla kopat i na druhé straně, ale dalši vyrovnávací gól už jsme do sítě neprotlačili. Domů jsme tedy jeli s další smolnou prohrou o jeden gól.



Sestavy


FC Dynamo Horšovský Týn
O. Chrž [-] - J. Havlíček [-] , J. Malý [-] , J. Černík [-] , D. Slapnička [-] , J. Čižikov [-] , M. Dibrivnyi [-] , M. Mašek [-] , O. Sloup [-] , M. Falout [-] , Y. Kokhan [-]

TJ Sokol Malesice
D. Faltus [-] - M. Matas [-] , D. Krinke [-] , M. Maur [-] , T. Gita [-] , M. Legát [-] , P. Šmídl [-] , J. Havelka [-] , K. Schleis [-] , M. Potoček [-] , O. Žitek [-]

ŽK: 33. M. Legát , 75. P. Šmídl .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: PŘIBYL Zdeněk - ŠKARDA Jiří, SLABÝ Otto.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Jasná záležitost domácích - 2:0.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů