Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 15:00

5.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žákava poprvé ztratila body, v Horšáku schytala 5 gólů


Branky


27

V Horšovském Týnu se čekala, vzhledem k postavení v tabulce a stylem hry, který oba týmy praktikují, vyrovnaná a ofenzivní bitva. Střílelo se ale spíše jen na jedné straně. Horšovský Týn naděloval a Žákava si tak neodvezla 3 body, nýbrž 5 inkasovaných gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre se poprvé měnilo po 10 minutách hry, kdy se na hranici vápna opřel do míče Jan Černík a parádní ranou z voleje otevřel gólový účet zápasu. Zanedlouho to bylo o 2 góly. Akce po ose Malý-Černík-Havlíček skončila až faulem na nejlepšího střelce minulé sezóny a pískala se penalta. Míč si na bílý bod postavil sám faulovaný Jan Havlíček. Pověry, že faulovaný hráč nemá kopa penaltu tady byly zbytečné. Havlíček proměnil a Horšovský Týn vedl krátce po čtvrt hodině hry 2:0. Domácí byli rychlejší, aktivnější a u všeho byli dříve. Žákavě se, oproti předchozím utkáním, tento zápas vůbec nevedl a hosté mohli být rádi, že do kabin se šlo jen za stavu 2:0.


Druhý poločas ale nabídl rychlou branku - znovu z kopačky Jana Havlíčka - která znamenala odskok na 3 branky a nelehkou pozici pro hosty na zisk aspoň nějakého bodu. Jan Havlíček se v předchozích kolech tolik neprosazoval. Možná si ale góly šetřil právě na tento zápas. Do konce zápasu se totiž prosadil ještě 2krát a když se v nastavení trefil hostující Jan Skala, odjely hosté sice se vstřeleným gólem, stoprocentní už ale po pěti kolech nejsou.



Ohlasy k zápasu


FC Dynamo Horšovský Týn
Ondřej Chrž, hráč: Proti dosud neporažené Žákavě jsme předvedli dobrý týmový výkon a myslím si, že i pohledný fotbal. Skóre otevřel Černík, který se krásně trefil z voleje z velkého vápna. Po krásné akci ze 17. min. Malý-Černík- Havlíček, musel hostující hráč zatáhnout za záchrannou brzdu a Havlíčka faulovat ve vápně, sám Havlíček penaltu proměnil. Do druhého poločasu jsme šli s tím, ze chceme vstřelit rychlou branku, která by nás uklidnila. To se povedlo v 50. minutě hry, kdy se prosadil opět Havlíček. Ten skóroval ještě v 61. a v 71. minutě a o vítězi už bylo rozhodnuto. V 91. minutě ještě vstřelil čestný gól hostujících Skala.

FK Žákava
Ondřej Soukup, hráč: Zápas se nám celkově jako týmu nepovedl. Přechod dopředu byl velice kostrbatý a v podstatě jsme si skoro nebyli schopni pořádně přihrát. Oproti tomu domácí byli velice aktivní, dělali nám problémy vysokým napadáním, dobře kombinovali a celkově nás přehrávali. Myslím si, že v Horšáku se jen tak vyhrávat nebude, ale tentokrát zcela zaslouženě zůstaly body doma. My jsme si snad vybrali den blbec, zápas hodíme za hlavu a jedeme dál.



Sestavy


FC Dynamo Horšovský Týn
O. Chrž [-] - J. Havlíček [-] , J. Malý [-] (66. M. Falout [-] ) , J. Černík [-] (72. T. Novák [-] ) , D. Slapnička [-] , J. Čižikov [-] (78. M. Mašek [-] ) , M. Dibrivnyi [-] , J. Svárovský [-] , O. Sloup [-] , A. Slinkin [-] , Y. Kokhan [-]

FK Žákava
P. Bočan [-] - M. Skala [-] , V. Mencl [-] (46. T. Froněk [-] ) , P. Malý [-] (46. I. Kašpar [-] ) , S. Nekola [-] , T. Nekola [-] (71. Z. Plzák [-] ) , O. Soukup [-] , M. Boukal [-] (71. L. Mourek [-] ) , J. Smazal [-] , L. Drugda [-] , M. Soukup [-]

ŽK: 21. M. Soukup , 25. M. Skala , 49. M. Boukal , 65. I. Kašpar .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - FANFULE Adam, HÁLEK Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Adam Černý
Tip experta: výhra domácích

Horšovský Týn využije domácího prostředí a dokáže sebrat Žákavé první body.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: remíza