M. Legát 88. (p.)
M. Legát 89.
2:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2023 16:00

1.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nekola góly střílet nezapomněl, hattrickem smetl Malesice


Branky


88. M. Legát (p.) , 89. M. Legát - 32. T. Nekola , 51. T. Nekola , 78. T. Nekola
27

Oba týmy chtěly bezesporu vstoupit do sezóny vítězstvím. Nakonec se ale po hattricku Tomáše Nekoly mohli radovat pouze hosté, kteří tak vyloupili houževnaté Malesice a připisují si první tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žákava přijela do Malesic s vyčkávací taktikou. Nechala domácí držet balón a poctivě bránila. Jediné k čemu hosté Malesice pustili byly dlouhé balóny. I s němi si ale hosté bez větších problémů poradili. Žákava hrozila hlavně z brejků a když jeden takový zakončil Tomáš Nekola, hosté po půl hodině hry vedli. Domácí mohli ještě před pauzou srovnat, povedená střela Patrika Šmídla ale skončila pouze na tyči.

 

 

Druhý poločas probíhal podobně. Domácí se pokoušeli najít skulinky ve výborně hrajicí obraně Žákavy. Byli to ale hosté, kdo se opět radoval. A opět to byl Tomáš Nekola. Hosté tak krátce po začátku druhé půle vedli 2:0.  Stejný hráč zvyšoval v 78. minutě na 3:0 a bylo tak jasné, že autorem prvního hattricku v nové sezóně je Tomáš Nekola. Vadu na jinak velmi povedeném výkonu hostů bylo posledních několik minut. V těch se totiž domácí prosadili z penalty, na kterou navázali gólem na 2:3. Autorem obou branek byl Milan Legát. Na srovnání ale čas nezbyl, a tak si Malesice budou muset na první body počkat ještě minimálně týden.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malesice
Milan Legát, hráč: Žákava na mě dneska udělala velký dojem organizací hry. Přijeli na nás podle mého názoru velmi dobře připraveni. Od začátku se nikam nehnali, nechávali nám iniciativu a poctivě se přesouvali v kompaktním bloku. Opticky jsme tak měli mírnou převahu, ale šance nebo spíš pološance se rodily v podstatě jen po pěkných dlouhých pasech našeho Matěje Potočka. Jinak se naše kombinace odehrávala převážně na naší polovině hřiště. Žákava ojediněle hrozila z protiakcí. První ještě gólem neskončila, druhá už však ano a tak se hosté ujali vedení. Nám se podařilo v prvním poločase pouze nastřelit tyč krásnou střelou z dálky Patrika Šmídla. Druhý poločas se z mého pohledu odehrával podobně. Snažili jsme se tlačit za vyrovnáním, ale trochu smolně jsme podruhé inkasovali. Žákava pak šla po pěkném centru po naší ztrátě balonu do vedení dokonce 3:0. Nám už se pak pouze podařilo korigovat dvěma slepenými góly v závěru utkání. Na víc už nám čas bohužel nezbýval, a tak si hosté odvezli všechny body.

FK Žákava
Ondřej Soukup, hráč: Zápas v Malesicích byl podobný, jako ten minulý. Soupeř byl více na míči, ale hlavně na své polovině, kde po delší kombinaci posílal dlouhé míče za naši obranu. S tím si však naše obrana v čele s golmanem dokázala velice dobře poradit. My jsme hrozili hlavně z rychlých protiútoků. Soupeř má velice šikovné kluky, silné na balonu, ale kromě posledních 5 minut, kdy jsme je dostali penaltou do eufórie a vzápětí dostali ještě jeden gól, jsme hráli na nás až nezvykle dobře organizovaně, za což bych celý tým pochválil. Jsme rádi za vydařený vstup do sezony.



Sestavy


TJ Sokol Malesice
D. Faltus [-] - J. Svoboda [-] , M. Matas [-] , K. Schleis [-] , P. Šmídl [-] (80. O. Žitek [-] ) , T. Gita [-] , M. Krásný [-] (46. M. Legát [-] ) , L. Kružík [-] (67. D. Krinke [-] ) , T. Kepka [-] , M. Potoček [-] , M. Maur [-] (67. J. Havelka [-] )

FK Žákava
M. Vykoupil [-] - T. Nekola [-] (78. R. Škala [-] ) , V. Mencl [-] , M. Boukal [-] , O. Soukup [-] , J. Aubrecht [-] (55. M. Soukup [-] ) , J. Smazal [-] , L. Drugda [-] , M. Skala [-] , J. Tišl [-] , S. Nekola [-]

ŽK: 44. T. Gita , 59. T. Kepka - 41. J. Tišl , 54. J. Aubrecht , 80. L. Drugda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: CIMICKÝ Filip - ZAVADIL Jan, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Lukáš Tomášek
Tip experta: výhra domácích

Dva týmy, které mají skvělé fotbalové pojetí. Rozhodne domácí prostředí - vyhrají Malesice.

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf - TJ Košutka Plzeň | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích