Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.08.2023 18:00

1.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nepomuk si smlsnul na Černicích tenisovým výsledkem


Branky


27

"Zasloužená výhra," hodnotil po zápase utkání asistent trenéra nepomuckého celku, který kvitoval zejména výkon obránce Kalabzy a ofenzivního hráče, Tondy Viktory. Oba zaznamenali pěkné statistiky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu byl pro hosty jak z hororu. Jistě chtěli dát zapomenout na poslední přípravný zápas v Kaznějově, který se vůbec nevydařil, ale v Nepomuku hned ve 2. minutě inkasovali. Skóroval Josef Kalabza, který o dvacet minut později přidal ještě jednu branku. Hosté pozdě svého soupeře dostupovali, moc šancí si nevytvořili a sami museli čelit hromadě dalším nájezdům. A do přestávky dvoubranková ztráta nevydržela, Nepomuk navýšil. Ve 42. minutě se prosadil Jakub Vosyka a do kabin se odcházelo za stavu 3:0.

 

Do druhého dějství nastoupili černičtí lépe, než v prvním poločasu. A i přes nějaké nedotažené šance, kdy třeba domácí vykopávali míč téměř z brankové čáry, se jim nakonec v 54. minutě podařilo snížit pěknou střelou Adriie Tsubery, který se trefil k vinglu. Jenže povzbuzení ze snížení o pár minut později vystřídalo zklamání z inkasování další branky. To se po standardní situaci prosadil Michal Baran. O deset minut později skóroval Antonín Viktora a poslední zářez do pažby přidal střídající Michal Vladař

 

Pěkný výsledek do úvodu soutěže, který vyšperkovali velmi dobrými výkony se dvěma brankami Kalabza a jednou brankou se čtyřmi asistencemi Antonín Viktora.



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk
Jiří Slach, asistent trenéra: Před zápasem jsme si říkali, jaká bude éra po "Knapíkovi", kdo nám teď bude dávat góly. Nemůžeme teď stavět na tom, že budeme hledat jednoho střelce, který bude dávat všechny branky, když tu nikoho takového nemáme. Říkal jsem si, lépe řečeno, měl jsem i trochu strach, jak tato sezóna bude vypadat. Ale začalo to nad očekávání dobře. Jen bych z jedné výhry nechtěl dělat závěry. Začátek byl snový. Hned na začátku zápasu jsme jim tam zatopili a hned dali gól. Ve druhém případě soupeře kluci krásně vyšachovali a dávali do prázdné brány. Za první půli, kdybychom jich dali třeba osm, tak opravdu nemohl nikdo nic říct. Ale my jsme byli rádi i za takový průběh. Soupeř párkrát taky zahrozil, ale nic z toho nebylo. Na začátku druhé půle hosté mohli brzy skórovat, to jsme ještě odvrátili, ale pak se jim podařila střela z vápna. Potom jsme ale opět přidávali góly jen my. Byli jsme i produktivní ze standardek, za což jsem rád, jelikož jsme se na to při trénincích zaměřili. Výhra zasloužená, začátek soutěže tedy pěkný, i když jsme do začátku zápasu nevěděli, jak na tom Černice budou. Jendou že spadnou, podruhé že ne, pak nový trenér, nějaké odchody, možná příchody, jak to tam s nimi zamíchalo. Takže jsme hlavně rádi za body a že start soutěže vyšel.

TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Smíšek, trenér: Zápas jsme si prohráli v 1. poločase, kdy jsme byli všude druzí. Za stavu 2:0 jsme měli šance na snížení, ale místo toho po jednoduché chybě přišel gól na 3:0. Malá spokojenost alespoň s 15 minutami druhého poločasu a s výkonem střídajících hráčů. Výsledek určitě neodpovídá poměru na hřišti.



Sestavy


FK Nepomuk
M. Flandera [-] - J. Nový [-] (67. D. Jára [-] ) , J. Kalabza [-] (86. V. Hejpetr [-] ) , M. Baran [-] , J. Vosyka [-] (76. M. Vladař [-] ) , L. Sládek [-] (76. M. Urbánek [-] ) , J. Kozák [-] , A. Viktora [-] , M. Skala [-] (86. V. Mašek [-] ) , T. Voráček [-] , M. Berkovec [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice
D. Strejc [-] - A. Ježek [-] , V. Vránek [-] (46. K. Zeliński [-] ) , V. Kotěšovec [-] (46. D. Oncea [-] ) , M. Trnka [-] (46. A. Tsubera [-] ) - M. Chvojka [-] (11. F. Švejda [-] ) , S. Basha [-] , O. Ukhal [-] , K. Fürbacher [-] - J. Linhart [-] , J. Kreuzman [-] (77. J. Pipaš [-] )

ŽK: 50. J. Kreuzman , 88. S. Basha .
Hráči zápasu: A. Viktora , J. Kalabza .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Cupl Zbyněk - PRESSL Václav, BRŮHA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf - TJ Košutka Plzeň | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza