0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 10:15

3.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nekola, Nekola a zase Nekola. Druhý hattrick v sezóně znamená další tři body pro Žákavu


Branky


37. T. Nekola , 48. T. Nekola , 75. T. Nekola , 90. Z. Plzák
30

Žákava na začátku šlape, týmu se daří a daří se hlavně Tomáši Nekolovi na hrotu útoku. Ten totiž po hattricku na hřišti Malesic ukázal stejný kousek i lidem v Tlučné a hlavně díky jeho gólům je Žákava stále 100%. Tlučná po dvou remízách poprvé okusila chuť porážky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu byl vyrovnaný. Vyložené šance bychom ale spočítali na prstech jedné ruky. Domácí spíše zkoušeli překonat gólmana střelbou z větší dálky, hosté naopak využívali křídelních prostorů. Z jedné takové se ke konci první půle prosadili. Asi vás nepřekvapí, že ten, kdo branku vstřelil je Tomáš Nekola. Ještě do poločasu přidal druhý gól - zvednutý praporek ale znamenal neuznání druhé branky žákavského střelce. Při této akci měli důvod ke smutnění i v domácích řadách. Při zákroku se totiž zranil brankář Kovařík a musel střídat.

 

 

Do druhého poločasu vstoupili hosté velmi aktivně a už po necelých třech minutách vstřelili druhý gól. Střídající Mencl našel prudkým střelcem Tomáše Nekolu, který hlavou překonal nového brankáře v bráně Tlučné. Domácí cítili, že výkon není úplně optimální, a tak se rozhodli učinit hned trojnásobné střídání. A na hře to bylo znát! Tlučná byla po vystřídání lepším týmem, ke snížení to ale nevedlo. Jednou se vytáhl gólman Bočan, po chvíli na jednoho z domácích útočníků zívala prázdná brána. Šancí pohrdl. A když Tomáš Nekola (kdo také jiný, že) sebral obráncům míč a překonal brankáře bylo jasné, že místo šance domácích na první body z toho bude vysoká prohra. Hosté měli chuť i šance, festival neproměněných šancí v poslední 15minutovce ukončil až v 90. minutě 15letý Zbyněk Plzák, který tak dal zápasu konečný výsledek 0:4.

 



Ohlasy k zápasu



FK Žákava
Ondřej Soukup, hráč: Za velice slunného sobotního dopoledne jsme zavítali na velice pěkné a velké hřiště do Tlučné. Chvilkami jsme doufali, že to “letiště” někdo přepůlí, ale to se nestalo (směje se). První půle nabídla celkem vyrovnaný zápas, soupeřovo šance plynuly spíše ze střelby ze střední vzdálenosti, my jsme zase útočili po stranách a po jedné takové akci se prosadil Tomáš Nekola. Těsně před koncem první půle se po centru ze strany prosadil i podruhé, ale praporek pomezního rozhodčího naši radost zastavil. Při zákroku se bohužel zranil hostující golman a musel střídat - přejeme brzké uzdravení. Poločas tady pouze 1:0 Do druhé půle nastoupil střídající Venca Mencl, který okamžitě začal dělat hostující obraně problémy a po chvilce na hřišti z centru ze strany skoro až nastřelil hlavu Tomáše, který se dočkal druhého gólu. Domácí poté prostřídali a bylo to hned znát. My jsme si vybrali opět 10-15 minut slabší chvilku, kdy mohl soupeř klidně i vyrovnat. Jednu gólovou šanci zmařil náš golman, podruhé domácí hráč netrefil úplně prázdnou bránu. Naštěstí Tomáše baví střílet hattricky (platit za ně už tolik ne) a tak si svým důrazem sám vybojoval balon na dvou obráncích a uhasil naděje domácích svým 3. gólem v utkání. Pak už to byla jen ukázka v zahazování našich dalších šancí, až se nakonec na konci zápasu prosadil náš nejmladší člen Zbynďa Plzák a svým premiérovým gólem za nás uzavřel skóre na 4:0. Jsme rádi za 3 body z venku a teď už se těšíme na sobotní zápas s Chlumčany.



Sestavy


TJ Tlučná
V. Kovařík [-] (45. F. Kabát [-] ) - O. Šafránek [-] , L. Kouřil [-] (62. P. Soukup [-] ) , J. Sadílek [-] , F. Veselý [-] , R. Novák [-] (89. M. Kouřil [-] ) , M. Stehlík [-] , L. Polák [-] (62. D. Černý [-] ) , P. Hiťha [-] (62. J. Folk [-] ) , J. Saitz [-] , S. Škoda [-]

FK Žákava
P. Bočan [-] - I. Kašpar [-] (46. V. Mencl [-] ) , M. Soukup [-] (90. T. Froněk [-] ) , T. Nekola [-] (85. L. Mourek [-] ) , O. Soukup [-] , M. Boukal [-] (82. Z. Plzák [-] ) , J. Smazal [-] , L. Drugda [-] , M. Skala [-] , J. Tišl [-] , S. Nekola [-]

Počet diváků: 87. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - HAVRÁNEK Martin, KRAUS Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Michal Kořenek

Expert: Ondřej Soukup
Tip experta: výhra hostů

Nováček 1. A třídy zatím nepoznal porážku, ale ani výhru. Pro nás neznámý tým, který budeme chtít potrápit a dodat mu zkušenosti porážkou v nové soutěži…remízy už zná.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza