2:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 15:00

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Každý z týmů ovládl jeden poločas, výsledkem byla remíza


Branky


16
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třeboň B
Petr Týnavský: Do Břilic přijel zkušený tým ze Slavonic. Proto jsme k zápasu přistoupili s vědomím, že nás nečeká nic lehkého. Od začátku se to potvrzovalo, ale po 15 minutách jsme začali hrát kombinačně, po zemi, bez dlouhých nákopů a jasně jsme převzali otěže zápasu do svých rukou. Hráči perfektně plnili pokyny a svou hrou jsme soupeři nedovolili nic. Míče za obranu a rychlé útoky po stranách dělaly soupeři velké problémy. A právě touto hrou jsme se dvakrát prosadili střelecky, když se v obou případech po krásných akcích prosadil Pfeifer. Slavonicím jsme nic nedovolili a zaslouženě šli do kabin s dvougólovým náskokem. Musím přiznat, že to byl nejlepší poločas za dobu mého krátkého působení u mužstva. Jenže poločasová pauza nám vůbec neprospěla a chuť hrát jsme zřejmě nechali v kabině. Podobné to bylo i minule v Buku, jenže teď jsme se z toho už nedostali. Soupeř na nás vlétl hned od začátku, hrál agresivně a s chutí. Odešli jsme fyzicky, měli jen jen 2 hráče na střídání a k tomu musel z pracovních důvodů 20 minut před koncem z hřiště odejít stoper Bartl, který byl naší velkou oporou. Krátce poté jsme totiž inkasovali podruhé. Nakonec jsme mohli i prohrát, když se před koncem skvělým zákrokem zaskvěl Flaška. Remíza je zasloužená. První poločas patřil nám, druhý soupeři.




Sestavy


TJ Jiskra Třeboň B
J. Flaška [-] - P. Čipera [-] , D. Bartl [-] (74. M. Blažek [-] ) , M. Kocanda [-] , J. Meškan [-] - F. Čábela [-] , J. Kučera [-] , J. Činčura [-] , M. Nehoda [-] - M. Pfeifer [-] , D. Dušek [-] (60. J. Rešl [-] )

TJ Sokol Slavonice
M. Fabriger [-] - P. Slabý [-] , F. Žampa [-] (89. M. Jahoda [-] ) , T. Lukš [-] (46. M. Přibyl [-] ) , M. Jindrák [-] , M. Balík [-] , D. Nevrkla [-] , M. Bodlák [-] (87. M. Horák [-] ) , P. Lukš [-] , J. Anděl [-] , P. Marhoun [-]

ŽK: 89. D. Nevrkla .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: JANOVSKÝ Tomáš - SAIDL Radek, ŠŤASTNÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích