0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 10:15

5.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobřany na svém hřišti poprvé ztratily, poznaly sílu Tomáše Knappa


Branky


17. T. Knapp , 27. T. Knapp
27

Smíchov držel po čtyřech kolech neporazitelnost. Nic na tom nezměnil ani zápas v Dobřanech, kde se domácím daří. Tým ze Slovan ale po dobrém prvním poločase natáhl svou vítěznou šňůru na 4 zápasy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v úvodní minutě utekl domácí Hejhal. Smíchovský obránce Marval ho faulem zastavil ještě před vápnem. K překvapení všecch se zákrok netrestal žádnou kartou. Poté už ale začali hrát spíše hosté. Dobřany chybovaly v rozehrávce, míč se dostal do strany, odkud přilétl centr na Tomáše Knappa. Ten akrobaticky zakončil za záda Jehlíka a Smíchov v 17. minutě vedl. Po chvíli mohli vést hosté o dva góly. Střela z dálky od Bešty skončila ale pouze na tyči a když se neujaly ani dorážky Knappa byl rozdíl stále jednobrankový. To se ale po chvíli změnilo. Opět se Dobřaňští pokoušeli o konstruktivní rozehrávku, ale po chybě se míče zmocnil Tomáš Knapp, který utekl a prostřelil Jehlíka - 2:0. Na konci poločasu ještě z dálky nařáhl Marek. Opět ale míč zastavila branková konstrukce, dorážka Knappa pak trefila jen obránce.

 

 

Ve druhé půli hosté trochu polevili s myšlenkou, že už mají 3 body v kapse. S míčem hráli spíše domácí. Jejich územní převaha ale nevedla ani k vážnějšímu ohrožení branky, natož ke gólové radosti. A když se neuchytil ani žádný ze smíchovských protiútoků, odvezli si Smíchovští všechny body do Plzně.

 



Ohlasy k zápasu



SK Smíchov Plzeň
Jakub Čapský, brankář: První poločas byl na jednu branku, vytvářeli jsme si velké množství příležitosti a šli do šaten za stavu 2:0.  Druhý poločas jsme se trochu uspokojili a nechali tvořit soupeře, který měl sice platonický tlak, ale do žádných příležitosti se nedostal. My hrozili z protiútoku, ale žádnou z akci se nám již nepodařilo zužitkovat. Dobrý výkon a zaslouženě 3 body.



Sestavy


TJ Dobřany
F. Jehlík [-] - T. Mertl [-] , D. Mertl [-] (46. J. Rajt [-] ) , A. Černý [-] , M. Fabián [-] (46. J. Šneberger [-] ) , P. Hejhal [-] , P. Brabec [-] , M. Hohlberger [-] , Š. Mertl [-] , T. Klír [-] (46. D. Hloušek [-] ) , O. Havlíček [-] (87. F. Kuneš [-] )

SK Smíchov Plzeň
J. Čapský [-] - T. Knapp [-] (89. V. Duspiva [-] ) , J. Marek [-] (61. J. Gruncl [-] ) , P. Karlíček [-] (61. P. Konopík [-] ) , D. Titlbach [-] (73. L. Rout [-] ) , J. Krčál [-] , M. Fujan [-] , J. Černý [-] , D. Bešta [-] , T. Sládek [-] , D. Marval [-] (46. J. Přibáň [-] )

ŽK: 21. P. Hejhal , 33. Š. Mertl , 67. O. Havlíček - 27. D. Titlbach , 83. P. Konopík . ČK: 50. Š. Mertl .
Počet diváků: 145. Rozhodčí: Petrželková Kateřina - STREJCOVÁ Tereza, MIFKOVÁ Hedvika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Adam Černý
Tip experta: výhra domácích

Odčiníme výkon a výsledek z Malesic a dokážeme doma porazit Smíchov.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů