0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.08.2023 18:00

1.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Chotíkově se diváci branky nedočkali. Oba trenéři však byli spokojení


Branky


21

Vícemistr soutěže z Chotíkova neprožil moc povedenou přípravu, zároveň se musel od prvních minut nové sezóny obejít bez několika opor sezóny minulé. A přestože Vejprničtí naopak měli sezónu gólově vydařenou, v areálu Chotíkova jim zvlhl střelný prach.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Právě vejprničtí totiž měli v úvodním poločasu více brankových příležitostí, než domácí. V patnácté a třicáté minutě domácí Šampalík vychytal samostatné nájezdy a když "Šampus" o pár chvil později nepřesně rozehrál, měli hosté další zajímavou šanci. Ale přestřelili. Domácí se osmělili až ke konci poločasu, ale i oni byli v koncovce bezzubí. Oba celky navíc v rychlých přechodech do útoku brzdily časté ofsajdy, které hatily další možné šance.

 

Po výměně stran jakoby se role změnily. I když i v prvním dějství měli lehce více na kopačkách míč domácí, ve druhé půli se držení míče ve prospěch Chotíkova zvýšilo. Zvýšil se i počet šancí, které domácí měli a brankář Vavrík musel být v permanenci. Jenže ani žlutočerní neměli v koncovce štěstí, a to ani z poslední šance v zápase, kdy kopali přímý kop z hranice šestnáctky. Ten vejprnický gólman zlikvidoval a sudí po delším prodloužení zápas ukončil za stavu 0:0.

 

Stovka přítomných diváků se tak při pátečním podvečeru ke klobásce a pivu nemusela zvedat s oslavou gólů, a nemusela riskovat případné zvrhnutí půllitru nebo klobásu od hlíny.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, trenér: Sice plichta, ale já jsem s naším výkonem spokojený a kluky jsem po zápase pochválil. Upřímně jsem čekal od Vejprnic víc, víc odvahy a po jejich dobré přípravě jsem měl trošku obavy, jak to bude s námi vypadat. Nicméně jsme v poli soupeře dvě třetiny zápasu jasně přehrávali a dalo se na nás myslím koukat. Bylo to takové čekání jestli se trefíme nebo to soupeř ubrání. Tak to bohužel pro nás ubránil... Šance jsme si nějaké vytvořili, soupeř něco málo taky měl. Nevadí, pojedeme si pro tři body do Mýta. Ještě chci pochválit sudí, kteří přispěli k dobré kvalitě zápasu.

SK Slavia Vejprnice
Lukáš Paul, trenér: Do zápasu jsme šli s jasným taktickým plánem a musím kluky pochválit, protože se jim to téměř celý zápas podařilo plnit a díky tomu se domácí, zejména v prvním poločase do větších brankových příležitostí nedostali. V prvním poločase jsme byli aktivnější a měli minimálně 3 velké brankové příležitosti, které jsme bohužel nevyužili. Ve druhém poločase to byli spíš domácí, kteří měli více ze hry a i nějaké možnosti. Vzhledem k průběhu je remíza zasloužená a my, ačkoli jsme asi měli více šancí, ji brát musíme, protože 2 měsíce zpátky jsme tu dostali nepěkný příděl.



Sestavy


FC Chotíkov 1932
M. Šampalík [-] - J. Benedikt [-] (46. A. Cirok [-] ) , O. Kastelic [-] (67. J. Vild [-] ) , J. Huml [-] (78. Z. Pašek [-] ) , K. Rozboud [-] , M. Prais [-] , P. Kučera [-] , K. Klepal [-] , J. Kellner [-] , B. Buchta [-] (84. M. Lopata [-] ) , T. Denk [-]

SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - D. Křemenák [-] (67. A. Heller [-] ) , V. Puhlovský [-] , D. Svoboda [-] , M. Hejduk [-] , R. Dvořák [-] , J. Bayer [-] , M. Majerčík [-] , I. Kutlák [-] (78. D. Csambal [-] ) , M. Kouřil [-] , F. Heindl [-] (84. L. Rada [-] )

ŽK: 23. O. Kastelic - 37. V. Puhlovský .
Hráči zápasu: T. Denk - M. Majerčík .
Počet diváků: 98. Rozhodčí: Bína Roman - BUREŠ Jiří, PRESSL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf - TJ Košutka Plzeň | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích