Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 17:00

2.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Luby a Koloveč si body rozdělily


Branky


24

Koloveč po vydařeném prvním kole zajížděla do Lub. Ty v prvním kole podlehly Horšáku. Oba týmy nakonec odešli ze zápasu s bodem, když ze sporné penalty v závěru srovnal Tomaka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Luby se dostaly do vedení už po 10 minutách, když samostatný únik přesně zakončil Vojtěch Petrželka. Domácí se ale z vedení neradovali dlouho. Po chvíli napřáhl ze střední vzdálenosti Peter Grajciar a srovnal na 1:1. Po vyrovnávacím gólu měli územní převahu spíše hosté. Do gólových šancí se ale dostávaly Luby. Když ale žádna z šancí neskončila gólem bylo jasné, že se do kabin půjde za stavu 1:1.

 

Ve druhé půli měli více ze hry hráči Lub, kteří ale stejně jako v první půli své šance a pološance do zdárného konce nasměrovat nedokázali. To Koloveč ani šanci na skórování nepotřebovala. Peter Grajciar totiž z ničeho nic napřáhl z půlky hřiště a jeho bezchybný dalekonosný pokus skončil za zády brankáře Šíta. Vedení ale opět, stejně jako domácím na začátku, hostům dlouho nevydrželo. Po faulu na Matějku se kopala penalta. Hosté cítili křivdu a to proto, že brankář Knopf nejprve chytil Matějkovu střelu a až poté se střetl z domácím útočníkem. Situace je povedeně zdokumentována objektivem Jindřicha Schovance. Ostatně přesvědčte se sami v přiložené galerii. Penaltu proměnil Štěpán Tomaka a jelikož závěrečný tlak domácích k otočce nevedl, oba týmy si body rozdělily.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Luby
Tomáš Partyngl, hráč: Do zápasu s Kolovčí jsme vstoupili dobře, hned v 10. minutě jsme otevřeli skóre zápasu, kdy po samostatném úniku na branku chladnokrevně zakončil svou levačkou Vojta Petrželka. Naše vedení ovšem nemělo dlouhého trvání, už o 9 minut později opět na světelné tabuli svítil nerozhodný výsledek, Peter Grajciar si připravil balón a z poměrně velké dálky upravil na 1:1. Hosté se snažili držet balón a vytvářet si gólové příležitosti postupnou kombinací, ale byli jsme to právě my, kdo se dostával do zajímavých možností, protože naše útoky byly přímočaré. Za úvodních 45 minut se skóre již neměnilo a tak jsme odcházeli do kabin za stavu 1:1. Druhý poločas nabízel prakticky stejnou podívanou, hosté se snažili držet balón, ale nedařilo se jim přiblížit se k naší brance a vytvořit si vyloženou šanci. I přesto se v 67. minutě měnilo skóre ve prospěch Kolovče, Grajciar dostal přihrávku přesně na středovém kruhu, zkusil štěstí a napřáhl ke střele, která bohužel pro nás skončila v síti, gól z půlky hřiště tedy znamenal vedení pro hostující tým. Ale ani hostům vedení nevydrželo dlouho, protože v 78. minutě po faulu brankáře na Jirku Matějku v pokutovém území s k následné penaltě stoupl střídající Štěpán Tomaka a bezpečně pokutový kop proměnil, 2:2. Hosté se snažili s výsledkem ještě něco udělat, ke konci zápasu vytvořili velký tlak, který jsme mohli paradoxně potrestat, ale skóre se již neměnilo ani na jedné straně a tak jsme si z prvního domácího zápasu odnesli důležitý bod.




Sestavy


TJ Start Luby
D. Šít [-] - H. Pikhart [-] , M. Pivoňka [-] (70. Š. Tomaka [-] ) , J. Matějka [-] , P. Čipera [-] , V. Petrželka [-] , J. Holý [-] , V. Řeřicha [-] (90. D. Beránek [-] ) , A. Čížek [-] , T. Blohmann [-] , T. Partyngl [-]

TJ Slavoj Koloveč
V. Knopf [-] - M. Duchoň [-] , D. Soupír [-] , V. Šteffl [-] (79. M. Sušický [-] ) , M. Lucák [-] , L. Tumpach [-] (88. R. Duchoň [-] ) , P. Grajciar [-] , M. Záhrobský [-] (12. V. Vitoň [-] ) , F. Šlajs [-] , K. Kralovec [-] , A. Kamír [-]

ŽK: 5. T. Partyngl , 70. J. Matějka - 42. V. Šteffl , 77. V. Knopf , 93. R. Duchoň .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Křen Jiří - CIMICKÝ Filip, FRGAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Kořenek

Expert: Pavel Grambal
Tip experta: remíza

Luby nepříjemnej důraznej tým..V domácím prostředí uhrajou bod..Gól dá Matějka

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů