Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 18:00

4.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Keramika schytala bůra za poločas a z Žákavy se pakovala bez bodu


Branky


29

Keramice vyšly první dvě kola, před týdnem ale narazila proti Sušici, která ji uštědřila bůra. To ale ještě v Chlumčanech netušili, že podobný osud je čeká i v Žákavě. Tam bylo po prvním poločase rozhodnuto, když už svůj třetí hattrick nasázel Tomáš Nekola. Tentokrát ho stihl v rozmezí 14 minut.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu lépe a výrazně aktivněji vstoupili domácí, kteří ve dvou šancích v úvodních minutách selhali, už v 11. minutě ale přes to vedli. O úvodní branku utkání se postaral Tomáš Nekola. Ve 22. minutě to bylo 2:0… Tomáš Nekola. O tři minuty později to bylo už 3:0 a… ano… Tomáš Nekola. V tu chvíli měli Žákavští na kontě v sezóně 11 gólů, 9 z nich měl na svědomí právě Tomáš Nekola.

Keramika ale nehrála vůbec špatně. Snažili se kombinovat, využívat rychlých útočníků, na které směřoval nespočet přihrávek. O všechny se ale postarala buď to domácí obrana anebo je zastavila nepřesnost. A byli to naopak domácí, kdo znovu udeřil. Ve 40. minutě navýšil vedení domácích už na 4:0 Pavel Malý. Když už to vypadalo, že tímto výsledkem i první dějství skončí, přibalil Keramice ještě jeden gól na cestu do kabin Matěj Boukal.

 

Druhý poločas už tolik ofenzivní krásy nenabídl. Ve fotbale je sice možna leccos, oba týmy zde ale tušily, jak se dnes body rozdělí. Kdo by čekal, že to bude nějaký balet, pletl se. Na hřišti to občas pěkně vřelo. Domácí Tomáš Soukup viděl po druhé žluté červenou kartu. To ale byla pro Žákavou jediná vada na kráse a po povedeném prvním poločase si ze zápasu odnáší 3 body.



Ohlasy k zápasu


FK Žákava
Ondřej Soukup, hráč: Zápas byl z naší strany povedený. Chlumčany se od začátku snažily hrát kombinačně a posílat únikové přihrávky středem, většina jejich akcí ale končila nepřesnostmi nebo si s balony poradila naše obrana v čele s golmanem. Do větší šance se v první půli v podstatě nedostaly. My se snažili rychle přecházet do útoku a soupeřovu obranu přehrávali po rychlých výpadech. První 2 větší šance jsme ještě neproměnili, ale pak už to začalo padat. Góly padly po pěkných akcích a myslím si, že diváky musel fotbal bavit. Po prvním poločase se už druhý jen dohrával a možná až zbytečně se párkrát přiostřilo. Za předvedený výkon, hlavně v prvním poločase, to byla zasloužená výhra.

TJ Keramika Chlumčany
Lukáš Tomášek, hráč: Zápas se nám vůbec nepovedl. Inkasovat 5 branek do poločasu je tragédie, směrem dopředu jsme toho také moc nepředvedli, a tak zápas skončil debaklem…



Sestavy


FK Žákava
P. Bočan [-] - V. Mencl [-] , P. Malý [-] (52. I. Kašpar [-] ) , M. Soukup [-] , T. Nekola [-] (78. T. Froněk [-] ) , O. Soukup [-] , M. Boukal [-] (85. L. Mourek [-] ) , J. Smazal [-] , L. Drugda [-] , M. Skala [-] , S. Nekola [-]

TJ Keramika Chlumčany
M. Hůla [-] - J. Potočník [-] , L. Nohava [-] (68. D. Tomíšek [-] ) , M. Havel [-] (35. V. Smola [-] ) , L. Tomášek ml. [-] , P. Šimána [-] , J. Hrdlička [-] , M. Vojáček [-] , L. Milota [-] , J. Havlík [-] , D. Štolle [-]

ŽK: 51. J. Smazal , 63. M. Soukup - 49. M. Vojáček . ČK: 78. M. Soukup .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: PŘIBYL Zdeněk - ŠKARDA Jiří, SIROVÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Milan Legát
Tip experta: remíza

Žákava se v letošním roce prezentuje velmi dobře organizovanou hrou a sbírá body. Chlumčany v minulém kole zaváhaly na domácím hřišti. Výpadek určitě budou chtít napravit. Očekávám remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích