0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2023 18:00

1.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlučná s Bolevcem remizovala, "Více příležitostí měl Bolevec, takže bod musíme brát," říká Vašák


Branky


24

Tlučná se s Bolevcem utkala už v červnové baráži. Tenkrát se nakonec po penaltách radovala právě Tlučná. Vzhledem ke škatulatům ve vyšších soutěžích se ale Bolevec udržel a los přisoudil v prvním kole proti sobě právě tyto dva týmyy. Tentokrát jsme ale vítěze nepoznali a po bezbrankové remíze berou oba týmy bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl jasně v režii hostů z Bolevce. Domácí nevěděli, kde jim hlava stojí. Naštěstí pro ně ale hosté nevyužili žádnou z řady standardních situací, a tak se šlo do kabin za stavu 0:0.

 

 

Do druhé půle nastoupila úplně jiná Tlučná. To, co se dařilo hostům v první půli se nyní dařilo Tlučné. Žádná vážnější šance ale nepřicházela, a když i nadějný brejk Bolevce skončil na rukavicích dobře chytajicího Mudry bylo jasné, že diváci v Tlučné gól neuvidí.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Tlučná
Michal Vašák, trenér: V prvním poločase jsme nebyli moc ve hře. Nehráli jsme hru, kterou jsme hrát chtěli. Bolevec byl od začátku aktivnější. Po změně stran jsme přidali na aktivitě, převzali jsme iniciativu a byli jsme ve druhém poločase aktivnější. Vytvořili jsme si i nějaké šnace, hosté spoléhali na brajkové situace, kdy jim jeden vyšel a málem jsme ke konci inkasovali. Tam musím pochválit gólmana, který nás několikrát v zápase podržel. Ve finále si myslím, že ta remíza je spavedlivá. Bolevec byl lepší v prvním poločase, my pak v tom druhém. Více příležitostí měl ale Bolevec, takže bod musíme brát, vzít si z toho ty pozitivní věci a do příště se vyvarovat těm negativním.

SSC Bolevec
Michal Bublík, hrajicí trenér: Do zápasu jsme dobře vstoupili, kontrovali hru a celý poločas se hrálo prakticky na jednu bránu. Bohužel z naší převahy, velkého množství rohuůa standardek jsme nic nevytěžili. Ve druhé půli se hra vyrovnala, ale do žádné pořádné šance naše 157letá obrana soupeře nepustila. Naopak my jsme meli čtyři vyložené šance, které jsme nevyužili. A tak zápas skončil remízou a vyhráli jsme pouze v hledišti, kde nám nasi fanoušci opět připravili domácí prostředí, za což jim moc děkujeme!



Sestavy


TJ Tlučná
J. Mudra [-] - J. Sadílek [-] , R. Novák [-] (74. L. Kouřil [-] ) , D. Černý [-] (46. J. Folk [-] ) , A. Houdek [-] (46. P. Soukup [-] ) , M. Stehlík [-] , L. Polák [-] , P. Hiťha [-] , J. Saitz [-] , S. Škoda [-] , F. Veselý [-]

SSC Bolevec
J. Körner [-] - L. Liška [-] (82. J. Kovář [-] ) , J. Šplíchal [-] , K. Kepl [-] , K. Dejmek [-] , J. Šedivec [-] , M. Pelnář [-] , M. Šedivec [-] , J. Hibler [-] , M. Bublík [-] , O. Šnaider [-]

ŽK: 55. F. Veselý - 50. J. Hibler , 50. K. Dejmek , 55. K. Kepl , 77. O. Šnaider , 77. L. Běl , 79. M. Šedivec .
Počet diváků: 152. Rozhodčí: Kulhánek Milan - RUDA Daniel, FRGAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Lukáš Tomášek
Tip experta: výhra hostů

Dva týmy, které se moc dobře znají ze dvou barážových duelů. Bolevec vyloupí Tlučnou a vyhraje.

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf - TJ Košutka Plzeň | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů