Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 16:00

4.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malesice přehrály Dobřany a konečně se dočkaly domácího vítězství


Branky


29

Malesice hrály doma hned 2 zápasy. Z obou ale odešli bez bodu. Změnit to chtěli proti Dobřanům. A povedlo se. Na vysokém vítězství se hattrickem podílel Martin Matas a Malesice berou po vítězství 5:1 první domácí 3 body.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku bylo jasné, kdo bude v Malesicích určovat tempo hry. Byli to domácí, kteři navíc počáteční převahu proměnili v gól. Po dobře zahraném rohovém kopu dal domácím vedení stoper Matěj Potoček. I po gólu byli stále lepší domácí hráči, kteři měli balón na kopačkách a rychlými kombinacemi se snažili najít skulinky v dobřanské obraně. Blížila se půl hodina odehraného času a Malesice své vedení navýšily. Trefil se Martin Matas, který slavil gólový úspěch už ve dvou předchozích zápasech. Do poločasu ještě domácí přidali ještě třetí gól, o který se zasloužil Milan Legát.

 

 

Trenér hostů Kožíšek nebyl s výkonem svých svěřenců spokojený a do druhé půle vystřídal hostující trenér 5 hráčů, které měl na lavičce. Jestli byl tento krok správný se dá jen spekulovat. Zhruba po hodině hry se totiž zranil brankář Kripner a jelikož hosté už prostor pro další střídání neměli, musel si stoupnout do brány hráč z pole - Petr Brabec. Ten dlouho neinkasoval. Nakonec však přeci jen ano. V 82. minutě ho překonal Martin Matas, stejný hráč ho překonal i o 2 minuty později a završil tak hattrick. Hosté se přeci jen alespoň čestného úspěchu dočkali. V samotném závěru korigoval na 5:1 Josef Šneberger.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malesice
Milan Legát, hráč: Dnes jsme podali velmi dobrý výkon, který měl parametry hry, kterou se chceme prezentovat. Od začátku zápasu jsme hru kontrolovali a kombinacemi se dostávali do šancí. První gól se nám podařilo vstřelit po dobře zahraném rohu, vzápětí jsme přidali druhý a do poločasu ještě i třetí. Hosté hrozili víceméně sporadicky a tak se šlo do šaten za stavu 3:0. Do druhého poločasu hosté vyměnili 5 hráčů a vstoupili do něho se zlepšeným pohybem. My jsme hru vcelku v pohodě dále kontrolovali a ke konci zápasu, kdy hosté dohrávali v deseti kvůli zranění brankáře, jsme ještě 2 góly přidali. Hosté korigovali po samostaném nájezdu z brejkové situace po naší chybě a ztrátě balonu v přechodu do útoku. Výsledkem 5:1 jsme snad potěšili naše fanoušky a napravili pošramocenou reputaci po dvou ztrátách na domácím hřišti.




Sestavy


TJ Sokol Malesice
L. Lecjaks [-] - M. Potoček [-] , J. Svoboda [-] (65. O. Žitek [-] ) , J. Čech [-] (82. L. Kružík [-] ) , D. Krinke [-] (46. P. Šmídl [-] ) , T. Gita [-] , M. Legát [-] , T. Kepka [-] , M. Maur [-] (67. A. Boguševschi [-] ) , K. Schleis [-] , M. Matas [-]

TJ Dobřany
K. Kripner [-] - A. Černý [-] , J. Roubíček [-] (46. J. Šneberger [-] ) , L. Radič [-] (46. D. Hloušek [-] ) , P. Smetana [-] (46. M. Fabián [-] ) , J. Rajt [-] (46. M. Hájek [-] ) , P. Hejhal [-] , V. Bouček [-] (46. D. Mertl [-] ) , Š. Mertl [-] , T. Mertl [-] , P. Brabec [-]

ŽK: 13. M. Legát , 55. J. Čech , 90. T. Kepka - 4. T. Mertl , 6. A. Černý , 84. Š. Mertl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kraus Jan - ŠKARDA Jiří, SLADKÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Milan Legát
Tip experta: výhra domácích

Na domácím hřišti letos bohužel body zatím pouze rozdáváme. Věřím, že proti těžkému soupeři z Dobřan ale podáme zlepšený výkon a hosté tak odjedou bez bodu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza