Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 16:00

5.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luby zničily Staňkov, když během deseti minut nasázely 4 góly


Branky


31. T. Pitipáč (p.) , 77. J. Šot - 13. V. Petrželka , 15. V. Řeřicha , 18. J. Cole , 23. J. Matějka , 39. J. Matějka , 51. J. Matějka (p.) , 64. J. Matějka
27

Luby minulý týden poprvé v sezóně zvítězily. Navázat na to chtěly ve Staňkově. 3 body se jim povedlo získat jednoznačným výsledkem 2:7, kdyžcuž po 23 minutách vedly 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku bylo jasné, kdo bude určovat tempo hry. Byli to hosté, jejichž aktivita se proměnila v gól už ve 13. minutě, kdy se po rychle vhozeném autu z rukou Matějky trefil Vojtěch Petrželka. Zanedlouho to bylo pro hosty ještě příjemnější. Matějkovu tvrdou střelu vyrazil Oulík pouze před sebe, Václav Řeřicha pak měl snadnou práci s doklepnutím míče za brankářova záda.

Lubům chutnalo. Důkazem tohoto tvrzení, že se po dvou minutách měnilo skóre znovu. Chybu v obraně staňkovského FK potrestal proměněným samostatným únikem Jerome Cole. Hrůzostrašné desetiminutovce domácích ještě přidal korunu Jiří Matějka, který ve 23. minutě upravil po parádním přímém kopu už na 0:4.  Po půl hodině přišla ze strany domácích korekce skóre. Z penalty se trefil Tomáš Pitipáč. Do konce poločasu si ale vzali hosté čtyřgólové vedení zpět. Podruhé v zápase se trefil Jiří Matějka.

 

Druhý poločas už se spíše dohrával. Všem bylo jasné, kde skončí 3 body, a tak už se nikdovdo žádných útočných výpadů nevydával. Luby přidaly krátce po poločase gól na 1:6, když penaltu proměnil a hattrick tím završil Jiří Matějka. Stejný hráč se trefil i v 64. minutě a bylo to už je 1:7. Poslední slovo zápasu měli přeci jen domácí, kteří zásluhou Jakuba Šota upravili na konečných 2:7.



Ohlasy k zápasu



TJ Start Luby
Tomáš Partyngl, hráč: Vstup do zápasu jsme měli opravdu vydařený, už od úvodních minut jsme byli nebezpeční směrem dopředu a soupeře nepouštěli dopředu, to ve 13. minutě přineslo ovoce v podobě prvního gólu, který po rychle rozehraném autu od Jirky Matějky vstřelil Vojta Petrželka. O dvě minuty později dorážel Vašek Řeřicha do prázdné brány poté, co tvrdou střelu Matějky brankář pouze vyrazil před sebe. V 18. minutě se stav měnil na 0:3, Jerome Cole využil chyby domácí obrany a postupoval sám na brankáře, tento nájezd s klidem proměnil. 23. minuta nabídla gól číslo 4, Jirka Matějka se skvěle trefil z přímého volného kopu. Ve 31. minutě domácí snížili na 1:4 po podivné penaltě. To nás ale nerozhodilo, naopak jsme ještě ve 39. minutě přidali branku číslo 5, Jirka Matějka proměnil samostatný nájezd na soupeřovu bránu. V druhém poločasu jsme spíše kontrolovali hru, dopředu se moc netlačili, proto jsme přidali “ pouze “ dvě branky, obě dvě kdo jiný, než Matějka. Domácí dokázali vstřelit jeden gól stejně jako v první půlce a pouze tak kosmeticky upravit výsledek na konečných 2:7. Zápas jsme zaslouženě vyhráli a domů odvezli cenné 3 body.



Sestavy


FK Staňkov
O. Oulík [-] - D. Drudík [-] , L. Nejdl [-] , T. Kopecký [-] (83. M. Žáček [-] ) , F. Dolejš [-] - V. Záhoř [-] (56. M. Liška [-] ) , T. Pitipáč [-] (85. A. Doležal [-] ) , J. Kubina [-] , J. Vrba [-] - T. Tlustý [-] , J. Šot [-]

TJ Start Luby
V. Hromada [-] (12. D. Šít [-] ) - H. Pikhart [-] , V. Řeřicha [-] (59. Š. Tomaka [-] ) , J. Cole [-] , P. Čipera [-] , V. Petrželka [-] , J. Holý [-] (59. D. Vozka [-] ) , T. Partyngl [-] (76. D. Šalša [-] ) , L. Marek [-] , A. Čížek [-] , J. Matějka [-] (76. M. Pivoňka [-] )

ŽK: 41. D. Drudík , 76. J. Vrba , 83. J. Šot - 19. T. Partyngl , 78. L. Marek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ADÁMEK Filip - PŘIBYL Zdeněk, SLABÝ Otto.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Adam Černý
Tip experta: výhra hostů

Domácí tým zatím nedokázal získat ani bod a proti týmu z Lub si svoje první nepřipíšou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů