1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2023 14:00

2.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlumačov ve druhém domácím zápase opět nevyhrál, tentokrát odešel bez bodu


Branky


24

Malesice jely do Tlumačova odčinit porážku se Žákavou. To se Sokoolu povedlo. Nebylo to ale od začátku procházka růžovou zahradou. Malesice musely otáčet nepřiznivý výsledek, nakonec se ale povedlo a připisují první body v nové sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Terén znovu nebylo to, na co by diváci v Tlumačově chodili. Problémy v kombinaci měli minulý týden hráči Smíchova, jinak tomu nebylo ani u malesických. Nebyla to ale žádná katastrofa a hlavně měly oba týmy podmínky stejné. S tím se nejspíše lépe ztotožnili domácí borci, kteří se ani ne po čtvrt hodině ujali vedení, když se trefil Radek Šindelář. Po gólu přebrali iniciativu hostté, urputná obrana domácích ale měla za výsledek to, že se k bráně Pomothyho přiblížily jen párkrát.

 

 

 

Do druhého poločasu chtěli hosté hru zjednodušit. V první půli zjsitili, že postupnými útoky cesta nepovede. Snažili se co nejvíce zásobovat brankáře střelami z různých pozic, leč stále marně. Gólovou nemohoucnost prothrl až v 64. minutě Martin Matas, který perfektně zakončil rychlý protiútok. Ze zápasu zbývalo 16 minut a Patrik Šmídl si postavil míč k zahrání přímeho kopu. Ten kopl náramně a Malesice během 12 minut skóre otočily. Po gólu už se domácí se snažili o srovnání. To mohlo přijít ze standardní situace, které byly ale všechny zažehnány soupeřovou obranou. Malesice si tak odváží vydřené 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Tlumačov
Pavel Čadek, trenér: Začali jsme opět dobře. Měli jsme tam hned na začátku jednu docela velkou šanci, ale nedali jsme. Pak druhou šanci už jsme proměnili, vypadalo to docela dobře. První půlka skončila 1:0, myslím si, že jsme byli o malinko lepší. Minimálně jsme měli více šancí. Potom za stavu 1:0 ve druhé půli jsme měli další dvě šance, mohli jsme navýšit na 2:0, pak jsme ale dostali z brejku gól na 1:1 a od té doby byly Malesice lepší. My jsme odešli i fyzicky. Malesice byly lepší i na balónu a zaslouženě vyhrály.

TJ Sokol Malesice
Milan Legát, hráč: Očekávali jsme těžký fyzicky náročný zápas na těžkém terénu, navíc proti týmu, který z minulé sezóny neznáme. Do Tlumačova jsme tak jeli s velkým respektem. Naše očekávání se naplnila, hřiště se místy dost bortilo a těžko se na něm kombinovalo. Domácím se navíc podařilo vcelku rychle po naší nedůslednosti při bránění rohového kopu jít do vedení. To byl pro nás asi nejhorší scénář, který mohl nastat. Po zbytek prvního poločasu jsme se snažili probojovat přes obranu domácích, ale víceméně bez úspěchu. Do druhého poločasu jsme nastupovali s předsevzetím hru maximálně zjednodušit a hodně se tlačit do střelby. Iniciativa byla i nadále jednoznačně na naší straně a po jedné z rychlých přímočarých akcí se nám podařilo vyrovnat. Po několika minutách se nám dobře zahraným přímým kolem podařilo stav utkání otočit. Domácí se pak pokoušeli ještě osud utkání zvrátit a vytvořili si několik závarů při rohových kopech. Nám se naopak otevíraly příležitosti k brejkům. Ty jsme bohužel gólově také nedokázali proměnit, a tak utkání skončilo naší těsnou výhrou za vyčerpání všech hráčů na hřišti. Pro nás důležité a týmově vydřené body.



Sestavy


TJ Start Tlumačov
O. Pomothy [-] - V. Kašpar [-] , V. Jansa [-] , R. Šindelář [-] , M. Schneider [-] , J. Pfeifer [-] , T. Šindelář [-] , M. Wolf [-] , T. Frček [-] (83. P. Koza [-] ) , F. Šinál [-] , L. Svoboda [-] (68. O. Sladký [-] )

TJ Sokol Malesice
D. Faltus [-] - J. Svoboda [-] , M. Matas [-] , M. Krásný [-] (57. T. Kepka [-] ) , P. Šmídl [-] , T. Gita [-] , M. Legát [-] , J. Havelka [-] (88. L. Kružík [-] ) , K. Schleis [-] , M. Potoček [-] , O. Žitek [-] (34. J. Čech [-] )

ŽK: 53. T. Frček - 89. M. Legát .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠKARDA Jiří - BRŮHA Radek, KAISER Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Kořenek

Expert: Pavel Grambal
Tip experta: výhra hostů

Tlumačov, co jsem slyšel taky důrazný tým, Malesice technickej tým no z toho může být pěkná šmakuláda (směje se) Dám výhru Malesic, gól Jirka Svoboda

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů