Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 16:00

2.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křimice tenisovým výsledkem vyloupily Staňkov, ten tak musí skousnout druhou vysokou porážku


Branky


7. F. Dolejš - 1. R. Kropáček , 4. P. Mariánus (p.) , 22. P. Mariánus , 45. R. Kropáček , 52. M. Pinc , 73. J. Dytrt (p.)
24

Staňkov do sezóny nevstoupiil vůbec dobře, když v lokálním derby schytal bura od Kolovče. Těžké spaní budou mít ale Staňkovští i po domácím zápase s Křimicemi. Ty totiž nedávnému účastníkovi krajského přeboru nasázely ještě o gól více a po výborném výkonu ofenzivního dua Kropáček-Mariánus slaví tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre zápasu otevřel už po necelé minutě René Kropáček, který zužitkoval skvělou průnikovou přihrávku Mariánuse a v souboji tváří v tvář gólmanovi překonal Pokorného a Křimice vedly. O chvíli později Lukáš Čejka vybídl Kropáčka, který byl faulován. A jelikož se faul uskutečnil už uvnitř vápna, následovala penalta. K té se postavil Pavel Mariánus, který k asistenci přidal i gól a Křimice vedly ve 4. minutě už 2:0. Tři minuty na to měli domácí výhodu nebezpečné standardky z pravé strany. Hosté nepohlídali Františka Dolejše, který tak snížil na rozdíl jednoho gólu. S góly ale konec ani zdaleka nebyl. Ve 22. minutě se ve vápně odpoutal od obránce Pavel Mariánus, který křižnou střelou nedal gólmanovi šanci. Když už to vypadalo, že se půjde do kabin za stavu 1:3 dostal René Kropaček precizní balón za obránce, které přesprintoval a z prvního doteku upravil povedeným lobem poločasové skóre na 1:4.

 

 

Do druhého poločasu se toho příliš nezměnilo. Aktivnější byli i nadále hosté, z čehož vyplynula i pátá branka. Ta padla už po sedmi minutách hry a postaral se o ni Michal Pinc, který nejdříve vybídl Kropáčka, jež našel Mariánuse. Ten nebyl od hattricku daleko, přesněji jednu tyč fotbalové brány. Od té se ale míč odrazil právě k Pincovi, který navýšil už tak pohodlný náskok hostů na 4 góly. Další změna ve skóre přišla po 73 minutách, kdy byl faulován ve vápně Kropáček. K penaltě se nemohl postavit Pavel Mariánus, který už měl odpracováno a na hřišti nebyl. Na bílý bod si tak míč postavil Jan Dytrt, ktereý bezpečně proměnil a uzavřel tak střelecký účet zápasu.



Ohlasy k zápasu


FK Staňkov
Ondřej Bauer, předseda klubu: Nepochopitelný zkrat hned v začátku utkání kdy jsme po školáckých chybách prohrávali jiz asi ve třetí či čtvrté minutě 0-2. V zápětí se podařilo snížit po standartce kdy se trefil hlavou Dolejš a vypadalo to nadějně. Gól na 1-3 znovu po školácké chybě kdy jsme dostali gól snad z lajny kdy jsme nechali strašně jednodušše otočit soupeřova útočníka. Čtvrtý gól jde jasně za naším mladým gólmanem Pokorným kdy nepochopitelně a zbytečně vyběhl a René Kropáček krásně přehodil. Křimicím gratulujeme maji teď velkou kvalitu. My spokojeni nejsme musíme se už někde nutně chytnout. Týmu věřím nadále ale určitě bychom neměli dostat doma takový příděl..

FC Křimice
Jakub Szedmák, hráč: Od první minuty jsme si šli za vítězstvím. S chutí hrát fotbal, což na ne příliš kvalitním terénu šlo hůř než bychom čekali, ale i tak jsme vstřelili slušný počet branek po pěkných akcích, mnoho šancí navíc ještě zůstalo nevyužitých. Hráli jsme zodpovědně, kromě jedné neuhlídané standardní situace, ze které vstřelili domácí jedinou branku, jsme soupeře k ničemu nepustili. Musím kluky pochválit a poděkovat za dnešní týmový výkon. Věřím, že nás tato výhra nakopne k dalším takovým. S kvalitním týmovým výkonem, musím vyzdvihnout i individuální výkony Rendy Kropáčka a Pavla Mariánuse. Tato dvojice se podílela na všech našich brankách a ukázali, jak skvěle zapadli do našeho týmu.



Sestavy


FK Staňkov
D. Pokorný [-] - L. Nejdl [-] , P. Zámostný [-] (38. T. Kopecký [-] ) , F. Dolejš [-] , D. Drudík [-] - J. Vrba [-] (78. J. Mařík [-] ) , T. Pitipáč [-] (76. T. Kucharič [-] ) , V. Heger [-] , M. Bozděch [-] - T. Tlustý [-] , J. Šot [-]

FC Křimice
J. Moravec [-] - T. Čechura [-] , M. Pinc [-] , Z. Bečka [-] - P. Mariánus [-] (56. J. Dytrt [-] ) , D. Matějka [-] , J. Szedmák [-] (56. V. Kuneš [-] ) , T. Lemák [-] , P. Grambal [-] , L. Čejka [-] - R. Kropáček [-]

ŽK: 12. T. Pitipáč , 16. J. Šot , 75. D. Drudík - 14. J. Szedmák .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - ŠKARDA Jiří, ORLÍK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Kořenek

Expert: Pavel Grambal
Tip experta: výhra hostů

Gól Vena Kuneš HLAVOU

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů