Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 15:00

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studená v Třeboni narazila, domácí dali pět gólů!


Branky


15
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



FK Studená
Petr Týnavský (trenér): Před utkáním se Studenou jsme věřili, že napravíme svým výkonem i výsledkem špatnou hru z minulého zápasu v K.Řečici. I proto, že jsme nastoupili v mnohem silnější sestavě. Věděli jsme, že Studená venku není tak silná jako v domácím prostředí. To se splnilo do puntíku. Nejdříve se dvakrát prosadil Činčura a i když hosté po naší chybě snížili, tak kapitán Kučera, který podal nejlepší výkon sezóny, nás poslal po pěkné akci celého týmu opět do dvoubrankového vedení. Své hráče jsem i za stavu 4:1 nabádal k obezřetnosti, protože se nám už nejednou stalo, že jsme v nasazení polevili. Hostům se podařilo poločasový výsledek ještě zkorigovat, takže do šaten se šlo s dvoubrankovým vedením. O přestávce jsem klukům připomněl minulý zápas se Slavonicemi, kdy jsme po půli úplně odešli. To se však naštěstí nestalo. Všichni hráči ve 2. poločase předvedli obětavý výkon. Vyčníval především Čábela, který ve středu hřiště neúnavně bojoval a svým výkonem přispěl velkou měrou k vítězství nad týmem, který vládl tabulce naší 1.B třídy. Věřím, že až se vyvarujeme zbytečných chyb, ze kterých dostáváme zbytečné branky, tak budeme stoupat tabulkou soutěže, která je velmi vyrovnaná. A v Suchdole nás příště nečeká nic snadného.



Sestavy


TJ Jiskra Třeboň B
J. Flaška [-] - M. Kocanda [-] , J. Meškan [-] , O. Beníšek [-] , P. Čipera [-] (35. M. Nehoda [-] ) - J. Činčura [-] (60. A. Kopet [-] ) , J. Vranovský [-] , F. Čábela [-] , J. Kučera [-] - M. Pfeifer [-] , J. Rešl [-] (69. M. Blažek [-] )

FK Studená
T. Duchoň [-] - J. Lacina [-] , A. Přikryl [-] (46. F. Soukal [-] ) , P. Maška [-] , J. Brunner [-] , T. Péč [-] , T. Přibyl [-] , M. Šimánek [-] , J. Šára [-] , O. Dokulil [-] , T. Lindourek [-]

ŽK: 44. M. Kocanda - 10. T. Péč , 28. M. Šimánek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: JANOVSKÝ Tomáš - POTURNAY Matyáš, LANDA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích