Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 17:30

5.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kropáček setnul čtyřmi góly Bolevec


27

Favorita bychom určitě hledali na straně domácích. Poslední vzájemný soiboj z minulé sezóny sice vyzněl lépe pro Bolevec, momentální rozpoložení obou týmů ale napovídalo, že by si Křimice měly z tohoto zápasu odnést 3 body. Povedlo se!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre se poprvé měnilo v sedmé minutě, když René Kropáček obdržel přihràvku ze strany, odpoutal se od obránce a přehodil Tolknera v hostující bráně. Ve 25. minutě to bylo 2:0 a znovu po gólu Reného Kropáčka. Ten dostal přesný pass od stopera Hřebíka, míč si zpracoval, obešel gólmana a střelou do prázdné brány dal domácím dvougólový náskok. Nedlouho na to se Křimice radovaly potřetí. Špiroch vybídl Reného Kropáčka, který střelou mezi nohy vstřelil svůj třetí gól v zápase. Spolupráce tria Mariánus-Kropáček-Szedmák skončila až přesnou střelou Jakuba Szedmáka na vzdálenější tyč a Křimice vedly šest minut před pauzou už o čtyři góly.

 

Ve druhém poločase se Bolevec zatáhl a čekal spíše na brejkové situace. Jednu z nich využil Jakub Jaroš, který dorazil míč odražený od břevna a Bolevec krátce po půli snížil. Netrvalo ale dlouho a Křimice vedly opět o čtyři góly. Spolupráce Hřebík-Kropáček zafungovala už při druhém gólu, tak proč by nefungovala i teď. Hřebík našel v náběhu Reného Kropáčka, který přehodil brankáře a Křimice vedly 5:1. Další branku už diváci v Křimicích neviděli, a tak se tímto výsledkem oba týmy také rozešly.



Ohlasy k zápasu


FC Křimice
Jakub Szedmák, hráč: První poločas jsme častěji drželi míč na kopačkách a dobře kombinovali. Po hezkých akcích jsme dali pěkné branky. Do kabin se tak šlo za výrazného výsledku v náš prospěch. Druhý poločas byl v podobném duchu. My jsme častěji drželi míč, bohužel už ne s takovou kvalitou jako první poločas. Hosté zalezli do hlubokého bloku a čekali na své příležitosti po brejkových akcích. Ty také přišli, z jedné hosté snížili a ve dvou situacích se vyznamenal náš brankář. S vědomím, že už je prakticky rozhodnuto, jsme ve druhém poločase vstřelili pouze jednu branku. Příležitosti byly, bohužel jsme ve finální fázi nezachovali dostatečný klid a kvalitu. I tak máme radost, že jsme doma konečně vyhráli a potěšili naše fanoušky slušným počtem vstřelených gólů.

SSC Bolevec
Michal Bublík, hrající trenér: Zápas se rozhodl hned v prvním poločase, kdy jsme bránili jak školáci a Křimice dávaly krásné branky. Vážím si toho, že jsme ve druhém poločase utkání nezabalili a utkání dohráli se ctí. Domácí vyhráli zaslouženě a já jim gratuluju!



Sestavy


FC Křimice
J. Moravec [-] - T. Čechura [-] , M. Špiroch [-] (72. V. Kuneš [-] ) , R. Hřebík [-] - J. Szedmák [-] (72. P. Havlíček [-] ) , P. Mariánus [-] (58. P. Fořt [-] ) , M. Pinc [-] , L. Čejka [-] (72. D. Dmitrovič [-] ) , P. Grambal [-] - J. Dytrt [-] (58. D. Matějka [-] ) , R. Kropáček [-]

SSC Bolevec
L. Tolkner [-] - J. Jaroš [-] , M. Šedivec [-] , M. Slavotínek [-] (52. L. Běl [-] ) , J. Kovář [-] , J. Šplíchal [-] , K. Dejmek [-] (72. A. Pražan [-] ) , J. Šedivec [-] (89. V. Kalčík [-] ) , M. Pelnář [-] , M. Bublík [-] , O. Šnaider [-]

ŽK: 82. P. Grambal - 67. M. Bublík , 79. J. Kovář .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Brůha Radek - RADA Aleš, ŠÁLKOVÁ Helena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Adam Černý
Tip experta: výhra domácích

Tady to vidím jako jasnou záležitost pro domácí tým.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích