1:3
(0:1)
26. M. Lucák
65. K. Kepl (vl.)
77. P. Vachtl
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2023 18:00

4.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolevec protrhl střeleckou smůlu, nestačilo to ale ani na bod


Branky


74. L. Liška - 26. M. Lucák , 65. K. Kepl (vl.) , 77. P. Vachtl
29

Na Prokopávku přijela Koloveč, která po postupu ještě neprohrála. To nechtěla změnit ani na Bolevci, který na svůj první gól stále čekal. Domácí v tomto zápase sice první gól zapsali, co jim byl ale platný když 3 dostali a zůstávají s jedním bodů mezi posledními.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V zápase se dlouho na větší šanci čekalo. Oba týmy totiž tvořili zbytečné chyby ve finální fázi, a tak byli oba gólmani dlouho takřka bez práce. První vážnější šanci měl ve 20. minutě domácí Šplíchal, který se ve vápně odpoutal od obránce a mířil do přední tyče. A když o chvíli později velkou šancí pohrdl Kepl, bylo to stále 0:0. Pověstné “nedáš, dostaneš” o chvíli později pocítili domácí fotbalisté. Balón, který přelétl obránce si doběhl Milan Lucák, jež přehodil Tolknera a šel slavit. Po půl hodině hry mohlo být pro hosty ještě veseleji. Šedivec ve středu hřiště ztratil balón, ale Fiala nabídnutou možnost nevyužil. Jeho střela ale jen prosvištěla těsně kolem pravé tyče. Do konce poločasu už si žádný z týmů šanci nevytvořil, a tak se šlo do kabin za stavu 0:1.

 

Chvíli po startu druhé půle byli domácí blízko prvního gólu sezóny. Bolevečtí šli 2 na 1. Slavotínek ale ani nevystřelil, ani nepřihrál, a míč si ukopl. Zhruba po hodině hry upaloval sám na brankáře hostující Lucák. Šanci na svůj druhý gól ale promrhal a utkání tak bylo stále otevřené. To se mohlo změnit v 64. minutě, když Duchoň udělal kličku gólmanovi a už na něj zívala poloprázdná brána. Hrdinou okamžiku se ale stal domácí Kepl, který svého brankáře na lajně zastoupil, střelu zblokoval a následně odklidil míč na roh. Z něj už se ale hosté radovali. Rohový kop z levé strany byl kopnut natolik dobře, že trefil právě Kepla, od kterého se odrazil za Tolknerova záda. Domácí ale přes to neskládali zbraně. V 74. minutě snížil po skrumáži ve vápně Kolovče střídající Lukáš Liška a drama bylo na světě. Dvoubrankové vedení ale vrátila hostům zpět čerstvá posila Jakub Fiala, který přesnou hlavičkou upravil na 1:3. Ve zbytku zápasu už se žádný z týmů neprosadil, a tak si Koloveč odvezla z Bolevce všechny body.



Ohlasy k zápasu


SSC Bolevec
Michal Bublík, hrající trenér: Zbytečně vyhrocené utkání z obou stran. Hosté svoje šance proměnili, my bohužel ne. Ale aspoň jsme dali první gól v sezóně, o který se zasloužil 16letý Lukáš Liška. Kolovči gratuluju ke 3 bodům, vyhrála zaslouženě! Ať si užijí sobotní svatbu, kvůli které jsme jim vyšli vstříc a utkání přeložili na pátek. Přeju jim postup do KP a když si někoho koupí, tak ani divize pro ně nemusí být stropem. My půjdeme trošku jinou cestou a budeme stále dávat šanci mladým klukům z dorostu. Klobouk dolů před rozhodčím, jak nakonec utkání zvládl.




Sestavy


SSC Bolevec
L. Tolkner [-] - M. Slavotínek [-] (75. M. Konopík [-] ) , J. Fryček [-] , K. Kepl [-] (79. V. Poliščuk [-] ) , J. Kovář [-] , J. Šplíchal [-] , K. Dejmek [-] (61. M. Šedivec [-] ) , J. Šedivec [-] (61. L. Liška [-] ) , M. Pelnář [-] , M. Bublík [-] , O. Šnaider [-]

TJ Slavoj Koloveč
V. Knopf [-] - M. Duchoň [-] (90. A. Kamír [-] ) , M. Sušický [-] , J. Lucák [-] (79. M. Záhrobský [-] ) , M. Lucák [-] , L. Tumpach [-] , P. Grajciar [-] , J. Fiala [-] (74. P. Vachtl [-] ) , F. Šlajs [-] , K. Kralovec [-] , P. Kadlec [-]

ŽK: 32. M. Slavotínek , 36. M. Pelnář , 56. O. Šnaider , 82. M. Bublík - 75. F. Šlajs , 84. P. Kadlec , 89. M. Lucák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Cupl Zbyněk - PŘIBYL Zdeněk, CUPL Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Milan Legát
Tip experta: výhra hostů

Domácí do letošního ročníku vstoupili v podobném duchu jako v loňském roce. S nelichotivým skóre 0:9 a jedním bodem nejsou pro mě favoritem ani v tomto kole a očekávám, že Koloveč si odveze všchechny body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů