Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 10:15

7.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO | Kralovice si zápas zkomplikovaly, nakonec ale berou 3 body


24

Zápas dvou týmů, které v minulé sezóně hrály ve vyšších patrech tabulky nabídlo sobotní dopoledne v Kralovicích, kam přijela Sušice. Sokol vedl 2:0 a hrál proti deseti. Sušice ale do poločasu srovnala a zadělala na drama.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do zápasu měli jednoznačně lepší domácí fotbalisté. Hned ve 3. minutě se trefil Jakub Kulhánek a Kralovice s nepříjemným soupeřem vedla. Poté byla o něco málo lepším týmem Sušice, jejichž střely se ale neujaly, a tak zůstával stav 1:0 pro domácí. A paradoxně to byli právě domácí, kdo po půl hodině hry zvýšili na 2:0. Rychlý protiútok přesně zakončil David Sládek. Ve 34. minutě bylo hostům ještě hůř. Faul na Králíka odpískán nebyl, a za záchranou brzdu musel vzápětí zatáhnout Lukáš Hájek, který za svůj zákrok viděl červenou kartu. Hosté i v početní nevýhodě ale dokázali do poločasu srovnat. Nejdříve snížil Jaromír Králík, ve 45. minutě pak srovnal Ondřej Míčka.

 

Druhá půle už ale byla v režii domácích. Početní převaha byla znát a brzy o osudu zápasu rozhodli. V 52. minutě vrátil domácím vedení svým druhým gólem v zápase Jakub Kulhánek, o deset minut později se trefil Petr Gažák, jehož gól Sokol uklidnil a ten tak mohl zápas bez větších problémů dohrát a uzmout si pro sebe 3 body.



Ohlasy k zápasu



TJ Sušice
Patrik Hubáček, hráč: Věřili jsme, že pokud v zápase s Kralovicemi odevzdáme na hřišti maximum a budeme dostatečně bojovní a nabuzení, tak si musíme odvézt domů 3 body. Bohužel pro nás, soupeř se prosadil z první střely na branku, které předcházel, podle našeho názoru, neodmávaný ofsajd. My jsme se snažili o rychle vyrovnání, byli jsme častěji na balónu, ale veškeré naše střely končily všudemožně, jenom ne v brance. Na 2:0 soupeř zvýšil po dobře provedené brejkové situaci a naší triviální chybě při odkupu balónu. Ještě hůř bylo ve 34. minutě, kdy jsme jsme se dožadovali odpisknutí faulu na Jaromíra Králíka, který signalizoval i pomezní rozhodčí. Hlavní však na kolegu nedal a hráč domácích se řítil sám na branku. Až na hranici vápna ho dohnal Lukáš Hájek a nedovoleným způsobem ho poslal k zemi. I když jsme se domáhali vrácení situace, hlavní rozhodčí byl neoblomný a poslal Lukyho do sprch. My jsme v 10 lidech byli stále nebezpeční a dočkali jsme se do poločasu dokonce vyrovnání na 2:2. Ve druhé půli však soupeř využil počtové převahy dokonale a zápas zaslouženě rozhodl ve svůj prospěch. My se nyní musíme dobře připravit na neděli,kdy nás čeká Staňkov a najet na vítěznou vlnu.



Sestavy


TJ Sokol Kralovice
O. Kozler [-] - M. Pánek [-] , J. Kulhánek [-] , P. Gažák [-] , M. Kůsa [-] , J. Lavička [-] , T. Kříž [-] , O. Hurt [-] (46. D. Běláč [-] ) , O. Berbr [-] , D. Sládek [-] , M. Řenč [-]

TJ Sušice
D. Těžký [-] - O. Míčka [-] , T. Klíma [-] , Š. Krůs [-] (62. A. Pivetz [-] ) , J. Králík [-] , L. Král [-] (62. P. Hubáček [-] ) , J. Štěch [-] (75. M. Podlipský [-] ) , L. Hájek [-] , T. Marek [-] (81. P. Kaltenbrunner [-] ) , L. Kodýdek [-] , J. Kysilka [-]

ŽK: 18. O. Berbr , 50. D. Běláč , 75. P. Gažák . ČK: 34. L. Hájek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠKARDA Jiří - PŘIBYL Zdeněk, SLABÝ Otto.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Oba celky se letos celkem hledají, ale více věřím hostům - 1:2

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích