Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 18:00

3.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V nastavení vystřelil hostům bod kapitán Čipera


Branky


30

První poločas branku nenabídl. V tom druhém vedly domácí Křimice v 70. minutě 2:0 a zanedlouho započala zhruba 20 minutová přesilovka. Ani to ale domácím nestačilo a nakonec ze zápasu jako vítězové neodešli. Luby v zýběru srovnaly a vezou si domů cenný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas se hrál převážně mezi vápny. Občasné šance přicházely z obou stran, ve většině případů ale skončily ještě dříve, než vlastně začaly. Kupa nepřesností hatila snažení obou celků. Domácí spíše dobývali, hosté spoléhali na své rychlé křídelní hráče, kteří měli za úkol zásobovat hráče na hrotu útoku. A když v šancích za domácí selhali Dytrt i Kropáček bylo jasné, že do kabin se půjde za stavu 0:0.

 

Křimice vstoupily do druhého poločasu aktivněji, hosté se spíše zatáhli a čekali na chyby a brejky. Platonický tlak domácích vyvrcholil v první gól, který vstřelil Pavel Mariánus. Kuneš získal míč ve středu hřiště, nad ničím se nerozmýšlel a vybídl kolmicí k samostatnému úniku Mariánuse. Ten obešel gólmana a bez větších probémů poslal domácí do jednobrankového vedení. Čtvrt hodiny trval výsledek 1:0. To se totiž po individuální akci a následném povedeném lobu prosadil René Kropáček a díky jeho gólu byli domácí zase o něco blíž třem bodům. Kropáček se díky tomuto gólu stal jedním ze tří hrůčů, kteří se prosadili ve všech třech kolech nové sezóny. Těmi dalšími jsou Michal Němeček z Chlumčan a Peter Grajciar z Kolovče.

 

V 72. minutě chytil brankář Lub Šít střelu domácích mimo pokutové území. Verdikt byl jasný a nepříliš překvapivý - červená karta. Červená karta ale jako by hostů pomohla. Po třech minutách totiž z brejku snížil střídající Štěpán Tomaka a drama bylo na světě. Když už to vše vypadalo na Hubené vítězství domácích, faulovali Křiimičtí jednoho z hráčů hostů ve středu hřiště a Luby měly poslední standardku z hloubi pole. Do vápna se nasunuli všichni hráči, a když se ve vápně nejlépe zorientoval a hlavou trkl míč do brány kapitán Pavel Čipera, bylo v Křimicích srovnáno. Po gólu odpískal rozhodčí Schneider konec a tak zápas skončil remízou 2:2 

 



Ohlasy k zápasu


FC Křimice
Jakub Szedmák, hráč: Mrzí nás, že jsme opět na domácím hřišti ztratili dva body. Sportovně dneska však musíme uznat, že jsme nebyli lepším týmem, nepodali jsme dobrý výkon. Je třeba se poučit z chyb, hodit zápas za hlavu, v týdnu kvalitně potrénovat a do dalšího zápasu jít s čistou vztyčenou hlavou a touhou vyhrát. Na závěr musím uznat sympatický výkon hostů z Lub. Troufám si říct, že pokud se jim letos budou vyhýbat zranění stěžejních hráčů, můžou potrápit kohokoliv v této soutěži.

TJ Start Luby
Tomáš Partyngl, hráč: První poločas se hrálo takzvaně nahoru dolů, soupeř se snažil držet na míči a vytvářet si postupné útoky, my jsme však dobře bránili a přecházeli do nebezpečných brejků, které jsme bohužel nedokázali využít. Křimice si taktéž dokázaly vypracovat zajímavé šance, kterým jsme dokázali zamezit a tak první poločas nabídl kvalitní podívanou na obě strany, skóre se však neměnilo. Do druhé poloviny zápasu nastoupili lépe domácí, vytvořili si nebezpečné situace, jednu z nich dokázali proměnit již 10 minut po začátku druhého poločasu. Tento gól domácí nabudil a v 69. minutě dokázali zvýšit na 2:0. Tímto gólem se domácí Křimice tak trochu uklidnili a zvolnili tempo, což naopak dodalo potřebnou sílu nám. V 73. minutě vyslal Vojta Petrželka kolmou přihrávkou střídajícího Štěpána Tomaku a ten s klidem obstřelil domácího brankáře a snížil tak na 2:1. Bohužel o 2 minuty později dostal náš brankář červenou kartu za vyboxování míče před pokutovým územím červenou kartu a my tak šli do deseti. Paradoxně nás tento moment ještě víc nabudil a zmáčkli jsme domácí na jejich polovině hřiště. Dlouho jsme se tlačili do finálního zakončení, ale nebylo nám přáno. Potom si však v posledních sekundách stoupl k volnému přímému kopu Štěpán Tomaka, poslal krásný míč do soupeřovi šestnáctky a ten našel přímo hlavu kapitána Pavla Čipery, který dokázal vyrovnat na konečných 2:2. Z Křimic jsme tak odvezli řekl bych zaslouženou remízu, kterou jsme i za nepříznivého početního stavu dokázali doslova vybojovat.



Sestavy


FC Křimice
J. Moravec [-] - T. Čechura [-] , M. Pinc [-] , Z. Bečka [-] - P. Mariánus [-] (80. M. Špiroch [-] ) , J. Szedmák [-] (46. L. Čejka [-] ) , T. Lemák [-] , P. Grambal [-] , D. Matějka [-] (46. R. Hřebík [-] ) - R. Kropáček [-] , J. Dytrt [-] (28. V. Kuneš [-] ) -

TJ Start Luby
D. Šít [-] - H. Pikhart [-] , J. Matějka [-] , L. Marek [-] , P. Čipera [-] , V. Petrželka [-] , J. Holý [-] , V. Řeřicha [-] (64. Š. Tomaka [-] ) , A. Čížek [-] (74. V. Hromada [-] ) , T. Blohmann [-] , T. Partyngl [-] (85. D. Beránek [-] )

ŽK: 67. V. Kuneš , 68. T. Čechura , 69. M. Pinc , 70. P. Mariánus , 94. J. Zapoměl , 95. M. Špiroch - 49. T. Partyngl , 90. T. Blohmann . ČK: 72. D. Šít .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - PAUR Roman, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Michal Kořenek

Expert: Ondřej Soukup
Tip experta: výhra domácích

Luby se za poslední půl rok fotbalově zvedli a předvádí velice dobré výkony. Láká mě dát remízu, ale Křimice v létě posílili už tak zkušený tým a doma si body vzít nenechají. Navíc Renda Kropáče naváže na předchozí dva zápasy a opět bude skórovat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích